keşke gerçekten dalga geçsemde sende beni böyle ciddiye almasan sloocer . Durumum buradaki insanlar kadar olmadığı için sizi sinirlendiriyor anlayabiliyorum.ama bu Yaşta bu foruma bakma ihtiyacı bile düşündürüyor beni bu fotoğraf saçlarımın döküldüğünü kanıtlar umarım
Ben kısa ama anlamlı bir mesaj yaZdım, kısmen doğru dediklerimin. Sen farklı çıkarımlarda bulunmuşsun, amacım dalga geçmek değildi. Olayı olağanlaştırmak idi.Senin yazdıklarımdan çıkartman gereken şunlar:
-saç kayıbın devam edecek “kaderde varsa genetik, neye yarar üzülmek” diyeceksin, en azından saçlı dönemlerinin hakkını vererek , henüz kötü günler gelmeden oturup yas tutmak doğru değil. Hepimiz ölücez Birgün diye 20li yaşlarda oturup üzülüp ağlayıp helva kavurmanın öantıgı yok.
Genetikte var ise ve yasınız 20 ise finasteride minoxidil kavak çekirdeği yeşil çay... bunlarla durduramazsın dökğlmeyi , tutamazsın 50 li yaşlara kadar taşıma suyla döndüremezsin değirmeni.
Yapman gereken foruma uğramadan saçlarının döküleceğini bilerek ama düşünmeden yaşamak hayatını. Bu saçlar seni 7-8 yıl götürür.
Ozmaan düşünürsün bunları... bu bok yiyen kanser degil ki erken tedavi can kurtarsın... dünyaca kabul gören tek yol dht yi baskılamak (anti androjen kullanımı yada 5-a enzimleri inhibitörleri) ki 20 li yaşlar İçin bunu kullanmayı düşünme bile...
ne kadar sallarsan salla son damla dona düşer... saçlarını tara jöleni kullan hayatına devam et. Gerçekten kellikten muzdarip olursun Ozaman , ozamanın şartlarında elindeki en iyi silahı kullanırsın. Topikmi olur saç boyama mı, protez mi , ekimmi? Bırakta ozman düşün.