Gönderen Konu: kel olmaktan kurtulabilirmiyim?  (Okunma sayısı 2298 defa)

Corpse

• Yeni üye
  • *
kel olmaktan kurtulabilirmiyim?
« : 10 Mart 2019, 19:03:09 »
Merhaba 1 yıldır takip ettiğim foruma kayıt olmak istedim bugün 19 yaşındayım saçlarımın döküldüğünü geçen sene fark ettim ailede kellik geni var ve ben kel olmak istemiyorum bunun için prp yaptırdım (gereksiz ) 1 yıldır finasterid biotin çeşitli vitamin ilaçları ve kremler kullanıyorum finasteridin benim için erken olduğunun farkındayım ama başka çarem yok durum böyle saçlarım Hakkında yorum yaparmısınız ve dökülmeyi durdurabilirmiyim gerçekten

sloocer

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
Ynt: kel olmaktan kurtulabilirmiyim?
« Yanıtla #1 : 10 Mart 2019, 20:26:25 »
Durumun iyi değil. Kellik kaderin. Kaderin ile yaşamayı öğrenmeye çalış

yigit10

• Ziyaretçi
« Yanıtla #2 : 10 Mart 2019, 20:31:24 »
saçlar gidici kardeşim baya bi incelmiş allahım yardımcın olsun.proscar başla hemen minoxil de fısfıs yap günde 5 sabah 5 akşam.2-3 yıl ertelesen kar kardır.

Hublot

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #3 : 10 Mart 2019, 20:36:28 »
Şuan saçların iyi kardeşim. ..tabiki saçlarına bakarsan ve saç dökülmesinin bir kronik rahatsızlık olduğunun  bilinciyle ömür boyu devam eden bir süreç olduğunun farkındalığiyla hareket edip hap ...Spray vb..kullanımına sabırla devam edersen..saçların seyreklesse bile kel kalmayabilirsin. ..

Corpse

• Yeni üye
  • *
« Yanıtla #4 : 10 Mart 2019, 21:03:23 »
Durumun iyi değil. Kellik kaderin. Kaderin ile yaşamayı öğrenmeye çalış
keşke gerçekten dalga geçsemde sende beni böyle ciddiye almasan sloocer . Durumum buradaki insanlar kadar olmadığı için sizi sinirlendiriyor anlayabiliyorum.ama bu Yaşta bu foruma bakma ihtiyacı bile düşündürüyor beni bu fotoğraf saçlarımın döküldüğünü kanıtlar umarım

emretasdemir

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #5 : 10 Mart 2019, 21:13:56 »
Benim senin yaşında bu kadar da yoktu.On taraf bertaraf olmuştu.Umarim ilerde de ihtiyacın olmaz şimdi git hayatını yaşa yapabilecek bişey yok çünkü

sloocer

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #6 : 10 Mart 2019, 21:37:21 »
keşke gerçekten dalga geçsemde sende beni böyle ciddiye almasan sloocer . Durumum buradaki insanlar kadar olmadığı için sizi sinirlendiriyor anlayabiliyorum.ama bu Yaşta bu foruma bakma ihtiyacı bile düşündürüyor beni bu fotoğraf saçlarımın döküldüğünü kanıtlar umarım

Ben kısa ama anlamlı bir mesaj yaZdım, kısmen doğru dediklerimin. Sen farklı çıkarımlarda bulunmuşsun, amacım dalga geçmek değildi. Olayı olağanlaştırmak idi.Senin yazdıklarımdan çıkartman gereken şunlar:
-saç kayıbın devam edecek “kaderde varsa genetik, neye yarar üzülmek” diyeceksin, en azından saçlı dönemlerinin hakkını vererek , henüz kötü günler gelmeden oturup yas tutmak doğru değil. Hepimiz ölücez Birgün diye 20li yaşlarda oturup üzülüp ağlayıp helva kavurmanın öantıgı yok.
Genetikte var ise ve yasınız 20 ise finasteride minoxidil kavak çekirdeği yeşil çay... bunlarla durduramazsın dökğlmeyi , tutamazsın 50 li yaşlara kadar taşıma suyla döndüremezsin değirmeni.
Yapman gereken foruma uğramadan saçlarının döküleceğini bilerek ama düşünmeden yaşamak hayatını. Bu saçlar seni 7-8 yıl götürür.
Ozmaan düşünürsün bunları... bu bok yiyen kanser degil ki erken tedavi can kurtarsın... dünyaca kabul gören tek yol dht yi baskılamak (anti androjen kullanımı yada 5-a enzimleri inhibitörleri) ki 20 li yaşlar İçin bunu kullanmayı düşünme bile...
ne kadar sallarsan salla son damla dona düşer... saçlarını tara jöleni kullan hayatına devam et. Gerçekten kellikten muzdarip olursun Ozaman , ozamanın şartlarında elindeki en iyi silahı kullanırsın. Topikmi olur saç boyama mı, protez mi , ekimmi? Bırakta ozman düşün.

Corpse

• Yeni üye
  • *
« Yanıtla #7 : 10 Mart 2019, 22:20:25 »
Saçlarının döküleceğini bilerek düşünmeden yaşamak. Sıkıntı burada galiba en azından benim için.bunu ne zaman başarabilirim ya da başarabilirmiyim bilmiyorum.düşüncelerinizi anlayabiliyorum rahatsız olduysanız özür dilerim. Yorumlarınız için teşekkür ederim bu arada sessizce forumu takip etmeye devam edicem zamanı gelince görüşürüz .

Jeu

• Hero Member
« Yanıtla #8 : 10 Mart 2019, 22:47:51 »
Saçlarının döküleceğini bilerek düşünmeden yaşamak. Sıkıntı burada galiba en azından benim için.bunu ne zaman başarabilirim ya da başarabilirmiyim bilmiyorum.düşüncelerinizi anlayabiliyorum rahatsız olduysanız özür dilerim. Yorumlarınız için teşekkür ederim bu arada sessizce forumu takip etmeye devam edicem zamanı gelince görüşürüz .
Bende 20 yaşındayım benimki seninkinden beter genetik yapcak bişey yok ekim yaptiracaz olacak bitecek böyle düşün

sloocer

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #9 : 10 Mart 2019, 22:52:46 »

Kardesim rahatsız olduğum tek konu “ bu kadar saçların var iken , yasın bu kadar genç iken, kafaya takmam gereken farklı konular var iken” burada zaman kaybetmen.
En değerli vakitlerini burada geçirme zaten saçların dökülünce geleceksin .. gerekirse psikoloğa git ama saçların dökülene kadar dokulecegi günü düşünerek yasamayı bırak.

emretasdemir

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #10 : 10 Mart 2019, 23:10:28 »
Abi boşver bu çocuğun halinden en iyi keljustin (Sarperdi galiba) anlar ;D bunlar böyle değişik bı ekip dokulmemis rahatsız etmeyen saçı hayır döküldü hemde çok döküldü napacam ben eyvah hayatım bitecek kel kalacam modeline çevirenler ekibi ;D

Corpse

• Yeni üye
  • *
« Yanıtla #11 : 10 Mart 2019, 23:34:44 »
Konuyu nerden silebilirim

sloocer

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #12 : 10 Mart 2019, 23:44:33 »
Abi boşver bu çocuğun halinden en iyi keljustin (Sarperdi galiba) anlar ;D bunlar böyle değişik bı ekip dokulmemis rahatsız etmeyen saçı hayır döküldü hemde çok döküldü napacam ben eyvah hayatım bitecek kel kalacam modeline çevirenler ekibi ;D

Dinime söVen müslüman olsa bari:) Emre sen sanki farklısın? Yurtdışına yerleşecek olan 5 sene sonrası İçin Ekim yeri tavsiyesi soran sen degil misin ?

Ya bu yeni nesil alemsiniz:)

sduzce

• Sr. Member
« Yanıtla #13 : 10 Mart 2019, 23:58:01 »
Kardeşim sakın minoxile başlama

emretasdemir

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #14 : 11 Mart 2019, 00:18:45 »
Dinime söVen müslüman olsa bari:) Emre sen sanki farklısın? Yurtdışına yerleşecek olan 5 sene sonrası İçin Ekim yeri tavsiyesi soran sen degil misin ?

Ya bu yeni nesil alemsiniz:)

Ben değilim abi karıştırıyorsun ben ektirdim bile  8) ;D

Facebook Twitter Instagram