Gönderen Konu: Xpecia+Proscar Kullanımı  (Okunma sayısı 3767 defa)

Melron

• Yeni üye
  • *
Xpecia+Proscar Kullanımı
« : 09 Mart 2019, 18:42:17 »
Saçlarımda henüz ekim olacak kadar açıklık olamadığı için 1 ay önce xpecia tablet kullanmaya başladım.Xpeciadan sonra daha önce aşırı kuru ve cansız olan saçlarım canlandı,kalitesi arttı,yağlanmaya başladı ama dökülmeye gözle görünür bi etkisi olmadı bu nedenle proscar 1/4 kullanmayı düşünüyorum.Asıl sorum şu ki proscara başladıktan sonra xpeciaya devam etsem çok mu abartmış olurum?Çünkü xpecianın saç dökülmesine olmasa da saç kalitesine ve kaş,bıyık,sakal vb yerlere olan etkisini gözlemledim haliyle bırakmak da istemiyorum.

Hintell

• Admin
  • Global Moderator
  • Hero Member
  • saç ekimi sonuçları
Ynt: Xpecia+Proscar Kullanımı
« Yanıtla #1 : 11 Mart 2019, 12:52:39 »
Propesia 185 olmuş 1 aysa 35 tl zam . 1 senede 85 tl zam dünya tarihinde böyle bir zam modeli yok yazıklar olsun ya
Global Moderator

Melron

• Yeni üye
  • *
« Yanıtla #2 : 12 Mart 2019, 10:08:33 »
Propesia 185 olmuş 1 aysa 35 tl zam . 1 senede 85 tl zam dünya tarihinde böyle bir zam modeli yok yazıklar olsun ya

Hocam Propescianın Proscara göre dozaj dışında bi artısı var mı?Bildiğim kadarıyla aynı etken maddeleri kullanıyolar

Hintell

• Admin
  • Global Moderator
  • Hero Member
  • saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #3 : 12 Mart 2019, 10:45:52 »
Mide de erime süresi stabik üzerindeki koruma film zarar görmediği için bir de içerik olarak finasterid harici maddelerde degişkenlık var ama pahalı malesef 185
Global Moderator

Melron

• Yeni üye
  • *
« Yanıtla #4 : 12 Mart 2019, 17:02:55 »
Proscara başlayalı 3 gün oldu ve kafamdaki kaşıntıların,yanmaların nerdeyse kaybolduğunu hissetmeye başladım.Plasebo etkisi de olabilir ama şimdiden ne kadar doğru bi karar verdiğimi anlamaya başladım keşke daha önce başlasaydım dedirtti açıkcası.Saçlarımı Minoxil bağımlısı yapmak istemediğim için ona hiç bulaşmadım o yüzden yeni saç çıkışını desteklemek için nispeten daha doğal görünen bir küre başlamayı düşünüyorum.Kullanacağım kür:bephantene iğnesi, e vitamini iğnesi,zeytin yağı,badem yağı, yılan yağı, susam yağı,ve son olarakta kayısı yağı bunları bi kapda karıştırıp seyrelen bölgelere uygulayıp 2 saat sonra yıkayacağım umarım olumlu geri dönüş alırım.

Hintell

• Admin
  • Global Moderator
  • Hero Member
  • saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #5 : 12 Mart 2019, 17:12:09 »
Kafandaki kaşınma yanma dht yagından kaynaklanabilir . Bunu keser finasterid
Global Moderator

Patriotic

• Full Member
« Yanıtla #6 : 13 Mart 2019, 15:38:54 »
Saçlarımda henüz ekim olacak kadar açıklık olamadığı için 1 ay önce xpecia tablet kullanmaya başladım.Xpeciadan sonra daha önce aşırı kuru ve cansız olan saçlarım canlandı,kalitesi arttı,yağlanmaya başladı ama dökülmeye gözle görünür bi etkisi olmadı bu nedenle proscar 1/4 kullanmayı düşünüyorum.Asıl sorum şu ki proscara başladıktan sonra xpeciaya devam etsem çok mu abartmış olurum?Çünkü xpecianın saç dökülmesine olmasa da saç kalitesine ve kaş,bıyık,sakal vb yerlere olan etkisini gözlemledim haliyle bırakmak da istemiyorum.
xpecia tablette 350 mg saw palmetto var bu günlül dht yi baskılamak için yeterli bir oran xpeci +proscar kullanımı bana ters geliyor ikisinin bir arada olması proscarı 4 de bölsende iki kat etki yapacak buda nekadar sağlıklı araştırmak lazım kaldıki fnasteid araştırmalarında 50 kişi üzerinde yapılan çalışmalarda %22 sindede etki göstermemiş %10 da ise başarız olmuş başarızlığı geçtim tam tersi dökülme oranı artmış buda fnasin herkeste fayda sağlamadığının kanıtı 50 kişiden 32 sinde başarılı olmuş kısaca ikisini bir kullancaksanda geniş çaplı bir araştırma yaptır kan testi vs sonuca göre hareket et

Facebook Twitter Instagram