Anket

Sizce istanbulda kime

Sizce istanbulda kime
7 (53.8%)
En iyileri kimler
6 (46.2%)

Toplam Oy Verenler: 13

Gönderen Konu: Sizce en iyi sac merkezi istanbulda neresidir  (Okunma sayısı 1845 defa)

Berkan83

• Yeni üye
  • *
Sizce en iyi sac merkezi istanbulda neresidir
« : 09 Mart 2019, 18:34:15 »
Merhabalar Arkadaslar simdiden yardimlariniz icin sizlere önceden tsker ederim Almanyada yasiyorum ismim Berkan yasim 35   Sakak bölgesinde saclarimda azalma oldu ve ön bölgede sizlere resim yüklüyorum acaba bana tavsiye edebileceyiniz kimler var Serdar ilhanoglu sizce nasil is cikariyor saygilar

sloocer

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
Ynt: Sizce en iyi sac merkezi istanbulda neresidir
« Yanıtla #1 : 10 Mart 2019, 08:40:07 »
Açıklık tipi-Ekim merkezi şeklinde tavsiyede bulunmak gerekirse , kelliğiniz çok az ve mevcut saçlarınız çok kaliteli. Bu tip açıklıklar İçin butik Ekim yapan, greft başı fiyatı kulaga hoş gelmeyen fakat totalde bakıldığında mantıga yatan bir merkez tercih Ediniz.
İlk Önerim Mutallip keser ;
Benim açıklığım sizin ki gibi olsa Ankara M.keser hoca ile mutlaka görüşürdüm.
Nw3-4-5 açıklığına sahip olsanız hep maddi açıdan hem zahmet olarak sizi yorardı fakat dediğim gibi az greft ihtiyacınız var. 7000-8000 lira verip yok yere 4000 greft heba etmektense 3500 Euro ödeyip 1000 greft gibi bir paraya Ekim yaptırmak mantıklı olabilir.

İkinci Önerim;
İstanbul’da Asmed var, mutlaka görüşün 2,5euro/greft çalışan bir merkez ama genelde 3000 greft altı Ekimleri yok . size özel operayon gerçekleştirebilirler , farklı bir fiyat olur muhtemelen ama en azından istediğiniz tarZda bir Ekim yaptırabileceginiz kalite bir merkez.

Kellik az mevcutlar çok kaliteli. O yüzden tavsiyede bulunmak zor açıkcası. Kötü bir operasyon ile kaybedebilecekleriniz çok. Elde bulgur olunca tavsiye edecek yerde sınırlı.

Berkan83

• Yeni üye
  • *
« Yanıtla #2 : 10 Mart 2019, 14:05:39 »
Cok tsker ederim bilgiler icin asmed sac merkezinden cok positiv isler okudum bir kacim resim gönderirim oraya bilgi icin yardimci oldunuz

Hintell

• Admin
  • Global Moderator
  • Hero Member
  • saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #3 : 10 Mart 2019, 14:08:24 »
Maddi durumuna göre değerlendirilebilir konu

En iyisi dersen Asmed
Global Moderator

Berkan83

• Yeni üye
  • *
« Yanıtla #4 : 10 Mart 2019, 14:23:10 »
Sizce Asmed nekadar fiyat cikarir acaba ???

Berkan83

• Yeni üye
  • *
« Yanıtla #5 : 10 Mart 2019, 14:30:00 »
Admin . Sizce ilhan serdaroglu hakkinda ne düsünüyorsunuz duyumlariniz nasil ???

Hintell

• Admin
  • Global Moderator
  • Hero Member
  • saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #6 : 10 Mart 2019, 14:48:35 »
Admin . Sizce ilhan serdaroglu hakkinda ne düsünüyorsunuz duyumlariniz nasil ???

Ekimleri forumda var kardeşim takip edip bunun kararını sen vericeksin yada ilhan serdar oğlu için açılmış başlıkları hüncelleyip tecrübe edinmiş arkadaşlara sorucaksın

Bu konunun cevabı en iyi kim dedin Asmed:)
Global Moderator

Facebook Twitter Instagram