Gönderen Konu: Tecrübelilerin önerilerini bekliyorum  (Okunma sayısı 1193 defa)

Katmer

• Yeni üye
  • *
Tecrübelilerin önerilerini bekliyorum
« : 09 Mart 2019, 12:06:32 »
İyi günler arkadaşlar forum bayadır takip ediyorum fakat bugün üye olup fikirlerinizi almak istedim umarım yardımcı olursunuz .Bunlar resimler nasıl bir çalışma yapılabilir kaç greft gerekir şuan ki fiyatlar nedir ?

kelkaldım

• Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları
Ynt: Tecrübelilerin önerilerini bekliyorum
« Yanıtla #1 : 09 Mart 2019, 14:28:01 »
Önlere max 1500 greft verteksede 500 greft yeterli olur.bu sayıların üstüne çıkarsanız risk doğar hocam durumu zorlamayın.
Sizin önünüzdeki en büyük sıkıntı bu sayıları kabul edecek ekim merkezi bulmanın zor olması .tr de genelde her yer maximum greftçi olmuş olaya ticari bakıyorlar sakın dediklerini yapıp kendi saçlarınızın aralarına girmelerine izin vermeyiniz.

Katmer

• Yeni üye
  • *
« Yanıtla #2 : 09 Mart 2019, 16:04:28 »
Serkan aygının kliniği ile görüştüm.2400 grft önlere tepe kısmı 100 grft dendi.Benim üst kısım seyrek aralara girmelerini istesem peoblem olur mu ?Birde verdikleri  grft rakamları nasıl?
Teşekkürler

Zobizeretta

• Full Member
« Yanıtla #3 : 09 Mart 2019, 16:05:38 »
Tam Hakan doğanay lık ekim bence ekibi daha ucuz bak görüş derim

Katmer

• Yeni üye
  • *
« Yanıtla #4 : 09 Mart 2019, 16:11:45 »
Bir bakayım hakan beye ?serkan beyle ilgili fena yorumlar yok ama

YunuSedaT

• Hero Member
« Yanıtla #5 : 09 Mart 2019, 16:28:07 »
Tam Hakan doğanay lık ekim bence ekibi daha ucuz bak görüş derim

Şu sayılara göre  hakan beyin ekıbı   6000 TL ye halleder tahmınım benim acıklıga 13bın ıstemıslerdı bı gorus istersen

Hintell

• Admin
  • Global Moderator
  • Hero Member
  • saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #6 : 09 Mart 2019, 16:35:07 »
bencede katılıyorum hakan doğanay güzel iş çıkartır saçlarınızda kalıtelı
Global Moderator

Katmer

• Yeni üye
  • *
« Yanıtla #7 : 09 Mart 2019, 17:19:56 »
Serkan aygın ekibi 5 bin dedi.

Katmer

• Yeni üye
  • *
« Yanıtla #8 : 09 Mart 2019, 17:21:13 »
Hep serkan beyi araştırdım ama görüşleriniz üzerine hakan beyin sonuçlarına bakmaya başladım.

Katmer

• Yeni üye
  • *
« Yanıtla #9 : 09 Mart 2019, 17:27:21 »
Arkadaşlar üst kısım aralara sıkıştırma için neler dersiniz seyrek ve cansızlar?

sloocer

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #10 : 09 Mart 2019, 19:57:54 »
100 greft tepe mi?
Abi yok 100 greft için oraya Ekim yapmak çılgınlık. 100 ün hepsi çıksa ne olacak :) zaten yapılan işlem sebebi ile oluşan kayıbın 100 gredtten fazla olacak.
Bence yanlış anlaşılma var orada 100 greft değildir. Bence hiç ektirme bile öyle kalsın, çünkü önümüzdeki 1-2 yıl içinde kaybedeceğin miladını doldurmuş yüzlerce sac Ekim travması ile erkenden güle güle diyecektir sana.

Katmer

• Yeni üye
  • *
« Yanıtla #11 : 11 Mart 2019, 11:58:04 »
Hakan doğanay ekibi hakkında neler düşünüyorsunuz arkadaşlar ? 7000 tl gibi bir fiyat verdiler 2500-3000 grft için fakat ekibi hakkında çok bilgiye ve benim saç yapıma benzer ekimlerine ulaşamadım.Ekip içiin bile olsa benim için yüksek bir fiyat bu yüzden bir defa karar vermem gerekiyor.Serkan aygının ekibi de 5000 tl denmişti?Bir de  yaş 26 ekim sonrası mevcut seyrek saçların durumu ne olur ektirmenin riski nedir sizce değerli arkadaşlar?

YunuSedaT

• Hero Member
« Yanıtla #12 : 11 Mart 2019, 12:09:57 »
Hakan doğanay ekibi hakkında neler düşünüyorsunuz arkadaşlar ? 7000 tl gibi bir fiyat verdiler 2500-3000 grft için fakat ekibi hakkında çok bilgiye ve benim saç yapıma benzer ekimlerine ulaşamadım.Ekip içiin bile olsa benim için yüksek bir fiyat bu yüzden bir defa karar vermem gerekiyor.Serkan aygının ekibi de 5000 tl denmişti?Bir de  yaş 26 ekim sonrası mevcut seyrek saçların durumu ne olur ektirmenin riski nedir sizce değerli arkadaşlar?

Deneyimlilerin yorumlarını dikkate al  hakan Doğanay ın ekibinin her sac ekimi başarılı değil daha dun konusu oldu dikkat et acele karar verme 25 yaşlarında iken saclarım tam dökülme olsun diye bekledim senınkınden daha kötüydü yaş 33 yeni ektırdım  1-2 sene daha beklesem mantıklı olurdu sonra cebe daha çok  parayı koyup araştırmaya başlamak daha mantıklıydı ama ilerde dökülmem devam ederse tekrar aynı zahmete girmek zorunda kalcam sloceer ın yorumlarını iyi analiz et kardeş acele etme

Saçsız_Kral

• Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #13 : 11 Mart 2019, 12:54:38 »
Serkan Aygın DHI yöntemiyle senin boşlukları güzelce kapatır bence dostum.Ama tepeye 100 greft az gibi geldi bana da.

tsimonoce

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #14 : 11 Mart 2019, 12:59:01 »
Katmer.... iyi arastir, merkezlerle görüs, yaptigi ekimleri detayli incele ve öyle karar ver......

Facebook Twitter Instagram