Saç Ekimi Sonuçları
peptit , cell, seti, ru nedir arkadaşlar biraz açar mısınız? etki mekaniması nedir? nerde satılır fiyatı nedir? ekim yaptırdıktan sonra da kullanılabilir mi bu ürünler? minoksil gibi bırakınca daha kötü mü olur saçlar?
Aynen öyle koca koca yazılar okumak lazım ama özet olarak. Su ana AGA tipi saç dökülmesine karşı bir çok kişinin denediği etkili Yan etkisiz tedavi yöntemleri. Bir çoğu yurt dışı menseili biz toplu alimler yapıyoruz. Bu konuda yardımcı olan arkadaşlar var ve şükür sonuç alan çok kişi de var. Ben Fin. ve cafein kullanıyorum saç dökülme hızım oldukça stabil. Bundan 7 sene önce Koray Hoca ile yüzyüze görüştüğümüzde bana finasteride kullanırsan ömür boyu saçlarını korursun sen demişti. Hatta ileri düzey etki alır ve ekime gerek kalmaz diye de eklemişti. Ben 3 sene kullanamadım ve malesef sakaklarda ve on çizgide gerilemeler oldu . Bir yandan bu etkenlerle toparlama bir yandan da Koray Hocayı takibe devam ediyorum.
bunları araştırıp öğrenebilmen için internette koca koca yazılar okuman lazım 2 dk da anlatılacak ilaçlar değil bunlar
doktor alp bayramoğlu sadece kanalları mı açtı saç alımı ve alınan grefleri açılan kanallara ekme olayını da yaptı mı
Hayırlı olsun inşallah güzel olur sonucun dostum
Peki Keep tekniği kullanıldı mı