Gönderen Konu: ASMED Dr. Alp Bayramoğlu, 3000 Grafts, KEEP Manuel  (Okunma sayısı 28577 defa)

lactobacillus

• Jr. Member
  • **
  • Saç ekimi sonuçları
Üniversite sonlarında sebore ile yoğun şekilde uğraştım okul biterken seboreden dolayı saçlarda sağlam kayıplar yaşadım yoksa saçlarımdan memnundum.O zamanlar aklınıza ne gelirse sebore için denedim geçmedi ufak stres telaşda bildiğin kuduruyordu.Daha sonra makale vs derken kendi tedavimi buldum.
Stresi azalt şekeri hayatından sil ( turşu suyu doamtes portakal suyu şekerli şeyler çıkarttım) sonra baktım ki seboreler gitti üstüne birde Clear Sport Cool ile yıkadım (bir çok şampuan sonucu en iyi bu dedim) sonra seboreden eser kalmadı.Yiyeceklere dikkat etmediğimde yine çıkıyor bildiğin diyet hastalığı bu.Sonra Finast kullandım baktım saçlar uçtu sonra yan etkiler çıkmaya başladı unutkanlık vs.Sonra baktım yan etkiler suyu bol içinde spor yapınca gidiyor sonra balık yağı içtim biraz daha sonra Levent abi (miracle) tanıştık saç işini bilimsel dökmeye karar verdim makalelere araştırmalar falan derken sayesinde tecrübe edindik.Sağolsun her konuda bana destek oldu ilk olarak finastı bıraktım losyonlara geçtim baktım ki finast kadar saçları koruyabiliyiorum.
Kullandığım etkenler Ru,setiprant,Miracle losyon,Cell,peptit losyon bir kaç farklı etken.

Ru finastreidin losyon formuydu yok böyle bir şey saça sıkınca saçlar bildiğin canlanıyordu ama yinede dopin gibi kullanıyordum sürekli değil.
Setiprant daha kız gibi yan etki az ama saça çoşkusu iyi ara sıra sıkarım.
Cell peptit günlük rutinlerim oldu bunları kullanına kafa deride geliişmeler gördüm deriler daha parlak canlı geldi Altta eklediğim günlük bir resi cell ve peptit sayesinde oldu başka losyn kulanmadım.Bu losyonlar iyi bayağı ama uzun süre tedavi şart 6 ay kullan saç çıksn olmuyor en az 1 sene üstü süreklilik şart yoksa işe yaramıyor der kaldırıp atarsın.  Sonra bu sitede ekim sonuçlarını gördüm baktım asmed diye bir klinik var ekimleri hoşuma gitti.Dedim ön bölgeye ekim yaptıram gerisi kolay ben bir şekilde korurum artık hangi etken hangi form öğrendik çok şükür.

Aralık gibi iletişime geçtim mail attılar resimlerinizi çekip gönderin dediler çektim gönderdim sonra mail ile dönüş oldu mailde ortalama alın çizgisi ekilecek greftler yazar arkadaşlar.Kabul edyorsanız ufak bir parayı havale edip randevu alıyorsunuz.Mailde sizin ile ilgilenecek danışman atıyorlar sürekli anne baba gibi berabersiniz öyle deyim.

Sonra randevu tarihini aldım Mart dediler beklemeye başladım gün gelmeden 1 hafta önce telefon geldi ve kan cıvıtıcı şeyleri bırakın vs gibi sohbet oldu genel kafana takılanlarda danışmanı araman yeter her bilgiyi yardımı ediyor.

Operasyon süresince asmed de kalabilirsin (rodisson hoteden daha kaliteli öyle deyim)

1.Gün
Bir mesaj geldi sabah merhabalar 12 gibi klinikte olun diye kahvaltımı yaptım çıktım yola  doktor çağırana kadar çay pasta kuru yemiş yerken baktım zaman gelmiş.İlk önce saçlı formun çekiliyor resim.Sonra doktora gidiyoruz.

Daha sonra değerlendirme için Alp abinin odasına çıktık sağolasun güler yüzlü çok cana yakın samimi biri.Tekrar sevgilier tanıdığıma memnun oldum kendisini.Saçlar dökülmenin devam ettiğini ön bölgeye bir ekimin beni mutlu edeceğini söyledi finastreid ile saçların daha da toparlanacağını söyledi arkadan da koray abi geldi oda baktı inceledi onayladı.Koray abi ile Alp abi eski ahbaplar bakarsın kardeş sanırsın sanki.
genel şeyler hakkında fikrim olduğundan size emanat dedim bismillah dedik ve operasyona başladık.Ertesi gün 7 de Asmed de olun dediler.

2.gün
Sabah asmedde oldum saat 7 di sanırım.Saçımı kemeye götürdüler greft alımı böyle daha kolya oluyormuş dikkat ettiğim ince bir saç tıraşı oldum greft alımı zor oluyor saç iyi kesilmezse diyorlardı.Saçlar kesilir uyuşturucu jel sürdüler sonra üzerimi değiştim odama geçip oda tahsis ediliyor size.
Kafama iğne yapıldı ağrıdı mı ağrı falan yok abartılan kadar ben hissetmeim iğneyi bile.
Sonra Vildan hanım greft alımına geçti alanında uzmanlar cidden rahat ve sıkıntısız bir alım oldu.Daha sonra bir yemek molası sonra kanal açımına geçildi Alp abi geldi sağolsun birz lafladık ben ilaçlardan uyuyup kalmışım kanalları o açtı işi rast gelsin.Sonra koray abi uğradı nasıl gdiyor diye baktı güzel dedi.
Sonra Saç kökleri kanallara ekildi ve odama çıktım.
ekilen bölgeye özel bir sprey sıktım sabaha kadar ayakta olduğum sürece 2 saat de bir sonra buz kompleks yaptım yüzüme 2.gün böyle bitti ve uyudum.
Sonra sabah oldu saçlarıma ilk yıkama yapıldı her şey anlatıldı ve kafamda şu nasıl diyecek bir şey kalmadı.

Sanki kendi kurduğum kliniği anlatılır gibi oldum yazımda ama adamların verdiği hizmeti doğru düzgün anlatmak gerekir bizim yazdıklarımız bizim gibi sıkıntı çeken uğraşan insanlara yöneliktir.yoksa bir Allahın kulu bana burada yazı yazdıramaz bana ekimi beklerim keyfime bakarım derim.
Levent abi ile bir gün laflıyoruz çoçuğun biri saçlarım dökülüyor intihare geldim abi yazmıştı kimisi saça takmaz kimisi takar dünya değişiktir.
İkanı olan şartları zorlasın asmed de ektirsin sonra bize dua eder arkamızda zorla asmede gidin de demiyorum ama kendinize yazık etmeyin arkadaşlar.sevgiler.

genel sorular
----------------------------
Ekim Ücreti 1,75 euro Alp ve Koray hoca organize bakıyor koraya hocada takip ediyor nasıl gidiyor diye.Kanalları Alp abi açıkıyor.
Finastreid illa zorunlu iç diye kimse demiyor içmezsen saçların dökülme durmamış 2.ekim olu diyor.Ben şahsen saç dökülmesi duran adam görmedim arakdaşlar inanın 6 sene mi saça verdim duruyor tedaviyi bırak inceliyor yaş kaç olursa olsun.
Finast düzenini tuttutrana kadar kullanırım sonrası Allah büyük gerekli losoynlar var onlar ile korumaya devam.
Arkadaşım arkadan homojen alım olmuş dedi dönor o kadar yıpranmıyor bildiğiniz gibi.

Alp abi,  Koray abi Bilge hanım Vildan hanıma emekleri için çok sağolsunlar.

son gohan

• Hero Member
fotoğraflar açılmıyor hocam şimdiden hayırlı olsun umarım sonuç istediğin gibi olur

Hintell

• Admin
  • Global Moderator
  • Hero Member
  • saç ekimi sonuçları
Alp Bayramoğlu nun  forumdaki ilk konusu Hayırlı olsun.

Konu açmayacağım diye bir durum söz konusu değil :) sonuçta forumun emeklerini ve bizim boşa çıkarmak olmaz...  Alp hoca’nın da ekimlerini özellikle takip etmek istiyoruz forum için önemli o yüzden konuna daha detaylı resimler eklersen “foruma ekle ama link olarak değil”. Ekim hakkında yorum yapalım planlama vs. Çok geçmiş olsun hayırlı olsun kardeşim.
« Son Düzenleme: 09 Mart 2019, 12:39:34 Gönderen: Hintell »
Global Moderator

Zobizeretta

• Full Member
Hayırlı olsun .. Detaylı resimler ekle lütfen bir şey anlaşılmıyor Asmed den aldığın fotolar yok mu?

şekerportakalı

• Full Member
Ekim öncesi saçlar ve donör fotosu var mı hocam

kelkaldım

• Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları
Ekiminiz hayırlı olsun.
Yaş kaç bu arada? Her türlü agresif medikal tedaviyi denemişsiniz ama sonuç alamamışsınız galiba .
Umarım ilaçlardan alamadığınız sonucu saç ekiminden alırsınız.
Konuyu takibe alıyorum hocam düzenli paylaşım yaparsanız memnun oluruz.

lactobacillus

• Jr. Member
  • **
  • Saç ekimi sonuçları
Yaş 29 en iyi verimi peptit den elde ettim ru finast diğerlerinden etkili bir de yan etkisiz büyük ihtimalle ilerde yine olayına devam ederim.
« Son Düzenleme: 12 Mart 2019, 11:15:05 Gönderen: lactobacillus »

sasa4

• Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları
hocam peptit nedir? nereden temin edebiliriz, biraz bilgi verebilir misiniz?

lactobacillus

• Jr. Member
  • **
  • Saç ekimi sonuçları
Aylık maliyeti biraz masraflı peptitin finasteidden daha iyi yan etkiler daha az yine sersemlik unutkanlık yapıyor malasef.
« Son Düzenleme: 12 Mart 2019, 11:16:09 Gönderen: lactobacillus »

TonyMontana

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
Hayırlı olsun. Paylaşımlarınızı lütfen aksatmayın. Bu konu çok insana ışık tutacaktır. Alp Beyin ismini duyuyorduk ama ilk defa konusu oldu forumda. Umarım asmed in güzel bir sonucu ortaya çıkmış olur.
The World is Yours

şekerportakalı

• Full Member
Hocam ben de seti ve cell kullanıyorum günde bir defa olacak şekilde . Sizce cell ve seti nasıl var olan saçları korur mu ?

lactobacillus

• Jr. Member
  • **
  • Saç ekimi sonuçları
Hocam ben de seti ve cell kullanıyorum günde bir defa olacak şekilde . Sizce cell ve seti nasıl var olan saçları korur mu ?
hocam ru finast ömür boyu korumaz saçları ömür boyu alamayız sende biliyorsundur cell ve peptit gibi daha doğal losyonlar ile korururz miracle abi finast yerine bana ru yada seti kullan dedi haklımı haklı.finas tümünü blokluyor dht nin ru ise daha az farklı bölgeyi blokluyor

dinodin11

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
Detaylı  resimler isteriz
Hem ekim öncesi
Hem ekim sonrası

Hayirli olsun ekiminiz

tsimonoce

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
lactobacillus... gecmis ve hayirli olsun.... umarim hepsi cikar.....
Greft alimini calisanlar yapti dimi? Ekme islemini de calisanlar yapti dimi? Yani sadece kanal acimini Alp Bayramoglu yapti? Ön cizgiyi kimle beraber belirlediniz?
Nasil Alp Bayramoglu nu sectin? Ne gibi kriterleri göz önünde bulundurdun?

lactobacillus

• Jr. Member
  • **
  • Saç ekimi sonuçları
Alp hoca yaptığı işlemler de Koray hoca gibi alın çiziğimi Alp hoca çizdi Koray hoca da baktı tamamdır dedi. Fiyata aladanmayın Alp hoca Koray hoca aynı değişen yok ilerde zaten fiyatlar aynı olur diye düşünüyorum. Greft alım ekimi asmed ekibi yapıyor sadece kanalı ya Koray hoca ya Alp hoca yapıyor. Para vs en kolay iş onu gördüm asıl iş ekim sonrası telaşı

Facebook Twitter Instagram