Gönderen Konu: Ankara minesera aldan 3500 greft sac ekimi  (Okunma sayısı 15020 defa)

ismael

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
Ynt: Ankara minesera aldan 3500 greft sac ekimi
« Yanıtla #16 : 20 Haziran 2016, 16:59:53 »
bilmiyorum saç dağılımını nasıl yaptılar ama bu saçta 3500 gref yok gibi duruyo git ektirdiğin yerle görüş güvenmiyorsan
saç ekim işini dürüst yapan doktorlar var  randevu al git incelettir  kafandaki şüpheyi bitirir

Cannavarro

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #17 : 20 Haziran 2016, 17:43:38 »
Tepeyede ekildi.ortalara sikilastirma yapildi bide one ekildi.muayeneye gidecem tekrar zaten o siradada konusurum

Cannavarro

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #18 : 22 Haziran 2016, 12:51:40 »
12.gun

topikli

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #19 : 23 Haziran 2016, 13:55:56 »
Slm ön taraf seyrek derken çizgisi biraz üstte mi olmuş demek istiyorsunuz. Bence ön taraf biraz önde olsa daha iyi olurdu gibi. Tabi ben acemiyim :). Ben de ankaradayım. Buraya gitmeye Nasıl karar verdiniz? Ben de ankaraestetik international ile görüştüm 4500 lira 9 taksit dediler. Ankara da tavsiye edecek arkadaş var mı? Bu arada eski haline göre iyi duruyor yaralar da geçti sanırım. İyice uzayınca güzel olur gibi.

Cannavarro

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #20 : 27 Haziran 2016, 00:59:54 »
Eski gorunume gore su anda bile baya sac var.goren iyi olmus yogun diyo ama onlerde biraz seyrek duruyor.ona ragmen eski halimin cok cok iyisi diyebilirim.kontrole gittigimdede soledim 6 ay sonra bakacaz isteginiz dogrultusunsa gerek duyarsaniz ucretsiz sikilastirma yapariz dedi.ben su an halimden memnunum surec ilerledikce saclar dokulup cijtijca gene paylasirim foto.sac ekim islemi biraz goreceli butceye gore.kimi 3000 e ektiriyo kimide 10bine daha iyi yere gidiyor.arastirirken yer begenirken cebinizdeki para on plana cikiyor biraz

Cannavarro

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #21 : 10 Temmuz 2016, 00:55:03 »
1.ay fotosu

MMT

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #22 : 10 Temmuz 2016, 02:26:29 »
Hocam öncelikle saç ekiminiz hayırlı olsun. Tavsiyem şöyle mi böyle mi diyerek kendini sıkıntıya sokma,ekimden önceki saçları da dökersin. Bence ekimin güzel duruyor. En büyük artın da donör alanındaki saçlar yanılmıyorsam gayet sağlıklı vede siyah. Çok terso bi durum olmadığı sürece tutma ihtimali yüksek olacaktır. Saç ekim merkezi 6 ay demiş ama sen 8 ayın dolmasını bekle. Moralini yüksek tut. Olumsuz insanların lafıyla hareket etme. Bende Ankara'dayım. Ekimini takip ediyor olacağım. Aylık güncel fotoğraf paylaşırsan Ankara'da olup da İstanbul gibi yerlerde ekim yaptırmak zorunda hisseden arkadaşlara ışık tutabilirsin.

Tanjant

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #23 : 10 Temmuz 2016, 08:05:49 »
Hayırlı olsun hocam. Ekimin güzel gorunuyor. inşallah istediğin gibi cikar. Operasyon kaç saat sürdü? Donör bölgesi fotoğraflarını da paylaşır mısın? Donörün iyileşme sürecini merak ediyorum.

dangerx

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #24 : 10 Temmuz 2016, 14:57:31 »
Ekimin hayırlı olsun. Ön çizgin gayet güzel doğal gözüküyor. Sıklık için konuşmak daha erken inşallah istediğin gibi sonuca ulaşırsın. Bende ankara daki yerleri araştırma halindeyim. Alımı ekimi yapan kim mikromotorla mı alım oldu dönerin nasıl süreç nasıl geçti biraz anlatır mısın?

Cannavarro

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #25 : 10 Temmuz 2016, 15:23:56 »
Donor bolge 10 gun once tras yapildi altlarda kizarikliklar var hafif.ekim sacim 10 gundur filan gunde 20.30 tane yikamalarda dokuluyor.beklenti olarak tabi herkez en iyisini ister.ama derdi veren allah dermaninida veriyor onun icin dediginiz gibi cokta umursamamak lazim.6.7 aylarda sonuc ortaya cikar ona gore degerlendirme yaparim ozamn.her ay surecle ilgili foto paylasirim.buraya yazmamdaki sebep ektirmeden once bende deli gibi heryeri arastiriyodum nette.))iyi yada kotu bilgi verebilirsem ne mutlu.alim motorka yapildi.kullandigim ilac sadece biotin 5000 lik solgarin.gorup yasayip ogreniyoruz tabi.illada doktor girsin diyosaniz ekimime ucreti biraz yukari cekeceksiniz.

Cannavarro

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #26 : 10 Temmuz 2016, 15:35:33 »
Ekim ameliyathanede oldu ortam cok iyi cok sterildi.doktoru son yarim saat gordum ekime yardima geldi)) alimi ve ekimi doktorla beraber 4 kisi tamamladi.bu isi hemsireler bide guzellik uzmani bunlar yapiyor.cogu yerde isleyis boyle.doktorlarin bire bir gidigi ekim yerlerinide arastrdim fiyatlar cok yuksekti butcem onlari karsilayamazdi.9civari basladi sac kesim oglen yemek islem aksam 5 kusur gibi bitti.

dangerx

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #27 : 10 Temmuz 2016, 16:24:56 »
Bilgilendirdiğin için tşk ederim arkadaşım. Donör bölgesi homojen gözüküyor alımı güzel almışlar. Kızarıklığın geçmesi için biraz zaman gerekiyor donörin toparlasın çok daha iyi gözükecek. Ankara da başka ekimcilerle görüştün mü? Minesera yı hiç duymadım senin tercih etme sebebin nasıl oldu. Bu merkezide listeme ekledim takipteyim tşklr.

Cannavarro

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #28 : 10 Temmuz 2016, 17:12:46 »
Batikent bilgi hastanesinde ekim yapiyolardi.esimde bilfi hastanesinde calisiyor ordan biliyorum.sonrada bilgiden umitkoy mineseraya gectiler.ben bu yuzden tercih ettim.umitkoyde bi yer vardi gozde plastik cerrahi merkezdi sanirim.nettende arastrdim fiyatlar yukseliyordu bide devamli kafa karisiyordu.surecle ilgili fotolari paylasirim olumlu yada olumsuz sekilde bilgilenmis olursunuz)))

dangerx

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #29 : 23 Temmuz 2016, 12:52:02 »
Ön görüşme  hastanede mi oluyor. Hocam gözde cerrahi merkezi demişsin siz bu yerle görüştünüz mü?

Facebook Twitter Instagram