Gönderen Konu: Ekim sonrası dökülmeyen, uzamayan kısa kalın saçlar?  (Okunma sayısı 22100 defa)

Komurkentli

• Full Member
    • Tranigo
Merhaba arkadaşlar.

Ekimin 50.günündeyim. saçlarımda şok dökülme sonrası kalan, hiç uzamayan kısa saçlar var. Bu saçlar uzayacak mı?

İncelediğim başka ekimlerde de gördüm. Tecrübesi olanlar yorum yaparsa sevinirim.

emretasdemir

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
Ynt: Ekim sonrası dökülmeyen, uzamayan kısa kalın saçlar?
« Yanıtla #1 : 08 Mart 2019, 17:00:23 »
Bende de var bazıları uzadı hatta sırası gelen uzayacak sonuçta daha başları merak etmeyin hatta ben dert etmiştim uzayanda dik uzuyor diye onlarda zamanla oturacakmis tecrubeliler söyledi yani zamana bırakın

Komurkentli

• Full Member
    • Tranigo
« Yanıtla #2 : 08 Mart 2019, 17:27:42 »
Cevabınız için teşekkür ederim.
İnşallah dediğiniz gibi olur, uzamaya başlarlar. Ekilen saçların hemen hemen yüzde 10 u bu şekilde kaldı.

Saçsız_Kral

• Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #3 : 08 Mart 2019, 17:31:03 »
Hocam bayadır araştırdım ben de bu konuyu.Vardığım sonuç beslenebilenler uzuyor.Beslenemeyenler dökülüyor.Benim 6. ay sonu bazıları döküldü şok dökülmedeki gibi aynı.Bazıları bir kaç cm uzadı.Yani kısmet :))

emretasdemir

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #4 : 08 Mart 2019, 18:00:20 »
Sonuçta elimizle beslemiyoz akışına bırakmalı ;D

Madun

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #5 : 11 Mart 2019, 19:47:03 »
Zamanında o saçlar az canımı sıkmadı. Tamamen kendi değerlendirmemi aktarıyorum.
O saçlar uzamayacak, onlar şokta dökülmesi gerekip bir şekilde dökülmeyen saçlar. Çıkışların başlamasıyla birlikte yıkamalarda bazıları elinize gelecek. Altıncı aya geldiğinizde bile diplerde bunlardan görebileceksiniz.

Madun

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #6 : 11 Mart 2019, 19:52:26 »
Bu konu forumda tam olarak aydınlatılamadı. Takip etmediğim bir yıllık sürede çözüldüyse bilmiyorum.
Değerli arkaşaları bu konuda fikir beyan etmeye davet ediyorum.

sloocer

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #7 : 11 Mart 2019, 20:02:52 »
Onlar şok dökülme olmadığı halde faz değişiminden sebep buyuyemeyen, bekleme dinlenme dönemine geçen saçlar . 120. Güne geldiğinde dipten gelen yeni sac onları itip kendini yenileceklektir.Ama kök tutarsa... ama bence o kısa sert uzamayanların tutma yüzdesi daha düşük. Ben onların travmaya dayanamayıp felç geçiren tipler hayal ediyorum. Bende de vardı 10 larca sadece 3-4 tanesi uzaybildi ama onlarda ya süper kıvırcık olarak yada normal saçın 1/20 si hızında uzadı. Sonrada ölüp gittiler:)

Hintell

• Admin
  • Global Moderator
  • Hero Member
  • saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #8 : 12 Mart 2019, 02:07:54 »
şuan kafanızda operasyon nedeniyle sağlıklı bır beslenme yok yenı ekılenlerdinde beslenme kılacal damarları tam olarak oluşmasığı ıcın bu sekılde kalmaları normal ılerkı donemlerde kokler harekete gecıcek ekılen saçlar cıkıcaktır.
Global Moderator

Komurkentli

• Full Member
    • Tranigo
« Yanıtla #9 : 15 Nisan 2019, 18:51:12 »
Arkadaşlar 89.günde kısa saçların fotoğrafını paylaşıyorum. Bazılarının dibinden saçlar çıktı, kendileri olduğu gibi duruyor.

Hintell

• Admin
  • Global Moderator
  • Hero Member
  • saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #10 : 15 Nisan 2019, 18:52:40 »
Henüz erken süreç ama ufak ufak hareketlenmeler başlar hocam
Global Moderator

Komurkentli

• Full Member
    • Tranigo
« Yanıtla #11 : 15 Nisan 2019, 18:54:19 »
Özellikle bu saçların durumunu paylaşmak istedim. Bence kökleri yeniden saç çıkartıyor, kısa kalın uzamayan saçlar ize zamanla dökülecek gibi

onizuka eikichi

• Dr koray Erdoğan saç ekimi sonuçları
  • Hero Member
« Yanıtla #12 : 15 Nisan 2019, 19:16:18 »
Peki bu saçları vitaminler ile besleyerek çıkartabilmek mümkün müdür? Özellikle bazı başarılı saç ekimlerine baktığımda özellikle yurt dışında kullandıkları bizim kullanmadığımız vitaminleri kullandıklarını görüyorum. Bu ekimlerin başarısını vitaminlere bağlamak istemiyorum ki benim düşüncem yalnızca bir öngürü. Ama bu konuda da bahsedilen çıkması belirsiz olan saçlara acaba böyle takviyeler fayda sağlıyor mu? Ya da tek vitamin demeyeyim ekim süresinin başında kullanılan kan sulandırıcı spreyler dht baskılayıcı takviyeler bu gibi saçlara ne derece fayda sağlıyorlar? Ben açıkcası bu durumu merak ediyorum.
Tavsiye/öneri isteyen arkadaşlar ben doktor değilim. Saç ekimi üzerine ya da plastik cerrahi konusunda hiçbir eğitimim yok. Ben de sizler gibi yaşadığım saç sorunun da edindiğim deneyimleri, yaptığım araştırmaları, denediğim ürünlerden nasıl sonuçlar aldığımı foruma aktarıyorum.

Saçsız_Kral

• Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #13 : 16 Nisan 2019, 09:38:41 »
Benim bu kısa uzamayan saçların çoğu 7. ayda biraz uzayıp kökünden döküldü.Bir kaç tanesi duruyor.Onlarda dökülür yakında.

YunuSedaT

• Hero Member
« Yanıtla #14 : 13 Mayıs 2019, 18:49:21 »
Bende de var 70 gün oldu fırca gibi elime batıyor keşke uzasalardı

Facebook Twitter Instagram