1 ay geçmiş aradan ve sanırım tüm merkezleri gezdim. Amacım kesinlikle kimseyi kötülemek ya da reklamını yapmak değil. Sadece kendi izlenimlerimi aktarmak istiyorum.İzlenimlerim şu şekilde;
Sibel Ulusanın kendisiyle görüşme şansım olmadı. Lütfiye hanımla görüştüm. Sabit 12000 lira fiyat söyledi ki bütçemi çok fazla aşacaktır.
Ento ve Gazi hastaneleriyle görüştüm. Açıkçası o güven hissini veremediler.
İzmir saç ekim merkezi,likya,naturel saç ekim,clinichair,ekol hastanesi... Aynı şekilde tatmin olmadım.
Şu an ektirmeyi düşündüğüm yer Rotalife Estetik olacak gibi. Ön saç çizgisi ve kanal açımında İsmet Yılmazer kendisi yapacakmış. Detayları anlatmakla konuyu uzatmak istemiyorum ama o güveni hissettirdiler bana .
Tek sıkıntı Rotalife Estetik İzmir şubesi ve İsmet Yılmazer hakkında çok az yorum var. İnternette olumsuz hiçbir şey duymadım ama olumlu yorum da çok az:) Burada saç ekimi yaptıran veya detaylı bilgisi olan var mı? Gene yukarıda saydıklarım dışında İzmirde merkez önerebilecek var mı? Bütçem en fazla 7000 lira olacak ve birer gün arayla 2 seans birden yaptırmaya kesinlikle karşıyım.
Çok teşekkür ederim...