Gönderen Konu: Değerli arkadaşlar! İzmirde saç ektirmek için yardım lütfen  (Okunma sayısı 4808 defa)

güzelsaç

• Yeni üye
  • *
Arkadaşlar saç ektirmeyi düşünüyorum. İzmirde görüştüğüm 2 klinik  donör bölgemin güçlü olduğunu,tek seansta 4000 greft alınabileceğini söylediler. Sizce ön bölgeye sıkı ekim mi yoksa tüm bölgeye sıktan seyreğe giden bir ekim mi daha uygun olurdu? Yaşım 32. Ayrıca İzmirde saç ektiren arkadaşların tavsiyelerine açığım. Yorum ve tavsiyelerriniz için teşekkürler

Hintell

• Admin
  • Global Moderator
  • Hero Member
  • saç ekimi sonuçları
Dr sibel ulusan hanımın konularını inceleyin izmirde gidilicek tek adres.
Global Moderator

alicandesouza

• Yeni üye
  • *
Ekim ayının başında bir arkadaşım yaptırdı Sibel hanıma on bölgesi açıktı.su an henüz 1 yıl doldurmadan fırça gibi saçlara sahip.ona da onun bir arkadaşı önermiş.forumda da baya olumlu sonuçları var.bence illa İzmir diyorsanız hiç riske girmeden Sibel hanıma gitmelisiniz.

kelkaldım

• Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları
Bencede hiç maceraya girmeyin direkt sibel hanıma gidiniz fiyatı biraz yüksek ama saç bu hocam çoğu ekim merkezinde maymun maskara ederler adamı insan içine çıkmazsınız,saç ekimiyle  çok seyrek ve doğal olmayan görünüm olma olasılığı çok yüksek olabilen bir açıklığınız var dikkatli olun derim.

Gokhan5234

• Jr. Member
  • **
  • gokhan5234
Bencede izmir de sibel hanım tek adres
gokhan5234

güzelsaç

• Yeni üye
  • *
tavsiyeleriniz için teşekkür ederim. Pazartesi günü aralarında Sibel hanımın da bulunduğu 5 farklı klinikle görüşmem olacak. Sibel hanım önceliğim olacak ama diğer merkezler hakkında da fikrim olsun istiyorum. İzlenimlerimi buraya yazacağım tekrar.

güzelsaç

• Yeni üye
  • *
1 ay geçmiş aradan ve sanırım tüm merkezleri gezdim. Amacım kesinlikle kimseyi kötülemek ya da reklamını yapmak değil. Sadece kendi izlenimlerimi aktarmak istiyorum.İzlenimlerim şu şekilde;
Sibel Ulusanın kendisiyle görüşme şansım olmadı. Lütfiye hanımla görüştüm. Sabit 12000 lira fiyat söyledi ki bütçemi çok fazla aşacaktır.
Ento ve Gazi hastaneleriyle görüştüm. Açıkçası o güven hissini veremediler.
İzmir saç ekim merkezi,likya,naturel saç ekim,clinichair,ekol hastanesi... Aynı şekilde tatmin olmadım.
Şu an ektirmeyi düşündüğüm yer Rotalife Estetik olacak gibi. Ön saç çizgisi ve kanal açımında İsmet Yılmazer kendisi yapacakmış. Detayları anlatmakla konuyu uzatmak istemiyorum ama o güveni hissettirdiler bana .
Tek sıkıntı Rotalife Estetik İzmir şubesi ve İsmet Yılmazer hakkında çok az yorum var. İnternette olumsuz hiçbir şey duymadım ama olumlu yorum da çok az:) Burada saç ekimi yaptıran veya detaylı bilgisi olan var mı? Gene yukarıda saydıklarım dışında İzmirde  merkez önerebilecek var mı? Bütçem en fazla 7000 lira olacak ve birer gün arayla 2 seans birden yaptırmaya kesinlikle karşıyım.
Çok teşekkür ederim...
« Son Düzenleme: 05 Nisan 2019, 19:53:02 Gönderen: androgenetik »

demdem

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
1 ay geçmiş aradan ve sanırım tüm merkezleri gezdim. Amacım kesinlikle kimseyi kötülemek ya da reklamını yapmak değil. Sadece kendi izlenimlerimi aktarmak istiyorum.İzlenimlerim şu şekilde;
Sibel Ulusanın kendisiyle görüşme şansım olmadı. Lütfiye hanımla görüştüm. Sabit 12000 lira fiyat söyledi ki bütçemi çok fazla aşacaktır.
İzmir saç ekim merkezi,likya,naturel saç ekim,clinichair,ekol hastanesi... Aynı şekilde tatmin olmadım.
Şu an ektirmeyi düşündüğüm yer Rotalife Estetik olacak gibi. Ön saç çizgisi ve kanal açımında İsmet Yılmazer kendisi yapacakmış. Detayları anlatmakla konuyu uzatmak istemiyorum ama o güveni hissettirdiler bana .
Tek sıkıntı Rotalife Estetik İzmir şubesi ve İsmet Yılmazer hakkında çok az yorum var. İnternette olumsuz hiçbir şey duymadım ama olumlu yorum da çok az:) Burada saç ekimi yaptıran veya detaylı bilgisi olan var mı? Gene yukarıda saydıklarım dışında İzmirde  merkez önerebilecek var mı? Bütçem en fazla 7000 lira olacak ve birer gün arayla 2 seans birden yaptırmaya kesinlikle karşıyım.
Çok teşekkür ederim...
hocam bütçeniz 7 bin tl ise life hair şahin de çok iyi bir alternatif paranız fazlasıyla yeter.. sonuçta bu sac ekimi bir yada iki kez yapılan birşey sonucu belli olmayacak bir yere gitmek ne kadar mantıklı.. daha. bilindik basarili bir yer tercih edin... ankara uzak bir yer değil ben izmirden ankara ya gittim ekim için şahin beye şimdilik memnunum ben ve siz bunu bir düşünün.. yakın diye kendinizi rosie atmayın orda bir otelde kalırsınız uçakla gider uçakla dönersiniz.. 7 bin tl de fazla fazla yeter... para bile  kalır :) milletin bakışlarından çekinirim diyorsanız sac ekimi yaygınlaştı artık ve birdaha o kişileri görmeyeceksiniz kendinizi o şekil rahatlatabilirsiniz iyi forumlar.

Moraless

• Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları
hocam bütçeniz 7 bin tl ise life hair şahin de çok iyi bir alternatif paranız fazlasıyla yeter.. sonuçta bu sac ekimi bir yada iki kez yapılan birşey sonucu belli olmayacak bir yere gitmek ne kadar mantıklı.. daha. bilindik basarili bir yer tercih edin... ankara uzak bir yer değil ben izmirden ankara ya gittim ekim için şahin beye şimdilik memnunum ben ve siz bunu bir düşünün.. yakın diye kendinizi rosie atmayın orda bir otelde kalırsınız uçakla gider uçakla dönersiniz.. 7 bin tl de fazla fazla yeter... para bile  kalır :) milletin bakışlarından çekinirim diyorsanız sac ekimi yaygınlaştı artık ve birdaha o kişileri görmeyeceksiniz kendinizi o şekil rahatlatabilirsiniz iyi forumlar.

+1

Çok teşekkür ederim...

Hocam öngörüşmeyle olmuyor bu işler adamın karakteri huyu suyu size güven vermiş olabilir ama saç ekimi apayrı bir deneyim ve tecrübe isteyen bir şey yani herkesin ektiği bir olmuyor bazılarının ekimleri iyiniyetli olsalar bile tutmuyor ,olumlu olumsuz ekim sonuçlarını görmeden hiç bir yerde ektirmeyiniz.

sloocer

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
Konu saç ekimi ise, ekimden sonra herkesin ortak kanısı “çok ilgililer çok sıcakkanlılar “
Maalesef bu özelliklerin sonuca hiç bir katkısı olmıyor.
Tek seferde bu açıklık için iyi bir sonuç beklentisine girmek pek doğru değil . 2 aşamalı bir Ekim düşünün .3800-4000 Greft  üzeri  denemeyin bana kalırsa.

Canqi

• Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları
Konu saç ekimi ise, ekimden sonra herkesin ortak kanısı “çok ilgililer çok sıcakkanlılar “
Tek seferde bu açıklık için iyi bir sonuç beklentisine girmek pek doğru değil . 2 aşamalı bir Ekim düşünün .3800-4000 Greft  üzeri  denemeyin bana kalırsa.

Valla bu kafaya ne ekilirse çıkar isterse merdiven altı bir yere ektirsin gene çıkar tarla hazır çünkü.bir seansta 5 bin 6 bin allah ne verdiyse donerin kaldırabileceği kadar hepsi çıkar.

sloocer

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları

Valla bu kafaya ne ekilirse çıkar isterse merdiven altı bir yere ektirsin gene çıkar tarla hazır çünkü.bir seansta 5 bin 6 bin allah ne verdiyse donerin kaldırabileceği kadar hepsi çıkar.

Ben fotodan çorak bir tarla görüyorum, aynı fotoyamı bakıyorsunuz? Tarlanın hazır olduğunu nasıl anladınız?

Scooby

• Yeni üye
  • *
Ynt: Değerli arkadaşlar! İzmirde saç ektirmek için yardım lütfen
« Yanıtla #12 : 27 Mayıs 2020, 22:08:09 »

Merhaba, Rotalife ile calistiniz mi? Memnun musunuz. İzmir icin ben de arayistayim.

KaiserSS

• Hero Member
« Yanıtla #13 : 27 Mayıs 2020, 22:10:15 »
önden arkaya ne çıkarsa olabilir,tepeye serpse bile zor.
One life,live it...

Takviye
- 7 Ay Solgar Biotin 5000 mcg
- 6 Ay Solgar Saw Palmetto

İlave
11.Ay Prozinc Plus Losyon

Şampuan
- Sürekli Prozinc Plus

https://www.sacekimisonuclari.com/index.php?topic=8721.0

dinodin11

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #14 : 28 Mayıs 2020, 01:26:33 »
Dr sibel ulusan hanımın konularını inceleyin izmirde gidilicek tek adres.

+1

Facebook Twitter Instagram