Gönderen Konu: İlhan Serdaroğlu 3200 greft sonuçları (1700 sakal grefti+1500 sac grefti)  (Okunma sayısı 5044 defa)

şekerportakalı

• Full Member
Bi de bu açıda n

DincerOzgur41

• Jr. Member
  • **
  • Saç ekimi sonuçları
3200 greftle 7000 greftlik alani kapatmisin = ) ustelik on bolgeye de ekim yapilmadan kafa da nokta bosluk yok 6 ayda nadasa ugramis verteks bile orman olmus sahane dostum ekimin daha once hic bu kadar guzel ekim gormemistim.Yarin hemen ilhan hocaya ekim yaptiriyorum

kaya_888

• Yeni üye
  • *
şekerportakalı : sakallar baya gür gözüküyor..

DincerOzgur41 : özelden face adresimi addım isdersen bi bak hadda görüntülüde ara isdersen... rahat ol  amacım yardım:)

şekerportakalı

• Full Member
Kaya _888 hocam lütfen sizden ricam bana da özelden ulaşın 🙏🙏

kaya_888

• Yeni üye
  • *
ulaşdım kardeşim özelden sanada

şekerportakalı

• Full Member
Kaya 888 ile görüntülü konuştum arkadaşlar resimler tamamen gerçeği yansıtıyor

YUNUSEMRE

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
Bu ekimi aklım mantığım almadı.
Planlama ilk bakışta yanlış gibi ama sonuç efsane.
Ekim işinde şans faktoru harbiden büyük etken.

Müzikkutusu

• Full Member
Dostum uzamayan saçlar konusunu ben de doktorumla görüştüm. Yer yer bende de var onlardan. Bazıları bir yılda uzuyor dedi,  sanırım bazılarında gelişim biraz geç oluyor

kaya_888

• Yeni üye
  • *
bende doktora mail admısdim geri donüş yaptı ve 2 3 aydır uzamıyorsa ölüdür cımbızla çek dedi :(
benim elim varmıyor çekmeye biraz daha bekleyeceğim sanırım
ölü tutmayan greft düşer bildiğim ama sanırım sakal grefti olduğu için kalın ve güçlü bi şekilde tutunmusmu acaba? ne yapmam gerektiği konusunda aklım karıştı iyice

vidi

• Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları
Milletin 1 kamyon para döküp bu seviyede bir sonuç alamamasına karşın, çok daha düşük bir maliyetle güzel sonuç almışın. Fotoğraflar konusunda ise fotoğrafların hala gölge altında milletin kastettiği gün ışığını karşına alıp tepeden  bir çekim yapman ama o halini bile düşündüğümde, ki şuanki fotolara kıyasla açıklık biraz fazla olacaktır, sonuç güzel bence.

kaya_888

• Yeni üye
  • *
vidi yunusemre : tesekkur ederim gün işigındada foto atmaya çalışdım bikaç tane var.. tepe bölgesinide merak eden arkadaslar olmuş..
gün işiğında calısdıgım için çekemedim gece çekdim yanıltıcı olmasın diye flaşlı çekdim umarım olmuştur

şekerportakalı

• Full Member
Şu tepeye ekilenler sakal greftleri mi hocam

kaya_888

• Yeni üye
  • *
karısık kardeşim her 2 side

alicandesouza

• Yeni üye
  • *
Hocam vertexe ekim yapıldı mı?orası nasıl kapandı öyle?Bir de eğer olumlu sonuç olmasaydı yine konu açacak mıydın?

Şimdi yazacaklarım senin için geçerli değil.6 ay sonra konu açılınca şüphe de akla geliyor tabi.o yüzden günü gününe ya da en geç 1 ay sonra konu açan arkadaşların daha samimi geliyor sıkıntıları mutlulukları vs.he kötü bir gelişme vardır burada fikir almak için 10 ay sonra da olsa gelir soru sorarsın ayrı tabi.

Facebook Twitter Instagram