Gönderen Konu: İlhan Serdaroğlu 3200 greft sonuçları (1700 sakal grefti+1500 sac grefti)  (Okunma sayısı 5040 defa)

kaya_888

• Yeni üye
  • *
6

şekerportakalı

• Full Member
Hocam ilaç kullandınız mı

şekerportakalı

• Full Member
Bu açıklığa bu greftle açıkçası Harika olmuş ama nedense insanın kafasında soru işareti hala kalıyor malasef

kaya_888

• Yeni üye
  • *
yazı altına cvp atmayı bulamadım ekimin 1.5 ayından itibaren minoxil kullandım ve xpecia taplet (xpecia tapleti doktor onerdi ve baska bi sprey de onermisti fakat kktc de oldugum için bulamadım onun yerine minoxil kullandım halen kullanıyorum bu ay sonu 2 sinide tek doza indirmeyi dusunuyorum 1 yıl sonrada yavas yavas bırakmayı)
inandırıcılıgı konusunda yapabilecek bişeyim yok inandırıcı olmasını isdesem 5000 greft derdim.. benim hipotezim sakallarım cok kalın nerdeyse 3 4 sac kokü kalınlığında bu yuzden kapatıcılığı haliyle fazla oluyor..

kaya_888

• Yeni üye
  • *
bu arada gün işiği isdeyen arkadaslardan ses gelmedi :)

thinkingme

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
Senin vertex fotosu atman gerekmiyo mu? önden fotoğraf niye atıyorsun ki ekim arkaya yapılmış.

şekerportakalı

• Full Member
Hocam sakallar nerelere ekildi bi de sakal saç formunu aldı mı

kaya_888

• Yeni üye
  • *
@thinkingme sadece vartex e ekilmedi incele fotoları fotolardada arkadan foto da addım turlu turlu addım
dier arkadas için sakal sac formunu almadı(ilerde alırmı bilmem) sakallar bi yere ekilmedi sac greftleriyle kombin sekilde ekildi

Hintell

• Admin
  • Global Moderator
  • Hero Member
  • saç ekimi sonuçları
bu arada gün işiği isdeyen arkadaslardan ses gelmedi :)

forumda nasıl resım paylaşmanız gerektiğini yazdım.. şuan ki resımler eski paylaşımlarınıza göre daha iyi teşekür ederiz

ön bölge güzel olmuş saçlar daha gelişir 6 aydasınız 12 aya kadar tepe ne durumda ?
Global Moderator

takıntılı

• Jr. Member
  • **
  • Saç ekimi sonuçları
@thinkingme sadece vartex e ekilmedi incele fotoları fotolardada arkadan foto da addım turlu turlu addım
dier arkadas için sakal sac formunu almadı(ilerde alırmı bilmem) sakallar bi yere ekilmedi sac greftleriyle kombin sekilde ekildi
sakallar saç formunu almadı derken neyi kast ettiniz  yani saçlara uyum sağlamadımı aralardan sakal olduğu bellimi oluyor yoksa çokmu sert şekilmi almıyor?

kaya_888

• Yeni üye
  • *
tepenin yogunlugu onlere gore daha az duvar karsısında cekildigim fotoda (arkadan çekim) tepe sag koşe biraz boş gibi 6 aydan sonra cıkarmı orası dolarmı bilmem
doktoru aradım bekleylim 1 sene dolmazsa kucuk bi oparasyon yaparız dedi..

bu arada sormak isdediğim bişey var bilgisi olan tecrube eden var ise bahseddiğim bolgede cok kısa kıllar var ama 2 aydır uzamıyor ölü greft olma ihtimali varmı?

kaya_888

• Yeni üye
  • *
göze batan bilmeyenin anlayacagı goruntu yok.. sadece sakal graftlerinin daha kalın oldugunu goruyorum ayırt edebiliyorum yani.. esas mevzu sakalların tek bir noktaya değilde ekilen tüm bölgeye dağıtıldığı için goruntu bozukluğu oluşmadı (2 seyans oldu ilk gun sakallar ekidi boslu bırakıarak 2. gun o bosluklara enseden alınan graftler ekildi)

takıntılı

• Jr. Member
  • **
  • Saç ekimi sonuçları
cevapladığın için sağol bende daha önce saç ektirdim ama sakal kılarıyla sıklaştırmak istiyorum bu yüzden  sordum  karar verme  aşamasındayım

kaya_888

• Yeni üye
  • *
ön hata sakal tercih atme yaklasık 2 parmaklık mesafeden gersine sakalla sıklastır bence( sakallarının durumunu bilmiyorum sakalların benim gibi cok kalın ise göze batmaması için soyluyorum)

Facebook Twitter Instagram