Gönderen Konu: İlhan Serdaroğlu 3200 greft sonuçları (1700 sakal grefti+1500 sac grefti)  (Okunma sayısı 5039 defa)

demdem

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
hayırlı olsun ama resimler ters ışıkta sakallar nasıl oldu memnunmusunuz çok belli oluyor mu?

emretasdemir

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
Hocam resimleri çekerken ışık kafada gozukmeli bunlar hep ters ışık kimse önemsemez bunları sonuç kötü demiyorum iyi zaten ama sadece ışık vuracak şekilde foto koy zaten sende anlarsın tamam bu oldu dediğin fotoyu koy hayırlı olsun

varagine

• Yeni üye
  • *
Hocam hayırlı olsun .Çok başarılı bir ekime  benziyor. Yüz sakal bölgesinden mikromotorla mı alım yapıldı. Traş olunca yüzde iz var mı.

Martineden1903

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
Müsait olunca ters ışıkta ve gölgede fotoğraf atar mısınız çok merak ettim hayırlısı olsun

recklai85

• Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları
hıc ınandırıcı gelmedi bana

Hintell

• Admin
  • Global Moderator
  • Hero Member
  • saç ekimi sonuçları
Resimler ters ışık ve konu 6 aylık kısaca paylaşımın bir anlamı olmamış kardeşim. Normal gün ışığı çekimleri olması gerek.
Global Moderator

kaya_888

• Yeni üye
  • *
arkadaslar ben sadece yardımcı olmak için paylaşım yaptım.. cunku bu site bana cok yardımcı oldu gun içinde isdediğiniz şekilde foto gönderirim ..

kaya_888

• Yeni üye
  • *
şimdilik facimdeki fotolardan alıp aktarıyorum aksama isdediğiniz gibi çekim yaparım bu fotoda 4. ay

kaya_888

• Yeni üye
  • *
6. ay ama sanırm buda isdediğiniz gibi deilsoran arkadas olmuş sakallarda herhangibir iz kalmadı

alfonzomontana

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
Resimler ters ışık ve konu 6 aylık kısaca paylaşımın bir anlamı olmamış kardeşim. Normal gün ışığı çekimleri olması gerek.
işleri kesat herhalde  :D :D :D :D :D :D :D :D

kaya_888

• Yeni üye
  • *
arkadaslar bi arkadas işler kesat demiş bi diğeri inandıcı deil falan demiş sanki babamın oğlu ekimi yapan ben
bazen düşünüyorum iyilik yapıp paylaşanda suc zaten kimseyi inandırma gibi niyetimde yok sonuçları iyi olunca paylaşayım insanlar yararlansın isdedim sadece..
ama yakışmıyor bazılarına o yüzden isddiğiniz şekilde gün işiğında çekim yapdım atıyorum buda son mesajım sizlere..

kaya_888

• Yeni üye
  • *
gun işiği 2

kaya_888

• Yeni üye
  • *
3

kaya_888

• Yeni üye
  • *
4