95. gündeyim bu kadar seyrek olması normal mi ben o kadar çıkışta göremiyorum ?
95.gün benimle aynısın hemen hemen fakat sendeki eksiklik çok az tüylenme olmuş birde beyaz tenlisin sanırım ondanmıdır nedir kafa derin çok beyaz duruyor yada günlük masajı ihmalmi ediyorsun kafa derini sürekli kanlandırman lazım ikincisi çok fazla ilaç kullanıyorsun bukadar ilaç yarardan çok zarar bile verebilir ilaçları kullanmaya erken başlamışssın bana kalırsa 4.aydan itibaren kullanılmasında fayda var bu arada prp yatırdınmı
Eksik mi okudum bilmiyorum ama arkadaş bir vitamin birde sprey kullanıyor. Onlarıda Ekim yeri 20. Günden sonrasında kullanmayı tavsiye ediyor zaten. Gözümden mi kaçtı acaba neler kullanıyorsun kardeşim ?
trichoplus 2x1 60 kapsül
avesin 20 ml serum (5 6 fıs ekim alanına) ortama 4 5 dk masaj günde 2 sefer sabah akşam
avesın şampuan ile günde 1 sefer ortalama 4 5 dk masaj
başka kullandığım birşey yok 20. günden sonra kullanmaya başladım dediğin gibi beslenmemede dikkat ediyorum kg x 1.5 gram protein,yani ortalama 130 gram günlük protein alıyorum
bu elimdekiler bitsin finasterid kullanmaya başlıcam önce bir doktora gidip kullanabilirmiyim tahlil yaptırmam gerek sanırım