Gönderen Konu: hisar hastanesi estemylife 4000 greft  (Okunma sayısı 10478 defa)

serenity013

• Jr. Member
  • **
Ynt: hisar hastanesi estemylife 4000 greft
« Yanıtla #60 : 16 Mayıs 2019, 18:53:36 »
Elinle sıkmadıysan sorun olucağını sanmıyoruk böyle durumlarda iğne ucu ile patlat bırak.

kendi kendine patladı içindeki sıvıyı ben çıkardım fazla bastırmadan hastanedeki kabukları döken hemşirede öyle söylemişti tırnak kullanmayın fazla bastırmadan ince dokunuşlarla içindeki sıvıyı çıkarın enfeksiyon olmasın dedi şimdi sorum şu yönde benim gibi olupta ilerleyen zamanlarda sivilcenin olduğu bölgede saç çıktımı bu durumu tecrübe eden arkadaşlar yazabilirse çok sevinirim zira olayın başından bir sivilce ile tüm estetiğin bozulması tam bir fiyasko olur değil mi ?

https://www.sacekimisonuclari.com/index.php?topic=2076.30

Bu Ekim’i bir incele

saçlar çok uzun olduğundan karşılaştırma yapayım dedim sivilcenin çıktığı ve son andaki resim ile ama pek ayırt edemedim bakalım zaman ilerledikçe çıkış olacakmı şuan bendeki sivilcenin olduğu yerde 4 5 adet kıl bulunuyor göründüğü üzere önemli olan kökün yaşaması yaşarsa tabi :)

Hintell

• Admin
  • Global Moderator
  • Hero Member
  • saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #61 : 16 Mayıs 2019, 19:07:35 »
Kısaca toparlayalım 1 sivilce abartıp stres yapmaya gerek yok zarar vermemiştir ama diyelim verdi 1 kökten bişey olmaz:)
Global Moderator

serenity013

• Jr. Member
  • **
« Yanıtla #62 : 16 Mayıs 2019, 19:20:36 »
Kısaca toparlayalım 1 sivilce abartıp stres yapmaya gerek yok zarar vermemiştir ama diyelim verdi 1 kökten bişey olmaz:)

tamam ihtiyacım olan gazı aldım teşekkür ederim :D

sloocer

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #63 : 16 Mayıs 2019, 19:21:42 »

tamam ihtiyacım olan gazı aldım teşekkür ederim :D

3-5 köke takılmayın

lincoln

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #64 : 19 Mayıs 2019, 21:43:58 »
sivilce için niye canını sıkıyorsun? şöyle düşün; sen dokunmasaydın; yatarkan yine patlardı. o yüzden takma kafana.

serenity013

• Jr. Member
  • **
« Yanıtla #65 : 21 Mayıs 2019, 19:38:12 »
sivilce için niye canını sıkıyorsun? şöyle düşün; sen dokunmasaydın; yatarkan yine patlardı. o yüzden takma kafana.

sivilce için değil köke zarar veriyor namıssız ona canım sıkılıyor hemde ön saç çizgisinde beliriyor çıldırıyorum sanki çıkacak başka yer yokmuş gibi

Trablons

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #66 : 21 Mayıs 2019, 20:02:47 »
acnelyse krem sivilceleri kurutuyor hemen .hatta böyle tam çıkmaya hazır,kızarıklık olduğu zaman sürüyorsun bir günde yok ediyor silvilceyi.ondan al bu kafadakine sür.bir daha da saç ekilmiş bölgede kırmızılık gördüğün an kremi sürersin bir daha böyle bir durumla karşılaşmazsın.bu büyük sivilceyide 5-6 günde indirir o krem.

serenity013

• Jr. Member
  • **
« Yanıtla #67 : 23 Mayıs 2019, 04:42:33 »
acnelyse krem sivilceleri kurutuyor hemen .hatta böyle tam çıkmaya hazır,kızarıklık olduğu zaman sürüyorsun bir günde yok ediyor silvilceyi.ondan al bu kafadakine sür.bir daha da saç ekilmiş bölgede kırmızılık gördüğün an kremi sürersin bir daha böyle bir durumla karşılaşmazsın.bu büyük sivilceyide 5-6 günde indirir o krem.

hastaneye bi danışıp sorarım birkaç gün sonra gidicem

canımı sıkan diğer bi olayda şuan şakak ve ön tepe kısımda çok boşluk var parmağımı değdirdimde hiç batan saç teli yok çıkacakları konusunda biraz şüpheye düştüm daha önce karşılaşan varmı bu durumla sonucu ne olduysa paylaşabilirmi
« Son Düzenleme: 23 Mayıs 2019, 05:06:38 Gönderen: serenity013 »

YunuSedaT

• Hero Member
« Yanıtla #68 : 23 Mayıs 2019, 07:47:40 »

canımı sıkan diğer bi olayda şuan şakak ve ön tepe kısımda çok boşluk var parmağımı değdirdimde hiç batan saç teli yok çıkacakları konusunda biraz şüpheye düştüm daha önce karşılaşan varmı bu durumla sonucu ne olduysa paylaşabilirmi
Benım 2 tarafta var o şekilde bebek poposu gibi tüysüz sol taraftaki yer yogun tüylendi sağ taraf beklemede dostum. Şokun yoğun geçtigi yerler olsa gerek emin olmamakla beraber. + eklemem gereken takviye vitamin biotin kullanıyorsan dikkat et sivilceyi saçda arttıran onlarda olabilir ben azalttım xpecia gunde 1 e düşürdüm çıkan sivilce ertesi güne kayboluyor yeni çıkışlar da gözle görülür azaldı
« Son Düzenleme: 23 Mayıs 2019, 12:19:55 Gönderen: yunusedat »

serenity013

• Jr. Member
  • **
« Yanıtla #69 : 23 Mayıs 2019, 19:01:48 »

Benım 2 tarafta var o şekilde bebek poposu gibi tüysüz sol taraftaki yer yogun tüylendi sağ taraf beklemede dostum. Şokun yoğun geçtigi yerler olsa gerek emin olmamakla beraber. + eklemem gereken takviye vitamin biotin kullanıyorsan dikkat et sivilceyi saçda arttıran onlarda olabilir ben azalttım xpecia gunde 1 e düşürdüm çıkan sivilce ertesi güne kayboluyor yeni çıkışlar da gözle görülür azaldı

ramazan dolayısıyla trichoplus ı  1 sefer iftardan sonra içmek zorunda kalıyorum normalde 2 taneydi sabah akşam ve sivilce azaldı sadece o malum yerlerde bi batma felan olsa çıkacağına dair içim rahat edicek en sıkıntılı an burası sanırım çıkarsa şimdi çıkar çıkmazsa daha bekleme gibi çünkü 1 aydır öyle orası

YunuSedaT

• Hero Member
« Yanıtla #70 : 23 Mayıs 2019, 19:15:19 »
İftarla sahur arası alıyordum bende biotin de alınca ağır geldi sanırım günde 1 tane ideal şimdilik.
Hiç uzamayan kırılıp kalan saçların kökünde sivilce daha çok oluyor sonrası tüyler geliyor

Sivilce çıkarsa ertesi güne kalmıyor normal artık sürec olarak yağlı kızartma fazla yeme yeşillik limon  takıl :)
Takma kafaya saçsız yerleri senden 3 gün önce ektirmişim boş yerlerden korkuyordum yeni yeni tüyleniyor.

serenity013

• Jr. Member
  • **
« Yanıtla #71 : 24 Mayıs 2019, 03:09:54 »
inşallah hakkımızda hayırlısı olur ben tüylenmede göremiyorum açıkçası birde erken çıkmaya başlamış diyorlardı ama 1 ay daha geçmesi lazım birşeyler görebilmek için

YunuSedaT

• Hero Member
« Yanıtla #72 : 31 Mayıs 2019, 22:20:17 »
inşallah hakkımızda hayırlısı olur ben tüylenmede göremiyorum açıkçası birde erken çıkmaya başlamış diyorlardı ama 1 ay daha geçmesi lazım birşeyler görebilmek için

Olacak olacak pozitif düşünelim iyi sonuçlansın ;)

serenity013

• Jr. Member
  • **
« Yanıtla #73 : 05 Haziran 2019, 01:51:04 »
90. gün oldu arkadaşlar ön tepe bölgesi çok seyrek duruyor içimden bi ses fiyasko oldu diyor avesın şampuan günde 1 sefer 5 dk masaj ile, avesın serum günde 2 sefer, trichoplus günde 2 sefer kullanmaya devam ediyorum 12 saat arayla.
3 ayda 3.5 kutu trichoplus 60 kapsül, 2 kutu 50 ml serum ve 2 kutu 300 ml avesın şampuan bitirdim.
Yorumlarınızı, görüşlerinizi ve tavsiyelerinizi takip ediyorum.

serenity013

• Jr. Member
  • **
« Yanıtla #74 : 05 Haziran 2019, 01:51:44 »
bunlarda devamı

Facebook Twitter Instagram