Gönderen Konu: Bu sac adam olur mu?  (Okunma sayısı 3057 defa)

Muratti06

• Yeni üye
  • *
Bu sac adam olur mu?
« : 08 Mart 2019, 01:11:10 »
Arkadaslar yorum yaparsaniz sevinirim

Bu saclarim sikilasirmi on taraf cok seyrek

Simdiden tesekkurler...

onizuka eikichi

• Dr koray Erdoğan saç ekimi sonuçları
  • Hero Member
Ynt: Bu sac adam olur mu?
« Yanıtla #1 : 08 Mart 2019, 04:26:09 »
Donör bölgesinin fotoğraflarını da çekip foruma ekler misiniz lütfen? Bu şekilde yorum yapılması mümkün değil.
Tavsiye/öneri isteyen arkadaşlar ben doktor değilim. Saç ekimi üzerine ya da plastik cerrahi konusunda hiçbir eğitimim yok. Ben de sizler gibi yaşadığım saç sorunun da edindiğim deneyimleri, yaptığım araştırmaları, denediğim ürünlerden nasıl sonuçlar aldığımı foruma aktarıyorum.

Muratti06

• Yeni üye
  • *
« Yanıtla #2 : 08 Mart 2019, 09:12:29 »
Saci sifira vurdurdum. Insallah az uzayinca ekliyecem simdi hic birsey belli olmuyor cok kisa.. 

Muratti06

• Yeni üye
  • *
« Yanıtla #3 : 08 Mart 2019, 09:57:51 »
Saclar 2 numara suan.  Donor cok kisa ama anlayan arkadaslar bilirler herhalde. Ortalama kac greft cikabilir burdan.

Heptwo

• Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #4 : 08 Mart 2019, 19:16:05 »
adam olur bu saç ama ekim yaptıracaksan finasterid kullan ilk önce sonra ekimden sonra beş altı ay devam et yoksa kendi saçlarını kaybedebilirsin ekim travmasına dayanamayabilirler.

Hublot

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #5 : 08 Mart 2019, 20:55:31 »
Yaş kaç?

Muratti06

• Yeni üye
  • *
« Yanıtla #6 : 08 Mart 2019, 22:30:45 »
Yas 32 saclar uzayinca goruntu bu.
Onumuzdeki ay ekimim var.
Donor bolge nasil acaba kac greft cikar burdan bilen yardimci olun lutfen.
Stres yapmayalim diyoruz ama kimisi donor az diyor kimisi yeter diyor hic bisey anlamadim ben bu isten.

Hublot

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #7 : 08 Mart 2019, 23:58:24 »
Arkadaşım söyle söyleyim. .yaş uygun ekim için ancak 40 akadar yavaş ta olsa açılmalar devam eder...yanlar ve  arkalar biraz  daha asagi iner gibi üstler ise silme acik kanımca. ..Ancak ekim yaptiracagin yer neresi bilmiyorum ama doğru bir yer  olduğunu varsayarsak ve ekilenler çıkarsa. .çok güzel kapaticilik saglarsiniz. ..Çünkü saç rengi ve kafa derisi renk konstrasyonu çok yakin cok uygun...yani renk farkı çok yok...

es_umit

• Jr. Member
  • **
« Yanıtla #8 : 21 Mart 2019, 15:07:06 »
Bu cizim sanki Sahin beyin çizimi gibi geldi bana bilmem yaniliyor muyum?  Dokulmeniz benimkine cok benzer durumda ve ben de cok kararsizim finasterid vb denesem mi ya da kime ve nereye ektirsem mi bilemiyorum..

son gohan

• Hero Member
« Yanıtla #9 : 24 Mart 2019, 08:27:56 »
finastired kullanıp ekim düşünürseniz bence daha iyi olur

Muratti06

• Yeni üye
  • *
« Yanıtla #10 : 01 Mayıs 2019, 19:30:55 »
Arkadaslar merhaba evet sahin celik e ekim yapyirdim sonunda 4000 greft dediler. Fotolari koyuyorum aman yoruma devam

Muratti06

• Yeni üye
  • *
« Yanıtla #11 : 01 Mayıs 2019, 19:45:04 »
Nasil acaba siklik falan iyimi yorumlarsaniz sevinirim

onizuka eikichi

• Dr koray Erdoğan saç ekimi sonuçları
  • Hero Member
« Yanıtla #12 : 02 Mayıs 2019, 03:50:06 »
Öncelikle hayırlı olsun ekiminiz. Kabuklar döküldüğü zaman sıklığı daha iyi anlayabiliriz. Konu başlığını da merkez ve greft miktarını yazarsanız, konunuzun daha çok ilgi göreceğini düşünüyorum. Ya da hintell admin ile iletişime geçip yeni bir konu başlığı da açabilirsiniz.
Tavsiye/öneri isteyen arkadaşlar ben doktor değilim. Saç ekimi üzerine ya da plastik cerrahi konusunda hiçbir eğitimim yok. Ben de sizler gibi yaşadığım saç sorunun da edindiğim deneyimleri, yaptığım araştırmaları, denediğim ürünlerden nasıl sonuçlar aldığımı foruma aktarıyorum.

Facebook Twitter Instagram