Gönderen Konu: Hesap Satin Alma  (Okunma sayısı 1104 defa)

tsimonoce

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
Hesap Satin Alma
« : 07 Mart 2019, 20:28:31 »
Slm gencler, bana mesajlar geldi hesabimi satin almak istiyorlar. Diger arkadaslarada benzer mesajlar gelmis olabilir. Aman hesabinizi satmayin. Forumun bagimsizligini korumamiz lazim. Sag duyunuza ve etik ahlak kurallarina deger vereceginizi düsündügüm icin bunu yazmak görevi hissetdim.....

tsimonoce

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
Ynt: Hesap Satin Alma
« Yanıtla #1 : 08 Mart 2019, 08:18:03 »
Slm gencler, bana mesajlar geldi hesabimi satin almak istiyorlar. Diger arkadaslarada benzer mesajlar gelmis olabilir. Aman hesabinizi satmayin. Forumun bagimsizligini korumamiz lazim. Sag duyunuza ve etik ahlak kurallarina deger vereceginizi düsündügüm icin bunu yazmak görevi hissetdim.....

Fotoyu da ekledim.... Haberiniz olsun gencler..... Böyle seylere kanmayalim....

Heptwo

• Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #2 : 08 Mart 2019, 13:22:05 »
yazıklar olsun gerçekten bu para hırsı için insanların yapmayacağı bir şey kalmamış bu devirde kime güveneceğimizi şaştık kaldık,şeytanın aklına gelmez böyle bir şey  inanılır gibi değil.

tsimonoce

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #3 : 08 Mart 2019, 18:02:03 »
yazıklar olsun gerçekten bu para hırsı için insanların yapmayacağı bir şey kalmamış bu devirde kime güveneceğimizi şaştık kaldık,şeytanın aklına gelmez böyle bir şey  inanılır gibi değil.

Aynen dedigin gibi... Maalesef durum bu......

YunuSedaT

• Hero Member
« Yanıtla #4 : 10 Mart 2019, 10:53:54 »
Bir sürü para verseler yine satmam ben buradaki bilgiler deneyimler arkadaşların ilgisi paradan daha önemli pislik herifler reklam yapacaklar yanlış yönlendirecekler insanları bir yorumla Ekim yerini değiştirebiliyoruz karşımızdakinin tecrübesine dayanarak onun için dikkatli olmak gerek birisi bir yeri el altından çok övüyorsa şikayet edelim

uuu

• Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #5 : 11 Mart 2019, 09:48:03 »
Hesabını üç beş kuruşa satacaklar vardır ama hintellden kaçmaz buna da bi önlem alır

Facebook Twitter Instagram