İlk fotolarında baya seyrelmişti saçın propecia iyi gelmiş sana kullanmaya devam et toparlanmış saçlar.
Ön çizgiyi boşver arkadaki saçı öne doğru uzat emo still gez ekim riskli olabilir ama istiyorsan yaptırabilirsin bence şuanlık sıkıntı yok zor olanı atladın finas yaradı sana(bazılarına yaramaz çünkü)
Sordumda abi hiçkimse ekmiyor bu saça bişey yok diyorlar ekimlik o zamanlar dediğin gibi çok kötüydü moralim bozulmuştu şimdi saçlar yeniden kendine geldi uzatıcam iyice tepeyi hiç kısa kestirmicem.ekim 27-28 yaşında falan belki olur.
[/quote]
Aslında dediğim gibi kasımda ekim yapsaydın sonra finas kullansaydın şuan hintell saçına sahiptin.Ama burada kritik olan senin finastan olumlu etkileneceğini bilmememiz.
Neyse artık gittiği yere kadar gitsin bir çaresine bakarız yiğidom
[/quote]
Sağol abi şuan askerlik bittiya o kadar rahatladım ki askerde saç kaybı yaşarım diye korkuyordum o korkum da kalmadı artık.
Şuan çok şükür bi sıkıntı görünmüyor dediğin gibi askerlik de bittiya artık herşey olur allahın ıznıyle.gittiği yere kadar gitsin ekim yaptırırz.birazdan yeni fotoğraflar eklicem demin çektim banyodan çıktıktan sonra.onlara da yorum yaparsan sevinirim.