Neye gore olmamış. Gayet kel alanlarda saç çıkışı olmuş. 150. Gun daha. Çıkışların 100 günden sonra çıkmaya başladığını düşünürsek 50 gün olmuş. 200. Gun olsa deseniz ok ama 150 gün olmamış diye yapıştırıyorsunuz yok hocaya sor vs adam demiş beklemedeyim sürecin farkındayım. Daha moral bozmaya yönelik konuşmak ne?
Karamazow kardeşim teşekkür ederim
herkese cevap vermeye çalışıyoruz ama bazı arkadaşlar sırf yorum yapmak için yorum yapıyor seninde dediğin gibi 150 günde ben ekim yapan ardakaşın yakasına nasıl yapışayım beklemedeyiz süreç bana sorarsan gayet normal yavaşda olabilir sonuc güzel olsunda yavaş olsun hiç önemli değil. Bazılarının 4 ayda tatmin etmiş bazılarının 3 ayda emin ol çoğu fotoların aldatmacasından kaynaklı benim bütün resimlerim fulll flashlı. tamamen kel olan yerler doluyor 4700 greft in hakkımıdır bilmiyorum kafada açık alan ona göre fazlaydı kafa japon kafası gibi
şu anki hali flashsız bile beni mutlu etmeye yetiyor lise den bu yana şakakları seyrelmiş sonunda tamamen dökülmüş biriyim yaş şimdi 32 - 33 olmuş şükür bunada