Saç Ekimi Sonuçları
Kardeşim önceki resime göre baya gelişme var iyi olacak bu sonuç fakat cildin hala çok yağlı sana tasiyem elma sirkesi kullan kafana etkisini ilk gün görmeye başlarsın saç tellerin daha sağlam tutar hızlı uzar aynı zamanda gözenekleri temizler çıkışları kolaylaştırır yağdan eser kalmaz
105 gün ve 120.gün arasında bayagi bir olumlu yönde gelisme var ki...Bundan sonra da 15 günde bir belirgin gelişmelerin olacağını düşünüyorum. ..4.ay lar ve 5.aylar 6.aylar...kırılma noktaları saç ekiminde sürecin güzel gidiyor...ama yolun 1/3 undesin henüz. ..az daha sabır en azından 2 ay daha...
Alıntı yapılan: Patriotic - 04 Temmuz 2019, 21:00:47Kardeşim önceki resime göre baya gelişme var iyi olacak bu sonuç fakat cildin hala çok yağlı sana tasiyem elma sirkesi kullan kafana etkisini ilk gün görmeye başlarsın saç tellerin daha sağlam tutar hızlı uzar aynı zamanda gözenekleri temizler çıkışları kolaylaştırır yağdan eser kalmaz Abi daha önceden neden demedin sirkeyi doktorda dalin şampuanı değiştirme deyince cild yağlı sabah aksam yıkıyorum yarından itibaren haftada 2 kez 4 kaşık su 4 kaşık elma sirkesi durulama yapıyorum yeter limidir? Xpecia bitti sadece kan sulandırıcı coraspine alıyorum takviye almıyorum abi sivilce yapar diye biotin ile omega 3 dolapda duruyor
Alıntı yapılan: YunuSedaT - 04 Temmuz 2019, 23:08:03Alıntı yapılan: Patriotic - 04 Temmuz 2019, 21:00:47Kardeşim önceki resime göre baya gelişme var iyi olacak bu sonuç fakat cildin hala çok yağlı sana tasiyem elma sirkesi kullan kafana etkisini ilk gün görmeye başlarsın saç tellerin daha sağlam tutar hızlı uzar aynı zamanda gözenekleri temizler çıkışları kolaylaştırır yağdan eser kalmaz Abi daha önceden neden demedin sirkeyi doktorda dalin şampuanı değiştirme deyince cild yağlı sabah aksam yıkıyorum yarından itibaren haftada 2 kez 4 kaşık su 4 kaşık elma sirkesi durulama yapıyorum yeter limidir? Xpecia bitti sadece kan sulandırıcı coraspine alıyorum takviye almıyorum abi sivilce yapar diye biotin ile omega 3 dolapda duruyor kan sulandırıcıyla işin kalmadı kesmen lazım onu sirkeyi hergün de yapabilirsin 2günde birde su karışımını yarı yarıya yapman yeterli yada 3te1ri ozaman sirke saç için gerekli olan ph değerine ulaşır xpecia. Okadarda etkili bi hap değil ben bıraktım etkisi olduğunu düşünmüyorum ben hiç kullanmıyorum şu an gelişimi takip etcem ona göre omega 3 al yararı olur zararı olmaz
Yandan bakınca çıkışlar daha belirgin evet olucak inşallah.
Alıntı yapılan: Patriotic - 05 Temmuz 2019, 00:21:29Alıntı yapılan: YunuSedaT - 04 Temmuz 2019, 23:08:03Alıntı yapılan: Patriotic - 04 Temmuz 2019, 21:00:47Kardeşim önceki resime göre baya gelişme var iyi olacak bu sonuç fakat cildin hala çok yağlı sana tasiyem elma sirkesi kullan kafana etkisini ilk gün görmeye başlarsın saç tellerin daha sağlam tutar hızlı uzar aynı zamanda gözenekleri temizler çıkışları kolaylaştırır yağdan eser kalmaz Abi daha önceden neden demedin sirkeyi doktorda dalin şampuanı değiştirme deyince cild yağlı sabah aksam yıkıyorum yarından itibaren haftada 2 kez 4 kaşık su 4 kaşık elma sirkesi durulama yapıyorum yeter limidir? Xpecia bitti sadece kan sulandırıcı coraspine alıyorum takviye almıyorum abi sivilce yapar diye biotin ile omega 3 dolapda duruyor kan sulandırıcıyla işin kalmadı kesmen lazım onu sirkeyi hergün de yapabilirsin 2günde birde su karışımını yarı yarıya yapman yeterli yada 3te1ri ozaman sirke saç için gerekli olan ph değerine ulaşır xpecia. Okadarda etkili bi hap değil ben bıraktım etkisi olduğunu düşünmüyorum ben hiç kullanmıyorum şu an gelişimi takip etcem ona göre omega 3 al yararı olur zararı olmaz Tmmdır abi ph değerine ulaştırırım ben onu yıkadıktan sonra biraz bekletip soguk suyla duruluyoruz demi.
Hocam kasedi de bulup dinleyin