Saç Ekimi Sonuçları
75.Gün sabah akşam xpecia devam.
Alıntı yapılan: yunusedat - 17 Mayıs 2019, 22:08:0575.Gün sabah akşam xpecia devam. kardeşim 75.gün gelişmeler güzel büyümeler başlamış maşaallah 90.günden sonra patlama yapar merak etme sivilceler gitmemiş henüz doktorla görüştünmü bu konuda? Senin cildin belliki çok hassas antibiyotik krem vs yazabilirdi
sivilce cikmasi saclarin gelmesiyle alakali bence kayıp olcani dusunmuyorum kardesim
85. Gün
Alıntı yapılan: yunusedat - 31 Mayıs 2019, 13:10:5585. Gün kardeşim yolu yarılamışsın inşallah bundan sonra başlar çıkışlar sen ne düşünüyorsun sence nasıl süreç birde bu sivilce olayını halletmemişsin hala. doktor ne diyor bu konuda gittinmi doktora normaliymiş bu kadar fazla olması ?
şampuan ne kullanıyorsun kardeşim belki doğru şampuanla sivilce oluşumunu azaltabilirsin onun için soruyorum.
sana sivilcelere dokunma diyorlar banada fazla bastırmadan parmagın etli kısmıyla enfeksiyon olmasın diye hafifce sıvı çıkana kadar bastırın dediler ne olacak bakalım bende 90 güne yaklaştım 3 4 gün sonra atıcam aynı senın gıbı suan bendeki durum
Alıntı yapılan: serenity013 - 31 Mayıs 2019, 22:10:44sana sivilcelere dokunma diyorlar banada fazla bastırmadan parmagın etli kısmıyla enfeksiyon olmasın diye hafifce sıvı çıkana kadar bastırın dediler ne olacak bakalım bende 90 güne yaklaştım 3 4 gün sonra atıcam aynı senın gıbı suan bendeki durumKaşıntıda oluyor duş alırken tatlı tatlı ılık yada soğuk suyla yıkıyorum İçi sıvı olanlardan çok yok bu zamana kadar 2 tanesini iğne ucuyla patlatıp boşalttım çoklu greftlerin ekildiği yerde büyük çıktı 2-3 hafta kaldı boşalttım bende bebek tüyleri geliyor oradan inşallah atlatırız kardeşim şampuan ne kullanıyorsun?
Alıntı yapılan: yunusedat - 31 Mayıs 2019, 22:17:02Alıntı yapılan: serenity013 - 31 Mayıs 2019, 22:10:44sana sivilcelere dokunma diyorlar banada fazla bastırmadan parmagın etli kısmıyla enfeksiyon olmasın diye hafifce sıvı çıkana kadar bastırın dediler ne olacak bakalım bende 90 güne yaklaştım 3 4 gün sonra atıcam aynı senın gıbı suan bendeki durumKaşıntıda oluyor duş alırken tatlı tatlı ılık yada soğuk suyla yıkıyorum İçi sıvı olanlardan çok yok bu zamana kadar 2 tanesini iğne ucuyla patlatıp boşalttım çoklu greftlerin ekildiği yerde büyük çıktı 2-3 hafta kaldı boşalttım bende bebek tüyleri geliyor oradan inşallah atlatırız kardeşim şampuan ne kullanıyorsun?avesin şampuan kullanıyorum kurutup avesin serum sıkıyorum indirim anında kupon kullandım internetten aldım 300 ml şampuan 20 ml serum 89 tl ye geldi bi 3 ay daha kullanırım bunu