Saç Ekimi Sonuçları
Arkadaşlar sonunda saçları ektirdik Mart 5 yani dün hayırlısıyla hallettik eken arkadaş ekibi ile beraber yapıyor bir araştırmadan sonra çok yakın çevremden referanslar da olduğu için gözümle görmem sonucu Ekim yaptırdığım arkadaşı tercih ettim kendi anlaştığı 2 tane merkez var tıp merkezi ve ekim merkezi bireysel olarak orada yapıyor işlemi İnşallah hayırlısı olur fotografları hemen ekliyorum şişlik var kafamda deri altındaki sıvıdan dolayı.Dökülme süreci de Yaşım 33 alnımda açık olduğu için şakaklardaki dökülme 17 yaşlarında başladı 25 e gelince şakak kalmadı tepeler bir kaç senede seyreldi 5 yıldır da aynı şekil takılı kaldı dökülme durakladı yada tamamen durdu bilmiyorum genetiklikde dayılarımda biri kel diğeri benim Ekim yapılmadan önceki haliyle kaldı
kardeşim ekim hayırlı olsun ön bölge sık ama tepe seyrek ekılmıs ve açık duruyor senın tepe ılerıde tepeye bır seans daha yaptırıcaksın gibi duruyor
ekiminiz hayirli olsun 🙂
Sagol BESYO kardeşim sonunda hallettik
merhaba , ön taraf çok sık olmuş ve önler genel olarak mutlaka çıkıyor.ama arka taraflarınızda eksikler olduğunu düşünüyorum.ekilenlerle birlikte toparlamayı düşünüyorsanız finasterid kullanmanızı öneririm.
evet umarim cok guzel olur hocam bol sabır dilerim sabır çok önemli