Gönderen Konu: Ekimin 7.günü orta kısımda diğer bölgelere göre aşırı bir kızarıklık var.  (Okunma sayısı 3408 defa)

sloocer

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
nekroz olabilitesi yuksek. kizarikliga yakin dokundugunda basinc zonklama (uyusuk oldugun icin cok hissedemeyebilirsin) varmi?
buyuk bisy degil nekroz da olsa can sikacagini dusunmuyorum

Kararsız

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
Küçük bi nekroz gibi duruyor ayrıca ihtihap da var bazı noktalarda ıslak yara olmuş rifocin kullanıp yarayı kurutman gerek ekim yaptırdığınız yere sordunuz mu ama küçük bi yer pek sıkıntı olmaz ihmal etme ama

ogzfrbslm

• Yeni üye
  • *
bugün ekim yaptırdığım yere gidicem resim atıyorum hergün bugün kontrol etmek için kendisi çağırdı bakalım nediyecek burdan bilgilendirme yaparım. dokunduğumda zonklama vs olmuyor. sanki yara gibi duruyor. orda kalıcı bir iz kalırmı yoksa ilerde o bölgeden saç çıkarmı bunlardan korkuyorum.

takıntılı

• Jr. Member
  • **
  • Saç ekimi sonuçları
Geçmiş olsun hangi merkeze ektirdiniz

Hintell

• Admin
  • Global Moderator
  • Hero Member
  • saç ekimi sonuçları
Nekroz olabilir bencede öyle görünüyor malesef
« Son Düzenleme: 12 Mart 2019, 17:28:28 Gönderen: Hintell »
Global Moderator

ogzfrbslm

• Yeni üye
  • *
7 gündür coraspin kullaniyorum dün aksamda bacoderm krem verdi doku kaybı olmasın diye, kan dolaşımı zayıfmış o yüzden böyle olmuş. Kremi kullandiktan sonra düzelme oldu iyileşiyor gibi. 

sloocer

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
7 gündür coraspin kullaniyorum dün aksamda bacoderm krem verdi doku kaybı olmasın diye, kan dolaşımı zayıfmış o yüzden böyle olmuş. Kremi kullandiktan sonra düzelme oldu iyileşiyor gibi.

“ Kan dolaşımı zayıf mış” değilde Ekim travmasından sebep dolaşım zarar görmüş yavaşlamış Nekroz olmuş deseymiş daha doğru olurmus

ogzfrbslm

• Yeni üye
  • *
daha kabuk dökülmedi cumartesi günü dökülcek oradaki siyah kabuklar döküldükten sonra kesin nekroz olduğu belli olurmu eskiye göre bu aşamada iyileşmeye gidiyor gibi duruyor. Şuan kesin nekroz oldu diyebilirmiyiz ve nekroz olan yerde saç çıkmaz ve nekroz dediğiniz yer iyileşmezmi durumum çokmu kötü.

takıntılı

• Jr. Member
  • **
  • Saç ekimi sonuçları

Kararsız

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
Senin durumun çok sıkıntılı değil o kadar takma kafana o bölgede saç çıkar çıkmaz şu aşamada söylenebilecek bi şey yok ama küçük bi alan zaman gösterecek.Ekim yaptırdığın yer sana zaten hiç bi problem yok diyecek kabuk dökümünden sonra söylediğim beklemek gerekli

sloocer

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
daha kabuk dökülmedi cumartesi günü dökülcek oradaki siyah kabuklar döküldükten sonra kesin nekroz olduğu belli olurmu eskiye göre bu aşamada iyileşmeye gidiyor gibi duruyor. Şuan kesin nekroz oldu diyebilirmiyiz ve nekroz olan yerde saç çıkmaz ve nekroz dediğiniz yer iyileşmezmi durumum çokmu kötü.

Bana sorarsan kesinlikle nekroz durumları var. Kabuk dökmeye falan gerek yok.
Ama dediğim gibi dağınık ve küçük küçük. Kayıpların mutlaka olacaktır. Ama can sıkma. Durumun çok kötü degil

ogzfrbslm

• Yeni üye
  • *
Bugün 13.gün resim atıp durum hk. bilgilendiriyim dedim mchairtrans istanbulda ekim yaptirdim. Çok küçük siyah kabuk kaldı onuda kliniğe sormadan kaldirmiyorum bacoderm krem sürmeye devam ediyorum. Nekroz olduysada artık çok ciddi problem olmaz herhalde gün geçtikce düzeliyor

takıntılı

• Jr. Member
  • **
  • Saç ekimi sonuçları
bence rahat ol problem görünmüyor

ogzfrbslm

• Yeni üye
  • *
bence rahat ol problem görünmüyor

Teşekkür ederimm

Facebook Twitter Instagram