Merhabalar herkese, forumu yaklaşık 8 aydır takip ediyorum...3 yıldır saç ekimi düşünüyordum araştırdım internette lale keskin'i buldum tabi önce tereddütler yaşasamda artık gözümü karartma dönemime geldim çünkü psikolojim iyiden iyiye bozulmaya başlamıştı.. Saçım ile ilgili durumumu şu şekilde özetlemişlerdi, açıklığın fazla olduğu tek seansta bu açıklığı kapatmanın mümkün olabileceğini sonucun seyrek olacağını söylediler bu yüzden 2 seans üzerine konuştuk ve seyrek olunca doğallıktan uzak bir görüntü olacağını biliyordum bu yüzden 2 seansı ben de istedim doğal ve sıkı bir sonuç olsun istiyordum ayrıca bununla ilgili de aynı şeyi birkaç firma daha söyleyince mantıklı gelmeye başladı..
Bu merkezi seçmemde fiyatta etkili oldu tabi bazı firmaların cep yakan fiyatları var ama laf yok tabi onlar harika işler çıkartıyorlar lale keskin'inde bir şikayetini de görmedim sonuçları da çok iyi görünüyordu tabi bazen fotoğraflar aldatmaca olabiliyor ama yine de güven sorunu yaşamadım karar verdim.. İşlem beklediğimden daha rahat geçti ağrısız anestezi yaptılar bu aşama ağrılı oluyormuş herhalde birçok kişide bende olmadı.. 4200 greft ekildi, bir memnuniyetsizliğim ya da rahatsız edici bir şey olmadı şimdilik bir sorun yaşamadım diyebilirim gayet iyi geçti benim açımdan sonucun şuanki aşaması sorunsuz diyebilirim gidişat ne gösterir bilmiyorum tabi henüz 3 gün oldu bakalım görelim nasıl gidecek.. Umarım bu kellik davası bende son bulmuştur
tüm sürecimi paylaşacağım sonucum hakkında yorumlarınızı bekliyorum