Gönderen Konu: 05.03.2019 Faruk Yılmaz Este medical 2600 greft  (Okunma sayısı 6276 defa)

mcc_92

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
Merhaba, yaklaşık 2 senedir bu forumu takip ediyorum. Erken 20 li yaşlardan beri saç dokulmesi problemi yaşıyorum. Yaşım 27
Önbilgi vermek gerekirse; ilk ekimimi farklı bi yere 2014 Ocakta long fue yontemiyle olmuştum 2.100 greft olarak şakak ve verteks bölgesine azıcıkta aralara şeklindeydi.(Gençlik hatası olarak nitelendiriyorum)
Dogrusu hic memnun kalmadım oncelikle long fue yontemini hic bir sekilde onermiyorum en azından donör bölgesini kısacık kestirip tepedeki boş bolumlere yapılması dışında.8(paylaşacagım resimde sebebini göreceksiniz arkadaşlar)

2. Ekimimi bugun 05 mart 2019 da Faruk bey e oldum. Faruk Beyin referanslarını bu forumda bulamasamda cevremdeki kişilerin etkisiyle ve yaptıgı ekimlerin canlı orneklerini gorerek (4 kişi ) yaptırmaya karar verdim. Genel olarak memnun ve acısız bir ekim oldu, ekibi guleryuzlu ve sordugum soruları cevaplarını bildigim halde tatmin edici cevaplar aldım. Tek sorunum donör bölgesinde 1. ekimden kaynaklanan 3 şerit in nasıl en düzenli sekilde alım yapabilcegimi gormekti onuda ekimci arkadaşların tecrubesine bıraktık inşallah en tatmin edici sonucları alarak diger arkadaşlarada edindigim tecrübeden yardımcı olabilirim.

Ilk resimler ilk ekimimden ön bilgi vermek adına 3 resim olarak koyuyorum.
Kalan resimler ise yeni yaptırmış oldugum ekim ve ekim oncesi ışıklı ışıksız fotosu. Ve özellikle forumdaki arkadaşlara bi nebzede yardımcı olmak adına long fue nin yapılışının donör alana saçlar kısacıkken verdigi görüntüyü paylaşıyorum. Bu ekimim istedigim gibi olması durumunda donor bolgedeki goze batan ufak seyrekligi sac dövmesini kullanarak aza indirmeyi dusunuyorum.(uzunken pek göze batmıyor) Bilgi paylaştıkça cogalır mantıgıyla sizlerle paylasıyorum butun forumdaki arkadaşlara ekimlerinin iyi geçmesini temenni eder bol şans dilerim.

Önerilerinizi beklerim arkadaşlar.

Kullandıgım ilaclar : proscar 4/1 (6 aydır ) 1 sene daha kullanmayı dusunuyorum. Biotin 5.000 (haftaya başlayacagım). Xpecia (Bugun başladım 2 ay kullanacagım) ve çeşitli vitaminler.

mcc_92

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
Ynt: 05.03.2019 Faruk Yılmaz Este medical 2600 greft
« Yanıtla #1 : 05 Mart 2019, 17:51:42 »
Resimlerin devamı (1. ışıkta )

mcc_92

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #2 : 05 Mart 2019, 17:52:26 »
ekimden sonraki 5. saat

Hintell

• Admin
  • Global Moderator
  • Hero Member
  • saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #3 : 05 Mart 2019, 18:02:56 »
dostum hayırlı olsun saç ekımın ilk ekım nasıl long fue donör bölgesınıdemı kısaltmadılar ?
Global Moderator

mcc_92

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #4 : 05 Mart 2019, 18:07:54 »
bütün arka ve yan alanı kısaltalım topluca alalım ustler uzun kalsada ense ve yanlar uzar kapanır denmedi. direk butun sacı uzun olarak dusunup 3 serit yapıp ust tarafını uzun bırakıp altını 1 numaraya vurdular oyle aldılar. Bende cahillik işte ellerine bıraktım hiçte ne forum ne tecrubem vardı... Ekim hakkındaki düşüncelerini alabilirmiyim Hintell

Hintell

• Admin
  • Global Moderator
  • Hero Member
  • saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #5 : 05 Mart 2019, 18:13:49 »
bütün arka ve yan alanı kısaltalım topluca alalım ustler uzun kalsada ense ve yanlar uzar kapanır denmedi. direk butun sacı uzun olarak dusunup 3 serit yapıp ust tarafını uzun bırakıp altını 1 numaraya vurdular oyle aldılar. Bende cahillik işte ellerine bıraktım hiçte ne forum ne tecrubem vardı... Ekim hakkındaki düşüncelerini alabilirmiyim Hintell

o zaman long fue olmuyor bu ilk ekimin donör dahl hiç bir yeri kısaltmadan yapılırsa long fue olur.. neyse geçmiş olsun

açıklığın çok yok gıbı kendı saçların var bu ekimde güzel planlanmış gibi duruyor kabuk dökümünü merak ettim açıkcası ozaman tekrar bır degerlendirelim simdilik sorun yok

yalnız ilk ekımden kalma bu şerit gibi alım yapmaları bana bıraz garıp geldi..
« Son Düzenleme: 05 Mart 2019, 18:32:01 Gönderen: Hintell »
Global Moderator

mcc_92

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #6 : 05 Mart 2019, 18:30:05 »
o zaman long fue olmuyor bu ilk ekimin donör dahl hiç bir yeri kısaltmadan yapılır ise long fue olur.. neyse geçmil olsun

açıklığın çok yok gıbı kendı saçların var bu ekimde güzel planlanmış gibi duruyor kabuk dökümünü merak ettim açıkcası ozaman tekrar bır degerlendirelim simdilik sorun yok

yalnız ilk ekımden kalma bu şerit gibi alım yapmaları bana bıraz garıp geldi..

Pek hakim degiliz gördügün gibi :) malesef şeritler cok kotu duruyor, süreç biraz geçsin bakalım uyum ve acıklık ne olucak, yorumun için teşekkürler 10. gün paylaşımını yapıyo olacagım
« Son Düzenleme: 05 Mart 2019, 18:32:29 Gönderen: Hintell »

mcc_92

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #7 : 18 Mart 2019, 01:02:04 »
Flaslı Flassız 10. gün kabuk temizlenmesi yapıldıktan 3 gun sonra

mcc_92

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #8 : 18 Mart 2019, 01:03:19 »
.

kelkaldım

• Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #9 : 18 Mart 2019, 01:17:06 »
Doner bölgesinden alım yapıldıktan sonra o bahsettiğiniz 3 şeridin görüntüsünü görseydik iyi olurdu.anladığım kadarıyla ikinci ekimde ilk ekimde kullanılmayan üstü örtülen bölgelerden alım yapılmış ,planlayarak olmamış olsa bile avantajı varmı açıkçası merak ettim :)
Ayrıca bahsedilen şey long hair değil ,hintell başkan doğru söylemiş.

mcc_92

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #10 : 18 Mart 2019, 02:42:17 »
Doner bölgesinden alım yapıldıktan sonra o bahsettiğiniz 3 şeridin görüntüsünü görseydik iyi olurdu.anladığım kadarıyla ikinci ekimde ilk ekimde kullanılmayan üstü örtülen bölgelerden alım yapılmış ,planlayarak olmamış olsa bile avantajı varmı açıkçası merak ettim :)

dogrudur dostum o sekilde oldu. ben yanlıs bilgilendirildim ne diyosanız odur. ekim hakkında dusuncelerinizi alabilirmiyim tşkler

mcc_92

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #11 : 02 Nisan 2019, 14:53:51 »
Merhaba, 1. aya yaklastim.
Sırasıyla
Ekim sonrasında ilk resim 13. gün
2.cisi 20. gün
3. 27. gün
yorumlarsanız memnun olurum. Kullandıgım ilaclar proscar 4/1, biotin 5000 , xpecia. doktor beyin onerisiyle 22. gün itibariyle revita sampuan alıp haftada 5 gün yıkıyorum. Elime tek tük tüyler geliyor şok cok az bi sekilde 20. günden itibaren başlamış gibi duruyor, gördügünüz gibi seyrelme var biraz.. Birkaç kere bere takarak dışarı cıktım 3-4 saat kafamda kaldı herhangi bir sıkıntı olmamıştır diye düşünüyorum. herkese yorumları için teşekkürler
« Son Düzenleme: 02 Nisan 2019, 15:15:01 Gönderen: mcc_92 »

mcc_92

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #12 : 02 Nisan 2019, 15:05:39 »

Dostum hiç avantajı yok o donem yurtdışında okumaya gidiyordum ve sosyal ortamdan kopmamak adına sacı kesmeden de yapabiliriz denmişti, araştırmadan etmeden sorgulamadan kendimizi doktora teslim ettik. Sonuçta iyi olarak referanslarla yonlendirildigim birinin işini sorgulamadık genç yaşımızda bu forumlada tanışmamıştım, sonuç olarak çok kısa olarak kullanamıcam gibi duruyor ama baya toparladı donör pek belli olmuyor bu da 27. gün donör resmi.

herkese yorumları için teşekkürler

Kerimm34

• Hero Member
« Yanıtla #13 : 02 Nisan 2019, 22:08:48 »
Ön tarafta çizgi ve arkası müthiş güzel duruyor ,çok sık bir ekim yapılmış ama orta bölge biraz seyrek gibi duruyor.acaba diyorum traşsız yapıldığı içinmi sıklığını ayarlayamadılar ama şu da var ekim öncesi gayet güzel saçın varmış belkide çok sık yapılmamış olması daha iyi olmuş.
Bu arada doner bölgenin maşallahı var iki ekim geçirmesine rağmen çok iyi görünüyor.

karaoğlan

• Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #14 : 02 Nisan 2019, 22:14:51 »
bence kullandığınız takviyelerin arasına minoxilide ekleyin ama sadece üç dört ay kadar .maksat saçlar çıkıncaya kadar kanlanma sağlasın
ön bölgedeki saçların görüntüsünü bende çok beğendim ama şok silip süpürürse moralinizi bozmayın hocam  :)

Facebook Twitter Instagram