Gönderen Konu: SAÇ EKİMİ SONRASI VİTAMİN ?  (Okunma sayısı 24045 defa)

Patriotic

• Full Member
Ynt: SAÇ EKİMİ SONRASI VİTAMİN ?
« Yanıtla #15 : 09 Mart 2019, 23:28:17 »
Bende eczaneden aldım içerik aynı dostum sendekıyle 75 lira. İnternet de 50ye kadar var guvendıgın bı sıte yoksa eczaneden almak mantıklı
içerik aynıysa sıkıntı yok internet üzerinden hiç bir siteye güvenmiyorum sonuçta bu sağlık hiç birşeye benzemez varsın 25 lira fazla olsun :) kafam rahat olsun

YunuSedaT

• Hero Member
« Yanıtla #16 : 09 Mart 2019, 23:36:49 »
Aynen öyle Ekim olalı 5 gün oldu 3. Gün başladım günde 2 defa 2 ay Boyle devam edip 6. Aya kadar günde Tek kullanmayı dusunuuorum sende durum nasıl

Patriotic

• Full Member
« Yanıtla #17 : 09 Mart 2019, 23:52:26 »
Aynen öyle Ekim olalı 5 gün oldu 3. Gün başladım günde 2 defa 2 ay Boyle devam edip 6. Aya kadar günde Tek kullanmayı dusunuuorum sende durum nasıl
benim bu gün 8.gün 5.gün aldım ilacı zaten bunun dışında birde biotin var sanırım başkada duymadım varsada bilmiyorum süreç gayet iyi gidiyor şimdilik inşallah bu şekilde devam eder :)

Ankaram

• Full Member
« Yanıtla #18 : 10 Mart 2019, 16:29:45 »
Arkadaşlar ben xpecia yı eczaneden aldım fakat sizin bahsettiğiniz değerler bende farklı birde internette sahtelerinin olduğunu duydum
BENDE eczaneden aldim değerler bu sekilde

YunuSedaT

• Hero Member
« Yanıtla #19 : 10 Mart 2019, 17:31:41 »
içerik aynıysa sıkıntı yok internet üzerinden hiç bir siteye güvenmiyorum sonuçta bu sağlık hiç birşeye benzemez varsın 25 lira fazla olsun :) kafam rahat olsun

Kanka şimdi fark ettim alıntı yaptığım sitesiydi eczaneden aldığımız değerler yüksek herhalde yeni ilaçların içeriği yukseltışmıs olabılır cunku bazılarında 2 katı degerler var

Patriotic

• Full Member
« Yanıtla #20 : 10 Mart 2019, 18:59:46 »

Kanka şimdi fark ettim alıntı yaptığım sitesiydi eczaneden aldığımız değerler yüksek herhalde yeni ilaçların içeriği yukseltışmıs olabılır cunku bazılarında 2 katı degerler var
olabilir benimde biotin saw değerleri yüksek olunca kafama takıldı dememi yükselmiş yada bizimki orijinal onlar sahte baa açıklaması yok :)

Galaksi

• Full Member
« Yanıtla #21 : 11 Mart 2019, 16:51:38 »
Ben vitamin haplarımı ve saç spreyimi falan ucuzsa internetten alıyorum daha ucuza geliyor. Eczanelerde pahalı

Bir sürü güvenilir site var

Patriotic

• Full Member
« Yanıtla #22 : 11 Mart 2019, 22:15:16 »
Ben vitamin haplarımı ve saç spreyimi falan ucuzsa internetten alıyorum daha ucuza geliyor. Eczanelerde pahalı

Bir sürü güvenilir site var
kardeşim sağlığını tehlikeye atma belki aldığın hapın hiçbir faysası yok boşuna içiyon nerden bilebilirsin gerçek olduğunu kaldıki internette satılan ilaçları herhangi bi kimyacı nişastadan orjinali ile birebir yapıyor ilacın değeri örnek 75 ise eczanede nette 50 olması mümkün değil inanma yani olasılığı bile yok

Galaksi

• Full Member
« Yanıtla #23 : 12 Mart 2019, 11:25:47 »
kardeşim sağlığını tehlikeye atma belki aldığın hapın hiçbir faysası yok boşuna içiyon nerden bilebilirsin gerçek olduğunu kaldıki internette satılan ilaçları herhangi bi kimyacı nişastadan orjinali ile birebir yapıyor ilacın değeri örnek 75 ise eczanede nette 50 olması mümkün değil inanma yani olasılığı bile yok

Ohoo sen çok yanlış biliyorsun :D Mesela geçen 2+1 kahve aldım 4 kutu, 160tl gerçek fiyatı ama sanal mağazaya özel 87tl'ye aldım. Bu da mı sahte şimdi mesela :D
Yeni hairforte sprey kutum geldi ve üretim tarihi daha 3-4 aylık, içinde damlalıkta dahil bütün parçaları var.
Xpecia ve hairforteyi eczaneden de almıştım ama internetten aldığımdan hiçbir fark yok. Aynı şey balık hapı içinde geçerli, balık hapınıda eczaneden ve netten aldım ama hiçbir farkı yok
Mesela minoxilde çok dikkat etmen lazım galiba ama benim minoxille işim yok yani kullanmıyorum, zaten bu bir siteden sorgulanıyor kodu ile
Eczanelerde görevli kişiler var, o kişilerin maaşları var. Sonra iş yeri kirası var vsvs. Fiyatlar bu yüzden internete göre pahalı diye biliyorum ben

Ama sen için rahat etmesi için daha fazla para verip eczaneden alabilirsin tabi

Patriotic

• Full Member
« Yanıtla #24 : 12 Mart 2019, 13:11:08 »
Ohoo sen çok yanlış biliyorsun :D Mesela geçen 2+1 kahve aldım 4 kutu, 160tl gerçek fiyatı ama sanal mağazaya özel 87tl'ye aldım. Bu da mı sahte şimdi mesela :D
Yeni hairforte sprey kutum geldi ve üretim tarihi daha 3-4 aylık, içinde damlalıkta dahil bütün parçaları var.
Xpecia ve hairforteyi eczaneden de almıştım ama internetten aldığımdan hiçbir fark yok. Aynı şey balık hapı içinde geçerli, balık hapınıda eczaneden ve netten aldım ama hiçbir farkı yok
Mesela minoxilde çok dikkat etmen lazım galiba ama benim minoxille işim yok yani kullanmıyorum, zaten bu bir siteden sorgulanıyor kodu ile
Eczanelerde görevli kişiler var, o kişilerin maaşları var. Sonra iş yeri kirası var vsvs. Fiyatlar bu yüzden internete göre pahalı diye biliyorum ben

Ama sen için rahat etmesi için daha fazla para verip eczaneden alabilirsin tabi
kardeşim bak bu xpecianın resmî mail adresi info@defnilpharma.com burdan neyin gerçek neyin sahte olduğunu öğrenebilirsin bize inanmak zorunda değilsin sen en iyisi ilacı üretenlere sahiplerine sor belki ozaman ikna olursun

emretasdemir

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #25 : 12 Mart 2019, 13:25:12 »
İnternetten bende alım yaptım daha önce xpecia vs. kodları var sahte mi gerçek mi diye giriyorsun girdim onaylı dedi eğer onaysiz olsaydı geri iade edecektim zaten internetten alınan herhangi bir üründe 2 hafta içinde açmiş da olsan zarar vermediysen beğenmedim diyip iade edebilirsin ama ürünler gerçek yani ayrıca sağlık bakanlığı inceliyor bu siteleri tabiki güvenilir olandan almak lazım her siteden de değil

Patriotic

• Full Member
« Yanıtla #26 : 12 Mart 2019, 14:22:01 »
İnternetten bende alım yaptım daha önce xpecia vs. kodları var sahte mi gerçek mi diye giriyorsun girdim onaylı dedi eğer onaysiz olsaydı geri iade edecektim zaten internetten alınan herhangi bir üründe 2 hafta içinde açmiş da olsan zarar vermediysen beğenmedim diyip iade edebilirsin ama ürünler gerçek yani ayrıca sağlık bakanlığı inceliyor bu siteleri tabiki güvenilir olandan almak lazım her siteden de değil
inanın bana aynısını yapıyorlar kod dediğin şey kutu üzerindeki barkod yada onay numarası ama bunu yapan kişiler zaten eczaneden orjinali alıp kutusunun aynısını kodlarıyla birlikte matbaada yaptırıyorlar sizin ilacın gerçekmi sahtemi olduğunu anlamanız mümkün değil eczanedeki ile yan yana koy herşeyi tıpa tıp aynı bunu anlamanın tek yolu ise laboratuar sonuçları yani kısaca eczaneden şaşmayın hayal kırıklığı yaşamayın

emretasdemir

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #27 : 12 Mart 2019, 14:23:29 »
Valla bilemem bu devirde güvenecek bişey kalmadı o da bir gerçek tabiki de ben zaten artık kullanmıyorum zamanında kullanmıştım onu söyledim belki de dediğiniz gibidir

Patriotic

• Full Member
« Yanıtla #28 : 12 Mart 2019, 14:30:37 »
Valla bilemem bu devirde güvenecek bişey kalmadı o da bir gerçek tabiki de ben zaten artık kullanmıyorum zamanında kullanmıştım onu söyledim belki de dediğiniz gibidir
kardeşim inan bana kanser ilaçlarının bile sahtesini satıyorlar sitelerde tıpa tıp aynı hemde sağlıkbakanlığı denetliyor demişsin siteleri hayır Tib denetliyor oda şikayet olursa devreye giriyor siteyi kapatıyor fakat site sahibi başka bi domainle satışlarına kaldığı yerden tekrar devam ediyor

Galaksi

• Full Member
« Yanıtla #29 : 12 Mart 2019, 15:49:56 »
inanın bana aynısını yapıyorlar kod dediğin şey kutu üzerindeki barkod yada onay numarası ama bunu yapan kişiler zaten eczaneden orjinali alıp kutusunun aynısını kodlarıyla birlikte matbaada yaptırıyorlar sizin ilacın gerçekmi sahtemi olduğunu anlamanız mümkün değil eczanedeki ile yan yana koy herşeyi tıpa tıp aynı bunu anlamanın tek yolu ise laboratuar sonuçları yani kısaca eczaneden şaşmayın hayal kırıklığı yaşamayın

Sen kendi cümlelerinle çelişiyorsun başta. Israrla ilaç diyorsun ama Xpecia'nın üstünde kocaman İLAÇ DEĞİLDİR yazıyor, benim bildiğim internetten ilaç satımı yasak

Ayrıcana hairpharma sitesine sorduğumda benim aldığım yere ürün gönderiyoruz demişlerdi, onlarda kampanyalı satıyorlar toplu aldıkları için

Dediğim gibi sen yok yere fazla para vermeye devam et bencede eczanelere sonuçta için rahat etsin. Ben vitamin haplarımı+spreyimi ucuz olursa artık eczaneden almam

Facebook Twitter Instagram