kardeşim sağlığını tehlikeye atma belki aldığın hapın hiçbir faysası yok boşuna içiyon nerden bilebilirsin gerçek olduğunu kaldıki internette satılan ilaçları herhangi bi kimyacı nişastadan orjinali ile birebir yapıyor ilacın değeri örnek 75 ise eczanede nette 50 olması mümkün değil inanma yani olasılığı bile yok
Ohoo sen çok yanlış biliyorsun
Mesela geçen 2+1 kahve aldım 4 kutu, 160tl gerçek fiyatı ama sanal mağazaya özel 87tl'ye aldım. Bu da mı sahte şimdi mesela
Yeni hairforte sprey kutum geldi ve üretim tarihi daha 3-4 aylık, içinde damlalıkta dahil bütün parçaları var.
Xpecia ve hairforteyi eczaneden de almıştım ama internetten aldığımdan hiçbir fark yok. Aynı şey balık hapı içinde geçerli, balık hapınıda eczaneden ve netten aldım ama hiçbir farkı yok
Mesela minoxilde çok dikkat etmen lazım galiba ama benim minoxille işim yok yani kullanmıyorum, zaten bu bir siteden sorgulanıyor kodu ile
Eczanelerde görevli kişiler var, o kişilerin maaşları var. Sonra iş yeri kirası var vsvs. Fiyatlar bu yüzden internete göre pahalı diye biliyorum ben
Ama sen için rahat etmesi için daha fazla para verip eczaneden alabilirsin tabi