Gönderen Konu: SAÇ EKİMİ SONRASI VİTAMİN ?  (Okunma sayısı 24043 defa)

Patriotic

• Full Member
Ynt: SAÇ EKİMİ SONRASI VİTAMİN ?
« Yanıtla #30 : 12 Mart 2019, 16:51:27 »
Sen kendi cümlelerinle çelişiyorsun başta. Israrla ilaç diyorsun ama Xpecia'nın üstünde kocaman İLAÇ DEĞİLDİR yazıyor, benim bildiğim internetten ilaç satımı yasak

Ayrıcana hairpharma sitesine sorduğumda benim aldığım yere ürün gönderiyoruz demişlerdi, onlarda kampanyalı satıyorlar toplu aldıkları için

Dediğim gibi sen yok yere fazla para vermeye devam et bencede eczanelere sonuçta için rahat etsin. Ben vitamin haplarımı+spreyimi ucuz olursa artık eczaneden almam
takıla takıla ilaç kelimesinemi takıldın tabiki gıda takviyesi benim ona itirazım yokki ben ilaç formatında üretilip satıldıkları için ilaç diyorum buna fazla takılma bu haplar ilaçlar herneyseler 5 yıl önce bitkisel ilaç olarak satılıyordu ilaç satışı internette yasaklandığı için gıda takviyesi adına büründü ama konu bu değil sen ne kullanırsan kullan beni bağlamaz ürünün kendi resmî sitesi var oradan alabilirsin onada birşey demiyorum mesele 75 olan ürünü 40 liraya satan siteler resmî sitede zaten 75 lira ha bu toplu alımlara inanmak yada inanmamak sana kalmış

Nikmacro

• Jr. Member
  • **
« Yanıtla #31 : 15 Ağustos 2020, 23:13:26 »
Xperia tek   başına yeterli olur mu

Nikmacro

• Jr. Member
  • **
« Yanıtla #32 : 18 Ağustos 2020, 21:49:16 »
Arkadaslar xpecia mi mezoterapi mi ?