Gönderen Konu: 22.02.2019 / EMEL BAYAR SAÇ EKİMİ / 4200 GREFT / 34 YAŞ / Şafak YAZICI  (Okunma sayısı 3492 defa)

safakyazici

• Yeni üye
  • *
Herkese merhaba;

Yaşadığım memnuniyet üzerine ilk defa fikirlerimi belirtmek için bir foruma yazıyorum.

Konuya şöyle başlıyım; Öyle memnunum ki kendimi ve yaşadıklarımı ifade etmek istiyorum, öncelikle işlemimi gerçekleştiren Emel Bayar'a ve ekibine çok çok teşekkür ederim.

İnsan kendinde bu tarz bir değişiklik yapmaya karar verdiğinde doğal olarak uzun uzun bir araştırma yapma gereksinimi oluşuyor. Bende uzun uzun araştırdım fakat yine de bir sonuca varamadım, sonrasında yine benim gibi araştırma sürecini tamamlayarak Emel hanımda karar kılan bir arkadaşımın işlemden sonraki tecrübelerini dinleyince bende arkadaşıma güvenerek Emel hanımda karar kıldım.

Süreci şöyle anlatayım;

Duyduklarımdan sonra harekete geçmeye karar vererek Emel hanımın kliniği ile irtibata geçtim, işlem günü ayarlandı uçak biletlerimi aldım ve yola çıktım, İstanbul'a indiğimde beni kliniğin şoförü karşıladı (Bu arada şirket aracı Mercedes  ) yolda sohbet muhabbet kliniğe vardık, orada da çok güzel bir karşılama yapıldı çay kahve derken beni heyecan sarmaya başladı ( Bu arada yemekler de çok çok güzeldi :D ) klinikte çalışan herkes çok güler yüzlü herkes benim heyecanımı ve korkularımı yatıştırmak için elinden geleni yaptı, girişten sonra bir form doldurdum kişisel bilgiler sigara/alkol kullanımı gibi, sonrasında Emel hanım ile bire bir görüşme yaptık ve bana ne tarz bir saç ekimi istediğimi sordu kendi fikirleri ile benim düşüncem örtüştüğü için de ortak bir noktada kolayca buluştuk ama benim bütün fikirlerime de saygılıydı. Çizimler yapıldı son bir görüş bildirdikten sonra işlem odasına geçtik.

Benim en korktuğum ve tek korktuğum konu narkoz işlemiydi ama emin olun kesinlikle çıktığınız bu yolda sandığınız düşündüğünüz tüm acılar abartılmış, evet narkoz işlemi sırasında biraz canınız yanıyor ama abartılan bir acı kesinlikle yok karınca ısırığı gibi tanımlayabilirim, zaten toplamda 10 dakika süren bir işlem ve işlem sırasında da sizi dinleyen ve acıyı minimuma indiren bir ekip var (bu noktada da Recai beye çok teşekkür etmek gerekiyor), bu noktadan sonra acı diye bir şey kalmıyor zaten emin olun acı falan yok %100 söylüyorum!

Önce Greft'ler alınıyor, yani ekilecek saç toplanıyor ve bu sırada yüz üstü yatıyorsunuz, 1-1,5 saat kadar falan sürüyor sanırım, sonrasında ekim işlemine geçiliyor, benim en çok düşündüğüm konulardan biri de 6-7 saat boyunca nasıl vakit geçireceğim di ama bu noktada da da bol bol sohbet ettik :) dizilerden magazinden bahsettik bazen müzik dinledik bazen dizi izledik (oda da büyük bir TV vardı) öyle böyle derken hiç can sıkıntısı yaşamadan işlemin sonuna geldik (iyi vakit geçirmek benim için önemliydi) o meşhur kafaya bağlanan bez bağlandı, bana bir süre kullanacağım ilaçlar verildi, gerekli uyarılar ve neler yapmam gerektiği söylendi, bakın burada da gerçekten çok önemli bir parantez açayım, uzman kişilerin konuyla ilgili verdiği tüm tavsiyelere uymanız süreç açısından çok önemli, çünkü bir yerden sonra olay sizin kendinize iyi bakmanıza kalıyor, neyse fazla uzatmadan işlem bitti ve ayağa kalkarken narkozdan dolayı dikkatli olmamı söylediler ama ben o kadar kendimdeydim ki merdivenleri koşarak çıktım :) sonuç itibariyle bu zamana kadar boşuna korkmuşum ve iyi ki bu işlemi yaptırmışım.

Şuan 10 gün geçti ne ağrı ne sızı ve kafamda yara da kalmadı :) iyi bir ilerleyiş var :) :)

instagramdan ulaşmak isteyen olursa @emelbayarsacekimi .

Tekrar

Emel BAYAR'a
Recai Bey'e
Yasemin Hanım'a
Öznur Hanım'a
Zekiye Hanım'a

Çok çok çok teşekkürler tüm misafirperver davranışlarınız ve yardımlarınız için.

ELLERİNİZE SAĞLIK

Kirpi

• Jr. Member
  • **
Foto atarmisiniz bizde gorelim sonucu

safakyazici

• Yeni üye
  • *
şuan atıyorum

safakyazici

• Yeni üye
  • *

demdem

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
güzel reklam :)

safakyazici

• Yeni üye
  • *
işlem öncesi :)

safakyazici

• Yeni üye
  • *
çok acısızdı ve keyfim yerindeydi, korkulacak hiçbir şey yok  ;)

safakyazici

• Yeni üye
  • *
ve bitiş sonrası ilk görüntüler  ;D

safakyazici

• Yeni üye
  • *
güzel reklam :)

reklam meklam sanane kardeşim git o zaman reklam olmayanlara bak. işiniz gücünüz fitne fesat. Ben doktorumdan çok memnunum ki burada tavsiye ediyorum, kötü sonuç alan birini neden yazayım zaten.

demdem

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
reklam meklam sanane kardeşim git o zaman reklam olmayanlara bak. işiniz gücünüz fitne fesat. Ben doktorumdan çok memnunum ki burada tavsiye ediyorum, kötü sonuç alan birini neden yazayım zaten.
ektireli kaç gün oldu iyi sonuç aldin tavsiye ediyorsun

safakyazici

• Yeni üye
  • *
İlk gün görüntüsü ve aynı gün arka bandajı çıkardım ve işlem gecesi dik bir pozisyonda uyumak gerekiyor, saç ekilen kısma çok dikkat etmek gerekiyor.
bandaj'ın çıktığı kısma Bepantol'ün onarıcı kremi var onu sürmek iyi geliyor ve çıkmakta olan bir sıvı varsa hafif hafif sıkarak o sıvıların çıkmasını sizlerin de biraz desteklemesi gerekiyo.

safakyazici

• Yeni üye
  • *
ektireli kaç gün oldu iyi sonuç aldin tavsiye ediyorsun

Bugün 11. gün bitti ben 11 günlük süreci değerlendiriyorum!! iyi sonuç aldım kısmında da acı çekmedim, gözlerimde morarmalar oluşmadı, baş ağrısı yaşamadım, yaralarım çok çabuk iyileşti ve saçlar çok iyi tutundu.

safakyazici

• Yeni üye
  • *
8. Gün Yaraların çoğu geçti

Kirpi

• Jr. Member
  • **
Gozlerde morarma olmaz sadece odem birike bilir oda yatis seklindem dolayi olur ve gecicidir

Hintell

• Admin
  • Global Moderator
  • Hero Member
  • saç ekimi sonuçları
saç ekımınız hayırlı olsun Anladıgım kadarı ile merkezınızı çok sevmişsiniz ilgi alakadan memnun kalmış bırı olarak bır yazı hazırlamışsınız umarım sonucunuz da anlattıklarınıza değer şekilde sonuçlanır

saç ekımı öncesi açıklığınızı görmek için fotografınızı eklerseniz operasyonu da değerlendirerek yorum yapılır.
Global Moderator

Facebook Twitter Instagram