Gönderen Konu: 22.02.2019 / EMEL BAYAR SAÇ EKİMİ / 4200 GREFT / 34 YAŞ / Şafak YAZICI  (Okunma sayısı 3489 defa)

safakyazici

• Yeni üye
  • *
saç ekımınız hayırlı olsun Anladıgım kadarı ile merkezınızı çok sevmişsiniz güzel bir şeyilgi alakadan memnun kalmış bırı olarak bır yazı hazırlamışsınız umarım sonucunuzda anlattıklarınıza değer şekilde sonuçlanır

saç ekımı öncesi açıklığınızı görmek için fotografınızı eklerseniz operasyonuda değerlendirerek yorum yapılır.

ilk görüntüler işlem öncesi ama yine de saçlarım kesilmeden önceki görüntümü de atayım.

Hintell

• Admin
  • Global Moderator
  • Hero Member
  • saç ekimi sonuçları
saçlarınız kesılmeden önce tepeden bır görüntü varsa iyi olur saç ekımı planlamanızı degerlendırmemız açısından

şimdiye kadar ekımınızden edındığım fıkır  ön cizginiz kafa yapınıza uyum sağlıyacak şekıl de tasarlanmış daha dar tutulması bence yakışmış planlama güzel ekım de özenlı yapılmış emel hanımı ilk kez duyduk  eğer donördeki saçların kalıtelı ise sonucun seni mutlu edicegiğini düşünüyorum tam olarak açıklık derecenı anlamasamda :) tekrar hayırlı ugurlu olsun geçmiş olsun foruma hoşgeldin.

takviye olarakta fınasterıd düşünebılırsın açıklığın az değil Kandaki dht sevıyesını düşürmen hem var olan saçlarını güçkendirecektir hemde çıkışların daha sağlıklı olucaktır
Global Moderator

safakyazici

• Yeni üye
  • *
Gozlerde morarma olmaz sadece odem birike bilir oda yatis seklindem dolayi olur ve gecicidir

Burada herkes neyi sorguluyor anlamış değilim ama benim hiçbir amacım veya çabam yok, ben tamamen işlem öncesi korkan ve çok araştıran biri olarak benim gibi insanlara fikir vermeye çalışıyorum, bunu yaparken de işlemi yapan yeri yazmam bana doğal geliyor. ha belki bu işin piyasasında reklam konusunda bir hassasiyet olabilir ama bu kısmı beni hiç ilgilendirmiyor. Ben sadece bana çok iyi davranan insanları tavsiye ediyorum benim reklam yapma gücüm ne olabilir ki beni reklam yapmakla suçluyorsunuz.

Kirpi

• Jr. Member
  • **
Kardesim yazdigima bak sadece fikrimi soyledim dogru yada yanlis olabilirim orasini hintel soyledi morarmada olabiliyomus ama ben sana reklam yapiyosun demedim demekki reklam yapiyosunki ben sana bisey demeden farkli seylere yoneliyosun ben anlamadim suan sana reklam diye bir kelime soylemeden bu cabani aciklamani

safakyazici

• Yeni üye
  • *
saçlarınız kesılmeden önce tepeden bır görüntü varsa iyi olur saç ekımı planlamanızı degerlendırmemız açısından

şimdiye kadar ekımınızden edındığım fıkır  ön cizginiz kafa yapınıza uyum sağlıyacak şekıl de tasarlanmış daha dar tutulması bence yakışmış planlama güzel ekım de özenlı yapılmış emel hanımı ilk kez duyduk  eğer donördeki saçların kalıtelı ise sonucun seni mutlu edicegiğini düşünüyorum tam olarak açıklık derecenı anlamasamda :) tekrar hayırlı ugurlu olsun geçmiş olsun foruma hoşgeldin.

takviye olarakta fınasterıd düşünebılırsın açıklığın az değil Kandaki dht sevıyesını düşürmen hem var olan saçlarını güçkendirecektir hemde çıkışların daha sağlıklı olucaktır

tepe açıklığım olan fotoğrafımı bulursam buraya atacağım
fınasterıd ilk defa duyuyorum ama araştıracağım.

Hoş buldum

safakyazici

• Yeni üye
  • *
Kardesim yazdigima bak sadece fikrimi soyledim dogru yada yanlis olabilirim orasini hintel soyledi morarmada olabiliyomus ama ben sana reklam yapiyosun demedim demekki reklam yapiyosunki ben sana bisey demeden farkli seylere yoneliyosun ben anlamadim suan sana reklam diye bir kelime soylemeden bu cabani aciklamani

Pardon kişileri karıştırdım :(

Kirpi

• Jr. Member
  • **
Sorun degil kardesim gecmis olsun insallah istedigin sonuca saclara ulasirsin

safakyazici

• Yeni üye
  • *
Sorun degil kardesim gecmis olsun insallah istedigin sonuca saclara ulasirsin

İnşallah, bende çok merak ediyorum nasıl bir sonuç olacağını, saçımın çıkıyor olmasından çok doğal görünmesini istiyorum, dışarıdan belli olmasın başka bişey istemiyorum.

whypic06

• Yeni üye
  • *
Yan bölgeler açık değil mi ben bu yanlar için saç ektirdim sizin yan taraf halen baya açık geldi bana

safakyazici

• Yeni üye
  • *

Bulabildiğin tek tepe görüntüsü bu

safakyazici

• Yeni üye
  • *
Yan bölgeler açık değil mi ben bu yanlar için saç ektirdim sizin yan taraf halen baya açık geldi bana

Yan bölgelerim aksine çok yoğun, saçlarım çok kısa kesildiği için size öyle gelmiş olabilir.

safakyazici

• Yeni üye
  • *
18. Güne geldik ve saçlarım dökülmeye başladı, bu dökülme normal ve beklenen bir dökülme, duyum ve araştırmalarıma göre 2-3 ayı bulabiliyormuş bu dökülme işlemi bende biraz erken başladı sanırım. Bundan sonraki süreçte yenilenen saçlarımın çıkmasını bekliycez.

Roninn3

• Hero Member
Saç çizgini güzel yapmışlar yüzüne yakışmış .ekipte öyle boş bir ekibe benzemiyor hem anlattıklarından hemde resimlerden öyle bir kanıya vardım şahsen .
Kabuk dökümü koyduğun resimden hiç bir şey anlaşılmıyor daha net ve tepeden çekilmiş bir resim ekleyebilirmisin.

YunuSedaT

• Hero Member
Güzel detaylı anlatmışsın Ekim yaptırdıgın yeri  dostum düşünen arkadaşlara fikir vermiş olabilirsin ama hiçmi acımadı iğnelerden kafa derine narkoz verirken karınca ısırıgı hafif kalır  Kanal açılırken kırt kırt sesidemi duymadın .hayırlı olsun bu arada

Facebook Twitter Instagram