Gönderen Konu: Dr. Muhammet Özgehan 4800 greft Ankara  (Okunma sayısı 24202 defa)

Orcun828

• Jr. Member
  • **
Ynt: Dr. Muhammet Özgehan 4800 greft Ankara
« Yanıtla #30 : 14 Nisan 2019, 21:12:45 »
Kardeşim Ekim olduğunun anlaşılması sizi rahatsız ediyor ise bu duruma biraz alışmanız gerekecek. Tercih ettiğiniz ön çizginin çıkış olsa bile çok doğal durması muhtemel değil.
150-180 arası çıkışlar olacaktır. Sorular biraz azalacaktır.

Kabuklar dökülünce 2-3 haftalikken kimse anlamiyordu. Sok dokulmeden sonra goruntu kotu. Sac ekim cizgimden memnunum. Ama beklemek zoe geliyor.

sloocer

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #31 : 14 Nisan 2019, 21:20:54 »
Kabuklar dökülünce 2-3 haftalikken kimse anlamiyordu. Sok dokulmeden sonra goruntu kotu. Sac ekim cizgimden memnunum. Ama beklemek zoe geliyor.

Kabuk dökümü sonrası başınıza gelebilecek en iyi sonuçtan en iyi ihtimal ile %15-20 fazlası.. yani demem o ki min %15 fire olacaktır.

keleş

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #32 : 17 Nisan 2019, 22:25:40 »
yaşınızı öğrenebilir miyim?

Orcun828

• Jr. Member
  • **
« Yanıtla #33 : 17 Nisan 2019, 22:36:20 »
yaşınızı öğrenebilir miyim?

Yaş 30 hocam sizin varmi ekimle ilgili yorumunuz ?

Orcun828

• Jr. Member
  • **
« Yanıtla #34 : 17 Nisan 2019, 22:38:26 »

Kabuk dökümü sonrası başınıza gelebilecek en iyi sonuçtan en iyi ihtimal ile %15-20 fazlası.. yani demem o ki min %15 fire olacaktır.

Fire olsada ben çok karamsar degilim insallah ekilenler cikarsa ön çizgimle bir problemim yok  benim. Önemli olan köklerin yönü ve dogallik. Uzayinca anlasilmaz ekim oldugu. Çok emek verdim veriorum olumsuz dusunmek istemiorum

Orcun828

• Jr. Member
  • **
« Yanıtla #35 : 21 Nisan 2019, 09:46:58 »
70. Gün umut varmı sizce  ???

aduran

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #36 : 10 Haziran 2019, 16:09:00 »
16 EYLÜL 2017 DE bu Muhammet Özgehan denen şahsiyete (adını bile anmak istemiyorum) ekim yaptırdım henüz 23 yaşında malesef saç ekimi işine bulaşmak zorunda kaldım. Ekim öncesi ayrı ekim sonrası ayrı konuşur.25 yaşındayım 25 yılda hayatımın hatası diyebilceğim tek olay bu adama inanmak oldu. Sağlık bakanlığı ve Cimere şikayetlerde bulundum inşallah sonuç alabilirim. Bu adamın kimseden korkusu yok birkaç kişiyi arkasına almış bana kimse birşey yapamaz havasında . Saç ekimin tutmazsa paranı geri vericem demişti saçımı mafetti sosyal hayatımın içine etti özvügenim kalmadı . Aynaya her baktığımda bu adama beddua ediyorum. Saç ekimimle ilgili olumsuz yorumlar yapmıstım sosyal medyada kesinlikle küfür hakaret yoktu ona rağmen sen bana hakaret ettin seni mahkemeye verdim senden taminat alıcam şeklinde tehdit etti . Ama ne olursa olsun peşini bırakmıcam.sadece bende değil benim gibi şikayetçi çok fazla kişi var

LÜTFEN BU SAÇ EKİM MERKEZİNDEN UZAK DURUN BEN YANDIM BAŞKASI YANMASIN

Hintell

• Admin
  • Global Moderator
  • Hero Member
  • saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #37 : 10 Haziran 2019, 17:52:22 »
16 EYLÜL 2017 DE bu Muhammet Özgehan denen şahsiyete (adını bile anmak istemiyorum) ekim yaptırdım henüz 23 yaşında malesef saç ekimi işine bulaşmak zorunda kaldım. Ekim öncesi ayrı ekim sonrası ayrı konuşur.25 yaşındayım 25 yılda hayatımın hatası diyebilceğim tek olay bu adama inanmak oldu. Sağlık bakanlığı ve Cimere şikayetlerde bulundum inşallah sonuç alabilirim. Bu adamın kimseden korkusu yok birkaç kişiyi arkasına almış bana kimse birşey yapamaz havasında . Saç ekimin tutmazsa paranı geri vericem demişti saçımı mafetti sosyal hayatımın içine etti özvügenim kalmadı . Aynaya her baktığımda bu adama beddua ediyorum. Saç ekimimle ilgili olumsuz yorumlar yapmıstım sosyal medyada kesinlikle küfür hakaret yoktu ona rağmen sen bana hakaret ettin seni mahkemeye verdim senden taminat alıcam şeklinde tehdit etti . Ama ne olursa olsun peşini bırakmıcam.sadece bende değil benim gibi şikayetçi çok fazla kişi var

LÜTFEN BU SAÇ EKİM MERKEZİNDEN UZAK DURUN BEN YANDIM BAŞKASI YANMASIN

kardeşim geçmiş olsunda konuyu paylaşan arkadaşımızın morelınıde düşünmek lazım bu durumda henüz yenı bır ekımı var ve sürecini paylaşıyor forumda kötü etkılenırse olmaz
Global Moderator

aduran

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #38 : 10 Haziran 2019, 18:04:12 »
amacım bu konunun sahibinin moralini bozmak onu üzmek değildi yazarken düşündüm olumsuz etkilenirmi diye umarım çok güzel bir souç alır. Ama daha şikayet bölümüne bu konuyu ayrıntılı bir şekilde yazdım fazla ilgilenen olmadı amacım sesimi daha fazla kişiye duyurmak daha fazla kişinin mağdur olmasını istemiyorum.

Hintell

• Admin
  • Global Moderator
  • Hero Member
  • saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #39 : 10 Haziran 2019, 18:28:18 »
amacım bu konunun sahibinin moralini bozmak onu üzmek değildi yazarken düşündüm olumsuz etkilenirmi diye umarım çok güzel bir souç alır. Ama daha şikayet bölümüne bu konuyu ayrıntılı bir şekilde yazdım fazla ilgilenen olmadı amacım sesimi daha fazla kişiye duyurmak daha fazla kişinin mağdur olmasını istemiyorum.

Seni anlıyorum ama merak etme araştırma yapan o konuyu zaten görür Sadece saç ektirmiş ve sürecini paylaşan birinin bunlardan etkilenmesini istemiyoruz sonuçta her merkezin olumlu ve olumsuz sonuçları mevcut.
Global Moderator

aduran

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #40 : 11 Haziran 2019, 15:29:53 »
hintell abi şikayetler bölümünde MEDİCAL PARK Tripaesthetic  konu başlıklı yazım var detaylı şekilde yazdım vaktin olursa okuyabilirsen bana hak vericeksin

Hintell

• Admin
  • Global Moderator
  • Hero Member
  • saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #41 : 11 Haziran 2019, 18:05:38 »
hintell abi şikayetler bölümünde MEDİCAL PARK Tripaesthetic  konu başlıklı yazım var detaylı şekilde yazdım vaktin olursa okuyabilirsen bana hak vericeksin

Sanırım yanlış anlatamadım sana sorun yaşamadın yada hak vermiyorum demedim canım kardeşim  çok geçmiş olsun  farklı durumlardan bahsediyorum neyse.
Global Moderator

Kerimm34

• Hero Member
« Yanıtla #42 : 11 Haziran 2019, 20:43:36 »
bakalım bu arkadaşın sonucu nasıl olacak kötü olursa özellikle sana sonuna kadar hak veririz kardeşim ama şu süreçte arkadaşın moralini bozmamak lazım.
kardeşim 70 günlük foton gayet normal gelişim henüz 90 larda başlıyor hareketlenmeler başladığında yeni foto atarsan daha sağlıklı yorum yapılabilir.

Orcun828

• Jr. Member
  • **
« Yanıtla #43 : 27 Haziran 2019, 13:36:39 »
Arkadaslar anil arkadasimi iyi anliyorum uzuntusune hak veriyorum ama benim 130 gün oldu ve 90. Gunden sonra cikislar basladi şuanki durum bile beni tatmin ediyor. Ekim oldugunu anliyan kisi sayisi az. Ön cizgimde benim cok hosuma gidiyor. Bi tik geri yada ileri olsaydi olmazdi. Suanda cikistan sonra dogal duruyor. Muhammet hocayi tanimam etmem akrabamda degil ama ben kendi ekimimden memnunum 130. Gunden ne zamana kadar cikislarim devam etcek ? Bide resimlerimi yorumlarmisiniz ?

Orcun828

• Jr. Member
  • **
« Yanıtla #44 : 27 Haziran 2019, 13:38:18 »
130.gün resimleri

Facebook Twitter Instagram