Gönderen Konu: Dr. Muhammet Özgehan 4800 greft Ankara  (Okunma sayısı 23928 defa)

emreblt

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
Ynt: Muhammet Özgehan 4800 greft Ankara
« Yanıtla #16 : 04 Mart 2019, 23:57:30 »
ekimin hayırlı uğurlu olsun hocam. saç çizgisinin önde veya geride olması bence çok önemli değil, benim açımdan önemli olan greftleri homojen ve doğal bir görünüme sahip olacak şekilde dağıtabilmek.
artık operasyon tamamlanmış ve bundan sonra morali yüksek tutup sonuca odaklanmak lazım. sonuç umarım seni mutlu eder.

Orcun828

• Jr. Member
  • **
« Yanıtla #17 : 05 Mart 2019, 10:02:12 »
ekimin hayırlı uğurlu olsun hocam. saç çizgisinin önde veya geride olması bence çok önemli değil, benim açımdan önemli olan greftleri homojen ve doğal bir görünüme sahip olacak şekilde dağıtabilmek.
artık operasyon tamamlanmış ve bundan sonra morali yüksek tutup sonuca odaklanmak lazım. sonuç umarım seni mutlu eder.

Tessekkur ederim sac cizgimin ilerde oldugunu dusunmuyorum zaten fotolarda acidan dolayi oyle duruyor. Sok dokulme kacinci gun hafta baslar

Hintell

• Admin
  • Global Moderator
  • Hero Member
  • saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #18 : 05 Mart 2019, 10:19:04 »
Saç ekiminiz hayırlı olsun Arkadaşlara katılıyorum saç cizginiz bir tık ilerde gibi geldi banada umarım sonuçta doğallıkmsorunu yaşatmaz bu durum.
Global Moderator

gsari19

• Jr. Member
  • **
« Yanıtla #19 : 05 Mart 2019, 19:11:25 »
Muhammet kardeşim ekiminiz gayet güzel hayırlı olsun tekrar.saç ön çizgisinin yüz yapınıza uygunluğu konusunu moralinizi bozmak için yazmadım. 221256 nolu fotoda yüzünüzün ovalliğine göre ön çizginin çok düz olduğunu, daha eğimli olsaydı belki daha doğal olup yüzünüze daha çok yakışabileceiğini düşündüğüm için yazdım.Yoksa böylede kötü durmuyo gayet güzel. İnşallah sonuçta güzel olur.👍

Orcun828

• Jr. Member
  • **
« Yanıtla #20 : 05 Mart 2019, 19:24:46 »
Muhammet kardeşim ekiminiz gayet güzel hayırlı olsun tekrar.saç ön çizgisinin yüz yapınıza uygunluğu konusunu moralinizi bozmak için yazmadım. 221256 nolu fotoda yüzünüzün ovalliğine göre ön çizginin çok düz olduğunu, daha eğimli olsaydı belki daha doğal olup yüzünüze daha çok yakışabileceiğini düşündüğüm için yazdım.Yoksa böylede kötü durmuyo gayet güzel. İnşallah sonuçta güzel olur.👍

Dediğin fotodan Bi sonraki 000 nolu fotoda dediğin gibi eğimli.düz durmasının sebebi fotoğraf acısı sanki. Ama yinede görüşlerin önemli benim için. Sence 4800 greft varmı ilk fotolara bakıp yorumlarmısın

robie_fowliver

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #21 : 05 Mart 2019, 19:33:41 »
Hayırlı olsun Hocam inşallah güzel bir süreç ve süreç sonu olur. On çizginin estetik acıdan pek tatmin edici olduğu en azından fotoğraflardan söylenemez. Birde yaşınız nedir bilmiyorum ama bu tip dokulmelerde çizgiyi öne taşımak çok mantıklı değil. Daha dar ve geriden alınmış bir çizgi daha az greft sarfiyatı demek, tâbi ekim gerçekleşmiş. Biz pek sınırlı bilgimizle yanlış anlamayın bir hükümde bulunmuyoruz sadece henüz ekim yapmamış arkadaşlar var ise ekim mantığını kendi tahayyulumuz ölçüsünde aktarıyoruz. Sonuç olarak siz ekim yaptırdınız ama olaki ekim merkezi de bu platformları takip ediyorsa bu kadar cüretkar bir çizgi en azından dökülme patterni sizin gibi olan hastalarda olmamalı.

gsari19

• Jr. Member
  • **
« Yanıtla #22 : 05 Mart 2019, 19:42:38 »
Ön çizgi sıklığı güzel. Yoğun olmasada şakaklarındaki inilmiş. 4800 greft kullanılmıştır muhtemelen, baştada uyarmışsınız zaten oda etkili olmuştur. Yani greft sayısı bence Ekim görüntüsü ile uyumlu.👍

Orcun828

• Jr. Member
  • **
« Yanıtla #23 : 05 Mart 2019, 20:10:37 »
Son durum 3. Hafta bitmek üzere

Orcun828

• Jr. Member
  • **
« Yanıtla #24 : 05 Mart 2019, 20:41:08 »
Hayırlı olsun Hocam inşallah güzel bir süreç ve süreç sonu olur. On çizginin estetik acıdan pek tatmin edici olduğu en azından fotoğraflardan söylenemez. Birde yaşınız nedir bilmiyorum ama bu tip dokulmelerde çizgiyi öne taşımak çok mantıklı değil. Daha dar ve geriden alınmış bir çizgi daha az greft sarfiyatı demek, tâbi ekim gerçekleşmiş. Biz pek sınırlı bilgimizle yanlış anlamayın bir hükümde bulunmuyoruz sadece henüz ekim yapmamış arkadaşlar var ise ekim mantığını kendi tahayyulumuz ölçüsünde aktarıyoruz. Sonuç olarak siz ekim yaptırdınız ama olaki ekim merkezi de bu platformları takip ediyorsa bu kadar cüretkar bir çizgi en azından dökülme patterni sizin gibi olan hastalarda olmamalı.

Ön taraf sık ve tekli greftler arka tarafa doğru ikili uclü greftler homojen yayılarak yapılan ekimler daha dogal duruyor. Benim Ekim planlamasıda o şekilde yapıldı. Yaş 31 hocam kendi saçımın dökülmeleri durdu 2 yıl önce.  Ön cizgim Beni estetik acıdan suanda tatmin ediyor. İnşallah 6 8 ay sonrada iyi gözükür

Orcun828

• Jr. Member
  • **
Ynt: Dr. Muhammet Özgehan 4800 greft Ankara
« Yanıtla #25 : 05 Mart 2019, 21:00:52 »
Takviye olarakta;
Alopeksy minoksidil sprey (5 fıs Aksamları)
Evocapil capsül vitamin (1adet)

Kullanıyorum. İçeriye bakıp yorumlarmısınız yeterlimi.

Orcun828

• Jr. Member
  • **
« Yanıtla #26 : 26 Mart 2019, 23:21:12 »
42. Gün.
Sizce nasıl durumlar. Hintell ve diger arkadaşlar.
Günde 5 fıs alopexy minoxil
Ve bir adet evocapil vitamin kullaniyorum.

Orcun828

• Jr. Member
  • **
« Yanıtla #27 : 13 Nisan 2019, 19:34:45 »
60. Gün ne zaman cıkışlar başlayacak su görüntüde herkez Ekim oldunu anlıyor cok sinir bozucu bu bekleyiş. Azıcık toppik sıksam görüntü düzelir ama cesaret edemiuorum

sloocer

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #28 : 13 Nisan 2019, 21:44:05 »
60. Gün ne zaman cıkışlar başlayacak su görüntüde herkez Ekim oldunu anlıyor cok sinir bozucu bu bekleyiş. Azıcık toppik sıksam görüntü düzelir ama cesaret edemiuorum

Kardeşim Ekim olduğunun anlaşılması sizi rahatsız ediyor ise bu duruma biraz alışmanız gerekecek. Tercih ettiğiniz ön çizginin çıkış olsa bile çok doğal durması muhtemel değil.
150-180 arası çıkışlar olacaktır. Sorular biraz azalacaktır.

melanin

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #29 : 14 Nisan 2019, 00:07:49 »
Spreyi kullanma bence

Facebook Twitter Instagram