Gönderen Konu: doktoru mu? ekibi mi seçmeli?  (Okunma sayısı 1387 defa)

stranger

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
doktoru mu? ekibi mi seçmeli?
« : 04 Mart 2019, 11:02:21 »
merhaba, uzun zamandır formu takip etmekteyim. saç ekimi yaptırmayı yaklaşık bir yıldır planlıyorum. bir çok sebepten dolayı ekimi bulunduğum şehirde yaptırmanın avantaj sağlayacağını düşünüyorum. Öncelikle ekim işini muhakkak bir doktora yaptırmak gerekir düşüncesiyle alternatifleri eleyip iki doktor arasında kaldım.

ilk doktorun ekibiyle ilgili bilgim yok ama doktor beni ikna etti sayılır, kendisi operasyonun kanal açımı kısmında dahil olduğunu açıkça söyledi. doktor beyin daha önceki ekimlerini inceleme şansım oldu, bu konuda kendisini yetiştirmiş bir doktor olduğu izlenimim oldu. Kendi muayenehanesinde ekim yapıyor. fiyatı X birim + 3 PRP ücretsiz.

Diğerinin ise ekibi daha önce bu işi en iyi yapan ve öncülerinden olan ve sonrasında dubai'ye giden bir doktorun ekibini transfer etmiş, kendisi kontrolör olarak katılıyor operasyona, bunun dışında bir etkisi yok ama sorumluluk benim diyor. Eski doktorun çok başarılı olduğunu biliyorum muhtemelen ekimi tamamen eskiden de ekibi yapıyordu. Bu doktor özel bir hastane de operasyonu yapıyor. fiyatı X + 2000 TL. PRP Yok. daha önce ekim yaptığı kişilerle ilgili referans veya bilgi bulamadım. belirttiğim gibi sadece tahminen ekibin iyi olduğunu düşünüyorum. ayrıca ikinci doktorumuz kel :) kendine yaptırmamış donörüm yetmiyor dedi kapıdan girer girmez :)

sizce hangisini seçmeliyim?

Hintell

• Admin
  • Global Moderator
  • Hero Member
  • saç ekimi sonuçları
Ynt: doktoru mu? ekibi mi seçmeli?
« Yanıtla #1 : 04 Mart 2019, 11:12:29 »
Merkezlerin isimlerini paylaşmadan ve saçlarınızı görmeden size şu demek bunu seçin demek kafadan at ak olur sağlıklı bilgi istiyorsanız sağlıklı paylaşım yapmanız gerek dostum.
Global Moderator

stranger

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #2 : 04 Mart 2019, 11:20:47 »
Merkezlerin isimlerini paylaşmadan ve saçlarınızı görmeden size şu demek bunu seçin demek kafadan at ak olur sağlıklı bilgi istiyorsanız sağlıklı paylaşım yapmanız gerek dostum.
saçlarımı gönderebilirim bir sakınca görmüyorum. merkezlerin bu forumda ya da başka bir yerde bilgisine rastlayamadım. sadece kendi siteleri ve muayenehanelerinde görüşme yaptım. aslında belki de duymak istediğim şeyi itiraf edeyim, doktora çok takılma bu iş ekip işi gibi bi cevap bekliyorum yada tam tersi :)

stranger

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #3 : 04 Mart 2019, 11:23:46 »
Dökülme : mevsim geçişlerinde daha hızlı ama genel olarak yavaş diyebiliriz.
Genetik : babam kel sayılır
İlaç : hiç bir ilaç kullanmadım.
Beklentim: vertex alanının kapanması ve önlerin biraz elden geçmesi.

Hintell

• Admin
  • Global Moderator
  • Hero Member
  • saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #4 : 04 Mart 2019, 11:26:03 »
Tepe çok açık 1 seansta kapanacağını düşünmüyorum. donör sağlam ekim merkezlerinin forumda olmaması cidti bir soru işareti benim nazarımda güven konusunda sonuçları tekip ettiğiniz merkezlere yönelmenizi hata yapmayıp işinizi şansa bırak ayın derim
Global Moderator

stranger

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #5 : 04 Mart 2019, 11:38:02 »
söylediklerinde haklısın katılıyorum, bilinen bir yerde başarısız ekimin daha az olması muhtemel.

ama arkadaşlarım yine forumda çok az ismi bulunan ama bir hayli tanınmış bir doktor olarak bildiğim İlker Apaydın'a ekim yaptırmıştı, sonuçları gayet iyi oldu. yani forumda neden bilmiyorum ama hep aynı merkezler ve doktorlar var. yanlış anlaşılmak istemiyorum bi sebebi olduğunu düşünmüyorum. ama birileri yeni yerleri denemeden ve paylaşmadan hep aynı merkez ve doktorları takip ederiz:) sanırım kendimi feda edeceğim :)

demdem

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #6 : 04 Mart 2019, 21:50:41 »
hocam doktor olması + her zaman ama bu iş el becerisi yetenek işidir... Doktorların da çok kötü ekimlerini gördük... size tavsiyem bütçeniz coksa koray koca ve muttalıp hocaya yönelin onlar hen doktor hen çok başarılı .. sibel ulusanın da iyi ekimleri var doğallık sorunu var bana göre... ama doktor olmayıpta çok güzel sonuçlar çıkaran kişiler de var bence önemli olan ekip... Şahin hoca esma serkan vs vs diye doktor olmayıp güzel sonucları görebilirsiniz... formu araştırırsanız kafanızda soru işareti kalmaz

YunuSedaT

• Hero Member
« Yanıtla #7 : 07 Mart 2019, 10:56:43 »
Para varsa biraz daha doktor olan bir yer secebilirsin para sıkıntıysa ekibe yönel şans kumar trajedi hepsi mevcut ne yazıkki uzun uzun araştır deneyimli arkadaşların yorumlarını dikkate al çok acil değilse izin sıkıntısı vs yoksa erteleyebilirsin acele etme ama

sloocer

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #8 : 07 Mart 2019, 19:35:05 »
Dökülme : mevsim geçişlerinde daha hızlı ama genel olarak yavaş diyebiliriz.
Genetik : babam kel sayılır
İlaç : hiç bir ilaç kullanmadım.
Beklentim: vertex alanının kapanması ve önlerin biraz elden geçmesi.

-baba dan ziyade varsa dayılarının kelliklerini referans almalısın.

-sorduğun sorunun cevabını aslında sende biliyorsun. İlk görüştüğün yer doktor ama sac Ekimi sadece kanal açmaktan ibaret değildir. Bana kalırsa işin yön tayini dışında amanda aman bir numarası yoktur.(olası nekroz vs. Hariç tabi ki)
Diger ekip diye bahsettiğini hiç anlamadım. Sen biri ile görüştün Ekim’e hiç dahil olmuyor kendi deyimi ile koordine ediyor (bence pazarlamacı) ve senin bu görüştüğün kişinin doktor olmaması ile alakalı kaygıların var? Doğru mu anladım? Zaten koordinatör imiş yani para vereceksin , parayı sayacak  biraz matematik biliyor ise işini görür .. zaten gerisini ekip yapacak.

Bence ekimi ekip yapar... ama garantiyi firma -marka -doktor... her kime gittiysen o verir. İşin kaskosudur Doktor. Hersey yolunda gittiyse kaskoyu zaten kullanmayacaksın ama Marka değeri olan bir merkeze yada doktora gidersen kötü olasılık durumunda Doktor yada marka sahibi işinin arkasında durmak zorunda dır.

Hem doktor olsun hem her aşamasında bulunup ekimimi o yapsın diyorsan,??? Ozaman işin zaten çok kolay... toplasan 2-3 alternatifin kalacak koca Türkiye de

stranger

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #9 : 11 Mart 2019, 10:28:39 »
verdiğiniz fikirler için teşekkür ederim. beklentilerimi minumum seviye tutarak, tercihi mi yaptım. Kısmet olursa Cuma günü ekim yapılacak. tercih olarak ilk doktoru seçtim. referans olarak gördüklerim sanırım karar vermemi sağladı. diğer doktor yani kendi karışmayıp, ekibe ekim yaptıran doktorun ekibinde değişiklikler olabilir, ayrılan katılan, evlenen giden vs. bunları bilemeyiz diye düşündüm. sonuçta kimse isimlerini bilmiyor, sadece daha önce çalıştıkları doktoru tanıyor herkes. umarım güzel bir süreç olur benim için. şuan korkularım canımın yanacak olması ile ilgili sadece hayırlısı olsun :)

Hintell

• Admin
  • Global Moderator
  • Hero Member
  • saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #10 : 11 Mart 2019, 10:47:14 »
verdiğiniz fikirler için teşekkür ederim. beklentilerimi minumum seviye tutarak, tercihi mi yaptım. Kısmet olursa Cuma günü ekim yapılacak. tercih olarak ilk doktoru seçtim. referans olarak gördüklerim sanırım karar vermemi sağladı. diğer doktor yani kendi karışmayıp, ekibe ekim yaptıran doktorun ekibinde değişiklikler olabilir, ayrılan katılan, evlenen giden vs. bunları bilemeyiz diye düşündüm. sonuçta kimse isimlerini bilmiyor, sadece daha önce çalıştıkları doktoru tanıyor herkes. umarım güzel bir süreç olur benim için. şuan korkularım canımın yanacak olması ile ilgili sadece hayırlısı olsun :)

Korkucak bir şey yok başarılı bir operasyon geçirmeni dilerim Hayırlı olsun
Global Moderator

YunuSedaT

• Hero Member
« Yanıtla #11 : 11 Mart 2019, 10:53:45 »
söylediklerinde haklısın katılıyorum, bilinen bir yerde başarısız ekimin daha az olması muhtemel.

ama arkadaşlarım yine forumda çok az ismi bulunan ama bir hayli tanınmış bir doktor olarak bildiğim İlker Apaydın'a ekim yaptırmıştı, sonuçları gayet iyi oldu. yani forumda neden bilmiyorum ama hep aynı merkezler ve doktorlar var. yanlış anlaşılmak istemiyorum bi sebebi olduğunu düşünmüyorum. ama birileri yeni yerleri denemeden ve paylaşmadan hep aynı merkez ve doktorları takip ederiz:) sanırım kendimi feda edeceğim :)

Aynı mantıkla hareket etmişiz herşey gönlünce olsun 7. Günümde yim darısı başına kardeşim seni özellikle takip etmeye çalışcam paylaşım yapmayı unutma

stranger

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #12 : 12 Mart 2019, 09:15:26 »
Korkucak bir şey yok başarılı bir operasyon geçirmeni dilerim Hayırlı olsun
çok teşekkür ederim. süreci paylaşacağım.

stranger

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #13 : 12 Mart 2019, 09:16:08 »
Aynı mantıkla hareket etmişiz herşey gönlünce olsun 7. Günümde yim darısı başına kardeşim seni özellikle takip etmeye çalışcam paylaşım yapmayı unutma
teşekkür ederim, inşallah herşey yolunda gider.

Facebook Twitter Instagram