merhaba, uzun zamandır formu takip etmekteyim. saç ekimi yaptırmayı yaklaşık bir yıldır planlıyorum. bir çok sebepten dolayı ekimi bulunduğum şehirde yaptırmanın avantaj sağlayacağını düşünüyorum. Öncelikle ekim işini muhakkak bir doktora yaptırmak gerekir düşüncesiyle alternatifleri eleyip iki doktor arasında kaldım.
ilk doktorun ekibiyle ilgili bilgim yok ama doktor beni ikna etti sayılır, kendisi operasyonun kanal açımı kısmında dahil olduğunu açıkça söyledi. doktor beyin daha önceki ekimlerini inceleme şansım oldu, bu konuda kendisini yetiştirmiş bir doktor olduğu izlenimim oldu. Kendi muayenehanesinde ekim yapıyor. fiyatı X birim + 3 PRP ücretsiz.
Diğerinin ise ekibi daha önce bu işi en iyi yapan ve öncülerinden olan ve sonrasında dubai'ye giden bir doktorun ekibini transfer etmiş, kendisi kontrolör olarak katılıyor operasyona, bunun dışında bir etkisi yok ama sorumluluk benim diyor. Eski doktorun çok başarılı olduğunu biliyorum muhtemelen ekimi tamamen eskiden de ekibi yapıyordu. Bu doktor özel bir hastane de operasyonu yapıyor. fiyatı X + 2000 TL. PRP Yok. daha önce ekim yaptığı kişilerle ilgili referans veya bilgi bulamadım. belirttiğim gibi sadece tahminen ekibin iyi olduğunu düşünüyorum. ayrıca ikinci doktorumuz kel
kendine yaptırmamış donörüm yetmiyor dedi kapıdan girer girmez
sizce hangisini seçmeliyim?