1 2 sene önce yanlar tamamen vardı acıktı yine ama baya baya vardı yani hızlı bi şekilde döküldü bu 1 senede bende anlamadım Aslında saçlarım çok da ince değil arkalarda da problem yok ama şakaklardan hızla açılıyor garip.. babamın fotoğraflarına bakınca aynı şekilde bi açılma olduğunu gözlemliyorum.
Bizim hafif çekik gözlü türk ırkında şakaklar çok dayanıksız oraların dökülmesi normal beyaz ırktada şakaklar hemen açılır.Misal hintliler genelde ortadan dökülerek kaybeder
Bence bizimki daha avantajlı ekim için çünkü arkaları genelde kaybetmiyoruz dönör alanımız iyi olduğu için ekime müsaitiz.
Hint tipi dökülme süreç açısından daha olumlu ama sonuçta ekim yapmak çok daha zor.
Finas şakaklara pek derman olmuyor diyorlar sadece arkayı ve gürlüğü koruyor.
Ama yinede finas ile saçını geri getirenler var ashton kuther misal 2004te nw2.5muş hala öyle dutas kullanıyormuş oda.
Son olarak babanın ki gibi olur muhtemelen sen arkayı güçlü tutmaya çalış ekim için avantajlı dökülme ve bence genel seyrelme yaşamadığın takdirde rahat bi 5 senen daha var.Muhtemelen saç dökülmeni ilk defa ciddi olarak fark ettin bende uzundan kısaya döndüğümde berberimden öğrenmiştim.
O saç çizgisi düz olan insanlara bakma.Bence senin en az bir 3senelik geçmişin vardır çünkü önlerde minyatürize olmuş saç göremedim 1 2 sene diye düşünüyorsun daha eskiye git detaylı araştır sürecin yavaş olması önemli