Gönderen Konu: YURT DIŞI SAÇ EKİMİ.!!  (Okunma sayısı 2582 defa)

Jeu

• Hero Member
YURT DIŞI SAÇ EKİMİ.!!
« : 03 Mart 2019, 02:20:02 »
Öncelikle selamun aleyküm. 5 6 aya kalmaz Fransaya yerleşiyorum ve 2 3 sene sonrasında da saç ekimi yaptırmak istiyorum Türkiyeye geri dönme imkanım olmayacağından belli sebeplerden dolayı, Yurt dışında  Fransa vs gibi ülkelerde bildiğiniz ekim yapan yerler tanıdığınız doktorlar, Türk doktorlar var mı? Varsa benimle paylaşabilir misiniz? Veya Yurt dışında  ekim yapıyorlar mı? Şimdiden teşekkürler yanıtlar için.

sloocer

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
Ynt: YURT DIŞI SAÇ EKİMİ.!!
« Yanıtla #1 : 03 Mart 2019, 02:32:04 »
Öncelikle selamun aleyküm. 5 6 aya kalmaz Fransaya yerleşiyorum ve 2 3 sene sonrasında da saç ekimi yaptırmak istiyorum Türkiyeye geri dönme imkanım olmayacağından belli sebeplerden dolayı, Yurt dışında  Fransa vs gibi ülkelerde bildiğiniz ekim yapan yerler tanıdığınız doktorlar, Türk doktorlar var mı? Varsa benimle paylaşabilir misiniz? Veya Yurt dışında  ekim yapıyorlar mı? Şimdiden teşekkürler yanıtlar için.

Abı geç kalmışsın 2-3 seneye kadar nasıl bulacaksın şimdi ekimci? İki ayağımızı bir Papuca soktun? Şöyle 8-10 seneye olaydı :)
Şaka bir yana çok erken bir araştırma 2-3 seneye kim ole kim kala, hangi Ekim merkezleri patlaya kapana, hangileri yeni kurula güzel işler çıkara. Olduda ölmez isek , 3. Dünya savaşı çıkmaz, Avrupa karışmaz, Türklere verilecek olan schengen vize önşartları değişmez de oraya yerleşirsen, son 3 ay önce yaz buradan yardımcı oluruz:)

Jeu

• Hero Member
« Yanıtla #2 : 03 Mart 2019, 02:35:49 »
Hahahha tedbiri erkenden almak gerek  hocam.  :D 21 yaşındayım  geçen sene başladı dökülmem ve hızla  devam ediyor muhtemelen 2 3 seneye  kalmaz kel kalacağım buna istinaden dedim bunu ama güzel sempatik yorumun için teşekkürler 😂

sloocer

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #3 : 03 Mart 2019, 02:43:58 »
Bekle emrecim heyecan yapma .. abi tavsiyesi günde sayma. Bu süreç tabiri caiz ise öyle boktan bir süreç ki, agrısı forumlara bulaştığın dakka başlıyor , nw hangi scala olduğun, kekliğin miktarı falan önemli değil, önemli olan bu siteye ulaşabilecek kadar konuyu kafaya takmış olman.
Bu sebeple bende kafandan Çıkart bu Ekim işini en azından 3 sene... suan anladığım kadarı ile senin hayatında kafa patlatmak ile meşgul olman gereken öncelikli işlerin var. Yabancı bir ülkeye yerleşiyorsun İnan hiç kolay bir süreç degil. Birde forumlarda saçtır kıldır girip kurcalarsan İnan çok daha sokarsın ileriki hayatını olumsuz etkileyecek seylere sebebiyet verirsin.
3 sene 4 sene sonra görüşürüz. Bak keyfine sağlıcakla

Jeu

• Hero Member
« Yanıtla #4 : 03 Mart 2019, 03:22:10 »
Bekle emrecim heyecan yapma .. abi tavsiyesi günde sayma. Bu süreç tabiri caiz ise öyle boktan bir süreç ki, agrısı forumlara bulaştığın dakka başlıyor , nw hangi scala olduğun, kekliğin miktarı falan önemli değil, önemli olan bu siteye ulaşabilecek kadar konuyu kafaya takmış olman.
Bu sebeple bende kafandan Çıkart bu Ekim işini en azından 3 sene... suan anladığım kadarı ile senin hayatında kafa patlatmak ile meşgul olman gereken öncelikli işlerin var. Yabancı bir ülkeye yerleşiyorsun İnan hiç kolay bir süreç degil. Birde forumlarda saçtır kıldır girip kurcalarsan İnan çok daha sokarsın ileriki hayatını olumsuz etkileyecek seylere sebebiyet verirsin.
3 sene 4 sene sonra görüşürüz. Bak keyfine sağlıcakla

İlgin ve yanıtın için çok teşekkür ederim abim ama daha geçen seneye kadar sapa sağlam olan saçlarım 1 1.5 sene içinde  dökülmeye başladı ve bu psikolojiyi  gerçekten yaşayanlar bilir ruhen çöktüm moralim ve psikolojim çok bozuk, zaman zaman takmamaya çalışsam kendimle barışsam da aynaya her baktığımda  biraz daha gerilediğini ve döküldüğünü görmek gerçekten son derece can sıkan bi durum. Şuan da norwood 1.5 2 de saçlarımın durumu. 3 4 seneye kadar bu saçlar götürür mü bilmiyorum hergün biraz daha fazla dökülüyor ve erken yaşta 23 24 yaşlarında saç ekimini öneriyor musun fikirlerin nedir abi?

sloocer

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #5 : 03 Mart 2019, 03:36:33 »

İlgin ve yanıtın için çok teşekkür ederim abim ama daha geçen seneye kadar sapa sağlam olan saçlarım 1 1.5 sene içinde  dökülmeye başladı ve bu psikolojiyi  gerçekten yaşayanlar bilir ruhen çöktüm moralim ve psikolojim çok bozuk, zaman zaman takmamaya çalışsam kendimle barışsam da aynaya her baktığımda  biraz daha gerilediğini ve döküldüğünü görmek gerçekten son derece can sıkan bi durum. Şuan da norwood 1.5 2 de saçlarımın durumu. 3 4 seneye kadar bu saçlar götürür mü bilmiyorum hergün biraz daha fazla dökülüyor ve erken yaşta 23 24 yaşlarında saç ekimini öneriyor musun fikirlerin nedir abi?

Nekadar geç okadar iyi... 2x2=4
3-4 sene düşün bunları.. diğer önceliklerine odaklan.

tsimonoce

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #6 : 03 Mart 2019, 09:09:29 »
Abı geç kalmışsın 2-3 seneye kadar nasıl bulacaksın şimdi ekimci? İki ayağımızı bir Papuca soktun? Şöyle 8-10 seneye olaydı :)
Şaka bir yana çok erken bir araştırma 2-3 seneye kim ole kim kala, hangi Ekim merkezleri patlaya kapana, hangileri yeni kurula güzel işler çıkara. Olduda ölmez isek , 3. Dünya savaşı çıkmaz, Avrupa karışmaz, Türklere verilecek olan schengen vize önşartları değişmez de oraya yerleşirsen, son 3 ay önce yaz buradan yardımcı oluruz:)

Sloocer :) kim öle, kim kala :)....  avrupada ispanyada, belcikada ve almanyada bu isi yapan uzmanlar var...

My Precious

• Hero Member
« Yanıtla #7 : 03 Mart 2019, 10:25:33 »
Nw1.5sun ve saçım dökülüyor diyorsun....
Yaşım 19 nw2.5uğum yaklaşık 1 senedir noktasına kadar aynı saçım  seninde dökülmen yavaş olur muhtemelen  öyle 2 3 seneye kel kalmazsın.14tebaşladı 2 aya 20yim 6 senede zar zor nw2.5 oldu ki saçım hala gür.
Saçının fotosunu at bazen erkekler şakaklarında saç kaybı yaşar oralar dhtye dayanıklı değil ha incelme olursa finasa başlarsın.
Bak saçım açık ama sırıtmıyor işte seninde sırıtmaz eğer gürlüğü yerindeyse
Edit:Saçlarım yandan nw2.5 düzeyinde açık ama kapatmayı iyi biliyorum
« Son Düzenleme: 03 Mart 2019, 10:32:09 Gönderen: KelJustin »

Jeu

• Hero Member
« Yanıtla #8 : 03 Mart 2019, 11:04:26 »
Nw1.5sun ve saçım dökülüyor diyorsun....
Yaşım 19 nw2.5uğum yaklaşık 1 senedir noktasına kadar aynı saçım  seninde dökülmen yavaş olur muhtemelen  öyle 2 3 seneye kel kalmazsın.14tebaşladı 2 aya 20yim 6 senede zar zor nw2.5 oldu ki saçım hala gür.
Saçının fotosunu at bazen erkekler şakaklarında saç kaybı yaşar oralar dhtye dayanıklı değil ha incelme olursa finasa başlarsın.
Bak saçım açık ama sırıtmıyor işte seninde sırıtmaz eğer gürlüğü yerindeyse
Edit:Saçlarım yandan nw2.5 düzeyinde açık ama kapatmayı iyi biliyorum

Brom bu nasıl 2.5 nw saçında birşey yok senin sen benden de takıntılısın.  Buyur dostum bunlar da benim fotoğraflarım gün geçtikçe geriliyor, saçı yıkadıkça kopup gidiyor ve engel olamıyorum çok can sıkıcı bi durum. Önereceğiniz şampuan vs var mı? Daha öncefen minoxil kullandım fakat hiçbi işe yaramadı gerçi neyse :D

My Precious

• Hero Member
« Yanıtla #9 : 03 Mart 2019, 11:21:00 »
Brom bu nasıl 2.5 nw saçında birşey yok senin sen benden de takıntılısın.  Buyur dostum bunlar da benim fotoğraflarım gün geçtikçe geriliyor, saçı yıkadıkça kopup gidiyor ve engel olamıyorum çok can sıkıcı bi durum. Önereceğiniz şampuan vs var mı? Daha öncefen minoxil kullandım fakat hiçbi işe yaramadı gerçi neyse :D
Minox saçta işe yaramıyor sadece minyatürize olmuş saçı kalınlaştırır ki o saçta döküleceği için boşa.
Hocam nw2sin  ama bence en asgari bir 5 senen var finas kullanırsan 10da olabilir.
Asıl önemli olan dökülmenin hızı 1 ya da 2 sene öncesinin fotosunu at hemen hemen aynıysa yavaş yavaş gider

Jeu

• Hero Member
« Yanıtla #10 : 03 Mart 2019, 11:44:48 »
Minox saçta işe yaramıyor sadece minyatürize olmuş saçı kalınlaştırır ki o saçta döküleceği için boşa.
Hocam nw2sin  ama bence en asgari bir 5 senen var finas kullanırsan 10da olabilir.
Asıl önemli olan dökülmenin hızı 1 ya da 2 sene öncesinin fotosunu at hemen hemen aynıysa yavaş yavaş gider

1 2 sene önce yanlar tamamen vardı acıktı yine ama baya baya vardı yani hızlı bi şekilde döküldü  bu 1 senede bende anlamadım :D  Aslında saçlarım çok da ince değil arkalarda da problem yok ama şakaklardan hızla açılıyor  garip.. babamın fotoğraflarına bakınca aynı şekilde  bi açılma olduğunu gözlemliyorum.
« Son Düzenleme: 03 Mart 2019, 11:57:46 Gönderen: Emrekkarakas »

My Precious

• Hero Member
« Yanıtla #11 : 03 Mart 2019, 12:30:03 »
1 2 sene önce yanlar tamamen vardı acıktı yine ama baya baya vardı yani hızlı bi şekilde döküldü  bu 1 senede bende anlamadım :D  Aslında saçlarım çok da ince değil arkalarda da problem yok ama şakaklardan hızla açılıyor  garip.. babamın fotoğraflarına bakınca aynı şekilde  bi açılma olduğunu gözlemliyorum.
Bizim hafif çekik gözlü türk ırkında şakaklar çok dayanıksız oraların dökülmesi normal beyaz ırktada şakaklar hemen açılır.Misal hintliler genelde ortadan dökülerek kaybeder
Bence bizimki daha avantajlı ekim için çünkü arkaları genelde kaybetmiyoruz dönör alanımız iyi olduğu için ekime müsaitiz.
Hint tipi dökülme süreç açısından daha olumlu ama sonuçta ekim yapmak çok daha zor.
Finas şakaklara pek derman olmuyor diyorlar sadece arkayı ve gürlüğü koruyor.
Ama yinede finas ile saçını geri getirenler var ashton kuther misal 2004te nw2.5muş hala öyle dutas kullanıyormuş oda.
Son olarak babanın ki gibi olur muhtemelen sen arkayı güçlü tutmaya çalış ekim için avantajlı dökülme ve bence genel seyrelme yaşamadığın takdirde rahat bi 5 senen daha var.Muhtemelen saç dökülmeni ilk defa ciddi olarak fark ettin bende uzundan kısaya döndüğümde berberimden öğrenmiştim.
O saç çizgisi düz olan insanlara bakma.Bence senin en az bir 3senelik geçmişin vardır çünkü önlerde minyatürize olmuş saç göremedim 1 2 sene diye düşünüyorsun daha eskiye git detaylı araştır sürecin yavaş olması önemli

My Precious

• Hero Member
« Yanıtla #12 : 03 Mart 2019, 12:51:01 »
Birde şakak dökülmesi sürecinde şunu bil seyrelen kısımlar mutlaka dökülecek hacı.Bazı saçlar geri kalan saçlarından daha zayıf olur  saç çizgini kaldırdığında orada bebek gelişememiş saçları görürsün o saçlar dökülecek saçlar işte ama mesela benim geçen seneden kalma bir saçım var öyle o  1 senede dökülmedi bazen o bölge dökülür ama bir kaç tel ayakta kalır o şekil var bende.
Şimdi justinin saçı üzerinden gidelim.
ilk foto normal nw0 saç
2inci foto sudan çıkmış fakat fark ettiysen şakak bölgesi seyrelmiş o seyrelen kısımlar döküldü tamamen hemde 1 senede
3üncü foto son hali
bir kaç foto daha

tabi o justin kafayı 3 e vurdu gözkalemi kullandı saçına sanki dökülmemiş imajı veriyor ki o adam asla kel olmaz sonu olur onun için çok zengin illaki bir şeyler yapar

Jeu

• Hero Member
« Yanıtla #13 : 03 Mart 2019, 13:24:51 »
Birde şakak dökülmesi sürecinde şunu bil seyrelen kısımlar mutlaka dökülecek hacı.Bazı saçlar geri kalan saçlarından daha zayıf olur  saç çizgini kaldırdığında orada bebek gelişememiş saçları görürsün o saçlar dökülecek saçlar işte ama mesela benim geçen seneden kalma bir saçım var öyle o  1 senede dökülmedi bazen o bölge dökülür ama bir kaç tel ayakta kalır o şekil var bende.
Şimdi justinin saçı üzerinden gidelim.
ilk foto normal nw0 saç
2inci foto sudan çıkmış fakat fark ettiysen şakak bölgesi seyrelmiş o seyrelen kısımlar döküldü tamamen hemde 1 senede
3üncü foto son hali
bir kaç foto daha

tabi o justin kafayı 3 e vurdu gözkalemi kullandı saçına sanki dökülmemiş imajı veriyor ki o adam asla kel olmaz sonu olur onun için çok zengin illaki bir şeyler yapar

Dostum sen takık bi manyaksın benden daha takık insanlarda varmış yahu :D Hayırlısı kankam ya bi 3 4 sene götürürse beni ekim yaparım zaten 24 25de sıkıntı olan şey çok hızlı dökülmesi o yaşlara kadar götürüp götürmemesi.. dönorum kaliteli gibi duruyor saçlarım da çok ince değil  o yüzden başarılı bi ekim gerçeklestirileceğini düşünüyorum  3 4 sene sonra burada tekrar karşılaşmak  dileğiye...

secret115

• Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #14 : 03 Mart 2019, 13:39:06 »
Arkadaşlar burası kellerin mekanı lütfen saçınız iyice  dökülünce gelin buraya : )
 şu an 23 yaşındayım benim 19 yaşımda saçımın yarısını kaybettim, demek benim yerimde olsaydınız intihar ederdiniz.
Saçlarınız gayet iyi yaşla birlikte o kadar ön tarafta açıklık-seyreklik olacak tabii.
Suistimal edilmeye en musait yer insanın zaaflarıdır.

Facebook Twitter Instagram