Gönderen Konu: İzmir Likya Saç ekim 5000 greft  (Okunma sayısı 25678 defa)

Patriotic

• Full Member
Ynt: İzmir Likya Saç ekim 5000 greft
« Yanıtla #135 : 01 Temmuz 2019, 19:35:34 »
Ön çizgi on numara saç çıkışı da süper vertekse odaklan abi bundan sonra ikinci Ekim düşünüyorsan.
ikinci ekim 1 yılın sonunda kardeşim ekim merkezi 6 ay sonra demişti ben 1 yıl olsun dedim tamamen iyileşssin donör belki daha fazla greft alırlar :))))

Patriotic

• Full Member
« Yanıtla #136 : 01 Temmuz 2019, 19:38:14 »
Arkadaşlar ön çizgiyi 1cm daha indirmeyi düşünüyorum bu konuda fikirlerinizi merak ediyorum

on cizgi cok guzel ve dogal. hic elletme , gercekten benim beklentimin uzeinde bir sekilde sureciniz isliyor.
sanslisiniz bu acikliktan boyle sonuc her kele nasip olmaz
aynen kardeşim süreç benimde sandığımdan iyi neredeyse ektiği tüm saçlar çıkıyor ancak biraz ince çıkıyor tüy tüy ama yavaş yavaş kalınlaşıyor inşallah hepsi kalınlaşır ozaman bi sıkıntı kalmaz istediğim sonucu alırım :)))

Patriotic

• Full Member
« Yanıtla #137 : 01 Temmuz 2019, 21:11:19 »
Thanks for sharing!  Where are you from?
my hometown sivas where i live city izmir

sloocer

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #138 : 01 Temmuz 2019, 21:15:49 »

Sitenin SİVAS popülasyonu oldukça yüksek.. ya saçlar Sivas şartlarına dayanmıyor yada sivaslı erkekler metrosexuel:)

Patriotic

• Full Member
« Yanıtla #139 : 01 Temmuz 2019, 22:37:44 »

Sitenin SİVAS popülasyonu oldukça yüksek.. ya saçlar Sivas şartlarına dayanmıyor yada sivaslı erkekler metrosexuel:)
her iki seçenekte mümkün fakat bana hiç sivaslı denk gelmedi ne hikmetse :)

Patriotic

• Full Member
« Yanıtla #140 : 01 Temmuz 2019, 23:39:36 »
Ekim öncesi ve şimdi

Sonnyto

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #141 : 02 Temmuz 2019, 00:03:52 »
Ön çizgiyi indirmek gibi bir düşünceye girmeyin katiyen. Saç çizginiz son derece ideal, hatta yarım cm yukarıda bile olsa olurmuş.
çizginin 1cm altında hafif bi çıkıntı var amacım o çıkıntıya gelip görünümü daha doğal bi hale getirmekti malum ben bide 3 numara kullanıyorum saçımı onun için daha doğal bi görüntü elde etmeyi planlamıştım
Tabii ki siz ne düşünüyorsanız ona karışamayız, biz fikirlerimizi söylüyoruz. Sen nasıl güzel olacağına inanıyorsan öyle yaptır. :) Yani kafaya çok takıyorsan yaptır. Ama şahsi fikrim, saç çizgin gerçekten olması gereken yerde.

Patriotic

• Full Member
« Yanıtla #142 : 02 Temmuz 2019, 00:21:55 »
Ön çizgiyi indirmek gibi bir düşünceye girmeyin katiyen. Saç çizginiz son derece ideal, hatta yarım cm yukarıda bile olsa olurmuş.
çizginin 1cm altında hafif bi çıkıntı var amacım o çıkıntıya gelip görünümü daha doğal bi hale getirmekti malum ben bide 3 numara kullanıyorum saçımı onun için daha doğal bi görüntü elde etmeyi planlamıştım
Tabii ki siz ne düşünüyorsanız ona karışamayız, biz fikirlerimizi söylüyoruz. Sen nasıl güzel olacağına inanıyorsan öyle yaptır. :) Yani kafaya çok takıyorsan yaptır. Ama şahsi fikrim, saç çizgin gerçekten olması gereken yerde.
çizginin ön kısmıyla ilgili bir sorunum yok benim sıkıntım daha çok şakaklara yakın olan alanlar fazla içerde düzenleme yaptırırsamda sadece şakaklara yakın alanda yaptırmayı düşünüyorum

gokhan35

• Jr. Member
  • **
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #143 : 02 Temmuz 2019, 09:18:15 »
saçların çok kısa uzadığında önleri biraz daha önde olur şuan yanlış düşünüyorsun sakın öne aldırma boşa greft israfı olur.

Canqi

• Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #144 : 02 Temmuz 2019, 23:12:11 »
ekim öncesi durumun çok elverişliymiş ekim için yani çıkış yüzdesi bu tür vakalarda çok yüksek oluyor.seninde bu yüzden ekilenler büyük oranda çıkış göstermiş bu şekilde devam ederse biraz seyrek olmakla birlikte güzel bir sonuç alacağını düşünüyorum.

Patriotic

• Full Member
« Yanıtla #145 : 04 Temmuz 2019, 19:51:59 »
saçların çok kısa uzadığında önleri biraz daha önde olur şuan yanlış düşünüyorsun sakın öne aldırma boşa greft israfı olur.
şimdi attığım resimde çizdiğim bölgeden bahsettim ben vertexle birlikte okısmıda düzenletmeyi düşünüyordum ön çizgi yerinde sadece şakaklarda bi oynama düşünebilirim

Patriotic

• Full Member
« Yanıtla #146 : 04 Temmuz 2019, 20:01:42 »
ekim öncesi durumun çok elverişliymiş ekim için yani çıkış yüzdesi bu tür vakalarda çok yüksek oluyor.seninde bu yüzden ekilenler büyük oranda çıkış göstermiş bu şekilde devam ederse biraz seyrek olmakla birlikte güzel bir sonuç alacağını düşünüyorum.
haklısın benim gibi kellerde sonuç genelde başarılı oluyor sonucun yaşlada alakalı olduğunu düşünüyorum yaşım 43 bildiğn gibi 40 yaşından sonra hormon degeside değişebiliyor

YunuSedaT

• Hero Member
« Yanıtla #147 : 04 Temmuz 2019, 21:04:55 »
2 tel saç eksik olsun Hormonlara zeval gelmesin  :D

Patriotic

• Full Member
« Yanıtla #148 : 05 Temmuz 2019, 21:23:53 »
2 tel saç eksik olsun Hormonlara zeval gelmesin  :D
aynen kardeşim :))

YunuSedaT