Saç Ekimi Sonuçları
Hocam neden resimler böyle yeşilimsi? Normal ışıkta paylaşırsan daha iyi olur . Süreç erken kararma başlamış görünüyor.
Arkadaşlar ön çizgiyi 1cm daha indirmeyi düşünüyorum bu konuda fikirlerinizi merak ediyorum
Alıntı yapılan: Patriotic - 01 Temmuz 2019, 01:36:05Arkadaşlar ön çizgiyi 1cm daha indirmeyi düşünüyorum bu konuda fikirlerinizi merak ediyorumon cizgi cok guzel ve dogal. hic elletme , gercekten benim beklentimin uzeinde bir sekilde sureciniz isliyor.sanslisiniz bu acikliktan boyle sonuc her kele nasip olmaz
Orantılı bir şekilde kafanızda kararma başlamış süreciniz güzel gidiyor tabi açık alanda malumunuz fazla umarım mutlu eder.
Çok büyük hata olur bu kadar açıklık varken çizgiyi öne indirmek yanlış olur kaldıki çizgin doğru yerinde.
Ön çizgiyi indirmek gibi bir düşünceye girmeyin katiyen. Saç çizginiz son derece ideal, hatta yarım cm yukarıda bile olsa olurmuş.
daha vertexin açık duruyor değil mi ? bence vertexi kapatmadan hiç önlere girme .şu anki görüntü güzel gayet daha da gelişim içinde olacağını düşünrsek saçın,gidişat güzel.