Saç Ekimi Sonuçları
takviye ne kullanıyorsunuz ?
Kullandığın haptan kastın xpecia ise öyle bir etki yaratmaz .kısa olduğu için sana öyle geliyor olabilirmi acaba
xpecia neden yaratmaz anlamadım içeriğindeki saw palmetto 340 mg o zaten vertex bölgesinde etkili biotin saymıyorum bile birde araştırmalarımda keçi boynuzunun 5 alpha reductase enzimini baskıladığını okumuştum bunuda kullandığım için ikili etki yaratmış olabilir kısalık konusu ben hep kısa kullanırım hiç uzatmadım
saç ektirdiğin için olabilir kafanda kanlanma arttığı için yoksa saydığın şeyler vertekse yeni saç çıkarmaz mümkün değil arkadaşın yazdıklarına katılıyorum bende.
bu makaleyi iyi okursanız daha iyi anlarsınız /İyi huylu prostat büyümesi (benigne prostate hyperplazy) şikâyeti olanların zaman zaman keçiboynuzunu çiğ olarak tüketmeleri çok faydalıdır. Çünkü keçiboynuzu, iyi huylu prostat büyümesine neden olduğu bilinen 5-alpha-reductase enziminin aktivitesini düşüren (inhibe eden) beş tane etkin maddeye sahiptir. Bu etkin maddelerden en önemli iki tanesi palmitic acid ve stearic aciddir. 5-alpha-reductase enziminin aktivitesi ne kadar yüksekse iyi huylu prostat büyümesi (benigne prostate hyperplazy) o kadar hızlı gelişir. Prof.dr ibrahim saraçoğlundan alıntı
trental 400 mg coraspin 100 mg xpecia günde 2 adet birde takviye keçi boynuzu pekmezi başka birşey yok
Vardır etkisi ama çok azdır yoksa herkes poscar yerine keçiboynuzu kullanırdı.
Abi coraspin e ne zaman başladınız birde trental e. Trental den haberim yoktu bi söylersin bende alırdım
Verteks de saçlar canlı duruyor abi eski halindeki gibi zayıf degil resimden anladığım kadarıyla guclenmıs bıraz hadi hayırlısı