Gönderen Konu: İzmir Likya Saç ekim 5000 greft  (Okunma sayısı 25708 defa)

Patriotic

• Full Member
Ynt: İzmir Likya Saç ekim 5000 greft
« Yanıtla #76 : 01 Nisan 2019, 20:54:10 »
Arkadaşlar buda vertex bölgesi normalde o alaanda saçım yoktu baya bi çıkış var o alanda. Sanırım kullndığıım haplarla alakalı birşey buda gayet sevindirici

demdem

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #77 : 02 Nisan 2019, 20:59:23 »
takviye ne kullanıyorsunuz ?

Canimo

• Sr. Member
« Yanıtla #78 : 02 Nisan 2019, 22:25:33 »
Kullandığın haptan kastın xpecia ise öyle bir etki yaratmaz .kısa olduğu için sana öyle geliyor olabilirmi acaba :))

Patriotic

• Full Member
« Yanıtla #79 : 02 Nisan 2019, 22:35:15 »
takviye ne kullanıyorsunuz ?
trental 400 mg coraspin 100 mg xpecia günde 2 adet birde takviye keçi boynuzu pekmezi başka birşey yok

Patriotic

• Full Member
« Yanıtla #80 : 02 Nisan 2019, 22:39:44 »
Kullandığın haptan kastın xpecia ise öyle bir etki yaratmaz .kısa olduğu için sana öyle geliyor olabilirmi acaba :))
xpecia neden yaratmaz anlamadım içeriğindeki saw palmetto 340 mg o zaten vertex bölgesinde etkili biotin saymıyorum bile birde araştırmalarımda keçi boynuzunun 5 alpha reductase enzimini baskıladığını okumuştum bunuda kullandığım için ikili etki yaratmış olabilir kısalık konusu ben hep kısa kullanırım hiç uzatmadım

karaoğlan

• Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #81 : 02 Nisan 2019, 22:43:04 »
xpecia neden yaratmaz anlamadım içeriğindeki saw palmetto 340 mg o zaten vertex bölgesinde etkili biotin saymıyorum bile birde araştırmalarımda keçi boynuzunun 5 alpha reductase enzimini baskıladığını okumuştum bunuda kullandığım için ikili etki yaratmış olabilir kısalık konusu ben hep kısa kullanırım hiç uzatmadım

saç ektirdiğin için olabilir kafanda kanlanma arttığı için yoksa saydığın şeyler vertekse yeni saç çıkarmaz mümkün değil arkadaşın yazdıklarına katılıyorum bende.

Patriotic

• Full Member
« Yanıtla #82 : 02 Nisan 2019, 22:46:29 »
saç ektirdiğin için olabilir kafanda kanlanma arttığı için yoksa saydığın şeyler vertekse yeni saç çıkarmaz mümkün değil arkadaşın yazdıklarına katılıyorum bende.
bu makaleyi iyi okursanız daha iyi anlarsınız /İyi huylu prostat büyümesi (benigne prostate hyperplazy) şikâyeti olanların zaman zaman keçiboynuzunu çiğ olarak tüketmeleri çok faydalıdır. Çünkü keçiboynuzu, iyi huylu prostat büyümesine neden olduğu bilinen 5-alpha-reductase enziminin aktivitesini düşüren (inhibe eden) beş tane etkin maddeye sahiptir. Bu etkin maddelerden en önemli iki tanesi palmitic acid ve stearic aciddir. 5-alpha-reductase enziminin aktivitesi ne kadar yüksekse iyi huylu prostat büyümesi (benigne prostate hyperplazy) o kadar hızlı gelişir. Prof.dr ibrahim saraçoğlundan alıntı

Canimo

• Sr. Member
« Yanıtla #83 : 02 Nisan 2019, 22:49:18 »
bu makaleyi iyi okursanız daha iyi anlarsınız /İyi huylu prostat büyümesi (benigne prostate hyperplazy) şikâyeti olanların zaman zaman keçiboynuzunu çiğ olarak tüketmeleri çok faydalıdır. Çünkü keçiboynuzu, iyi huylu prostat büyümesine neden olduğu bilinen 5-alpha-reductase enziminin aktivitesini düşüren (inhibe eden) beş tane etkin maddeye sahiptir. Bu etkin maddelerden en önemli iki tanesi palmitic acid ve stearic aciddir. 5-alpha-reductase enziminin aktivitesi ne kadar yüksekse iyi huylu prostat büyümesi (benigne prostate hyperplazy) o kadar hızlı gelişir. Prof.dr ibrahim saraçoğlundan alıntı

Vardır etkisi ama çok azdır yoksa herkes poscar yerine keçiboynuzu kullanırdı.

YunuSedaT

• Hero Member
« Yanıtla #84 : 03 Nisan 2019, 15:25:18 »
trental 400 mg coraspin 100 mg xpecia günde 2 adet birde takviye keçi boynuzu pekmezi başka birşey yok
Abi coraspin e ne zaman başladınız birde trental e. Trental den haberim yoktu bi söylersin bende alırdım :)

YunuSedaT

• Hero Member
« Yanıtla #85 : 03 Nisan 2019, 15:27:19 »
Verteks de saçlar canlı duruyor abi eski halindeki gibi zayıf degil resimden anladığım kadarıyla guclenmıs bıraz hadi hayırlısı

Patriotic

• Full Member
« Yanıtla #86 : 03 Nisan 2019, 17:22:45 »
Vardır etkisi ama çok azdır yoksa herkes poscar yerine keçiboynuzu kullanırdı.
  tabiki %100 etkisi vardır demedim zaten azda olsa etki etkidir formda sürekli kullanıp deneyim sahibi olan bir kişi olduğunu sanmıyorum bu yüzden kimse bahsetmiyor

Patriotic

• Full Member
« Yanıtla #87 : 03 Nisan 2019, 17:27:39 »
Abi coraspin e ne zaman başladınız birde trental e. Trental den haberim yoktu bi söylersin bende alırdım :)
coraspine 5 gün olması lazım ilk hafta başladım. trental damar genişletici kandolaşımı ve kandaki oksijen oranını artırmayı sağlar ama yarım sabah yarım akşam olmak üzere günde 1 tane alıyorum

Patriotic

• Full Member
« Yanıtla #88 : 03 Nisan 2019, 17:33:11 »
Verteks de saçlar canlı duruyor abi eski halindeki gibi zayıf degil resimden anladığım kadarıyla guclenmıs bıraz hadi hayırlısı
kardeşim vertex gerçekten gelişti kıllar kalınlaştı tabi bu durum geçicide olabilir haplar bitikten sonra muhtemelen eski haline döner zaten 2.ekim yaptırcam vertexe bakalım kapanmaz ise 8 ay sonra düşünüyorum

Patriotic

• Full Member
« Yanıtla #89 : 03 Nisan 2019, 19:03:24 »
:(

Facebook Twitter Instagram