Saç Ekimi Sonuçları
duyduğunuz kötü şey nedir bilmiyorum açklasanız iyi olurdu. Umarım arkadaş mağdur olmaz demişsin hangi konuda mağdur olcam açarmısın konuyu?
ekimle ilgili mağdur olmaz derken sacları umarim iyi olur , güzel olur beklentisini karşılar anlaminda dedim gayette güzel görünüyor şuan için... benim likyadan soğuma nedenim Şehit polis Fethi Seki nin vefatından sonra sac ekimi yaptığımız Polisimiz şehit olmuştur deyip bir açıklama yapmasiydi.. Beni o merkezden soğutan sadece kişisel bir hassasiyet...
Evet. Bu olayı bende duymuştum gittiğimde bizzat bu konuyu sordum şehidimiz üzerinden reklam yaptığınızı sosyal medyada konuşuyorlar dedim baya uzun konuştuk bu konuda basına bilgi aktaran elamanların hatası olduğunu üzerine basa basa anlattılar kendilerininde üzüldüklerini söylediler. Tabi onların hatasını tüm çalışanlara mal edemeyiz. ben oraya giderken kliniğin ne olduğuna patronun kim olduğuna bakmadım kuaför arkadaşlar tarafından çok övülen bir ekibin orada çalıştığını ve yaptıkları ekimin çok başarılı olduğunu duyduğum için o ekibe ektirdim zaten mühim olanda bu işte en iyi eli bulmak bende onu yaptım inşallah sonuç iyi olur
inşallah güzel olur ekiminiz güzelde görünüyor herşey gonlunuzce olsun
2 sey aslinda. Birincisi Izmirli sehidimiz Fethi Sekine zamaninda yaptiklari terbiyesizlik ti, ikincisi ise zamaninda doktor bile gozetimi yapmadiklari icin cezalar almalari. Magdur olmaz derken umarim saclari sorunsuz cikar ve memnun kalir demek istedim ben de. Forum olarak birbirimizin iyi sonuzlarini dilemeliyiz zaten hep.
Hayırlı olsun hocam vitamin haplarından falan konuşurken 3 gün kadar takmışsın bana 8. Gündeyım bende
Hayırlı olsun. Ne kadar ödemiştiniz?
çok güzel görünüyor