Gönderen Konu: İzmir Likya Saç ekim 5000 greft  (Okunma sayısı 25741 defa)

demdem

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
Ynt: İzmir Likya Saç ekim 5000 greft
« Yanıtla #30 : 08 Mart 2019, 22:03:38 »
duyduğunuz kötü şey nedir bilmiyorum açklasanız iyi olurdu. Umarım arkadaş mağdur olmaz demişsin hangi konuda mağdur olcam açarmısın konuyu?
ekimle ilgili mağdur olmaz derken sacları umarim iyi olur , güzel olur beklentisini karşılar anlaminda dedim gayette güzel görünüyor şuan için... benim likyadan soğuma nedenim Şehit polis Fethi Seki nin vefatından sonra sac ekimi yaptığımız Polisimiz şehit olmuştur deyip bir açıklama yapmasiydi.. Beni o merkezden soğutan sadece kişisel bir hassasiyet...

demdem

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #31 : 08 Mart 2019, 22:05:58 »
yanlışlıkla alıntı yapmışım o merkezden soğuma nedenim buydu sonra bir açıklama yapıp özür dilediler ama ben tatmin olmadım..

Patriotic

• Full Member
« Yanıtla #32 : 08 Mart 2019, 22:40:51 »
ekimle ilgili mağdur olmaz derken sacları umarim iyi olur , güzel olur beklentisini karşılar anlaminda dedim gayette güzel görünüyor şuan için... benim likyadan soğuma nedenim Şehit polis Fethi Seki nin vefatından sonra sac ekimi yaptığımız Polisimiz şehit olmuştur deyip bir açıklama yapmasiydi.. Beni o merkezden soğutan sadece kişisel bir hassasiyet...
Evet. Bu olayı bende duymuştum gittiğimde bizzat bu konuyu sordum şehidimiz üzerinden reklam yaptığınızı sosyal medyada konuşuyorlar dedim baya uzun konuştuk bu konuda basına bilgi aktaran elamanların hatası olduğunu üzerine basa basa anlattılar kendilerininde üzüldüklerini söylediler. Tabi onların hatasını tüm çalışanlara mal edemeyiz. ben oraya giderken kliniğin ne olduğuna patronun kim olduğuna bakmadım kuaför arkadaşlar tarafından çok övülen bir ekibin orada çalıştığını ve yaptıkları ekimin çok başarılı olduğunu duyduğum için o ekibe ektirdim zaten mühim olanda bu işte en iyi eli bulmak bende onu yaptım inşallah sonuç iyi olur

demdem

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #33 : 08 Mart 2019, 23:08:43 »
Evet. Bu olayı bende duymuştum gittiğimde bizzat bu konuyu sordum şehidimiz üzerinden reklam yaptığınızı sosyal medyada konuşuyorlar dedim baya uzun konuştuk bu konuda basına bilgi aktaran elamanların hatası olduğunu üzerine basa basa anlattılar kendilerininde üzüldüklerini söylediler. Tabi onların hatasını tüm çalışanlara mal edemeyiz. ben oraya giderken kliniğin ne olduğuna patronun kim olduğuna bakmadım kuaför arkadaşlar tarafından çok övülen bir ekibin orada çalıştığını ve yaptıkları ekimin çok başarılı olduğunu duyduğum için o ekibe ektirdim zaten mühim olanda bu işte en iyi eli bulmak bende onu yaptım inşallah sonuç iyi olur
inşallah güzel olur ekiminiz güzelde görünüyor herşey gonlunuzce olsun

Kapital

• Jr. Member
  • **
« Yanıtla #34 : 09 Mart 2019, 00:44:18 »
duyduğunuz kötü şey nedir bilmiyorum açklasanız iyi olurdu. Umarım arkadaş mağdur olmaz demişsin hangi konuda mağdur olcam açarmısın konuyu?
2 sey aslinda. Birincisi Izmirli sehidimiz Fethi Sekine zamaninda yaptiklari terbiyesizlik ti, ikincisi ise zamaninda doktor bile gozetimi yapmadiklari icin cezalar almalari. Magdur olmaz derken umarim saclari sorunsuz cikar ve memnun kalir demek istedim ben de. Forum olarak birbirimizin iyi sonuzlarini dilemeliyiz zaten hep.

Patriotic

• Full Member
« Yanıtla #35 : 09 Mart 2019, 19:31:06 »
inşallah güzel olur ekiminiz güzelde görünüyor herşey gonlunuzce olsun
sağol kardeşim inşallah güzel olur

Patriotic

• Full Member
« Yanıtla #36 : 09 Mart 2019, 22:57:34 »
2 sey aslinda. Birincisi Izmirli sehidimiz Fethi Sekine zamaninda yaptiklari terbiyesizlik ti, ikincisi ise zamaninda doktor bile gozetimi yapmadiklari icin cezalar almalari. Magdur olmaz derken umarim saclari sorunsuz cikar ve memnun kalir demek istedim ben de. Forum olarak birbirimizin iyi sonuzlarini dilemeliyiz zaten hep.
eyvallah kardeşim bundansonraki süreçlerde seninde yorumlarını bekliyorum

Patriotic

• Full Member
« Yanıtla #37 : 10 Mart 2019, 19:09:08 »
9.gün yıkamadan sonra kabuklar sarıya döndü tek tük kopmalar oluyor görüntü bu

Patriotic

• Full Member
« Yanıtla #38 : 12 Mart 2019, 13:03:35 »
10 gün kabuk dökümünden sonrası 

YunuSedaT

• Hero Member
« Yanıtla #39 : 12 Mart 2019, 19:33:03 »
Hayırlı olsun hocam vitamin haplarından falan konuşurken 3 gün kadar takmışsın bana :) 8. Gündeyım bende

silentman

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #40 : 12 Mart 2019, 19:46:22 »
Hayırlı olsun. Ne kadar ödemiştiniz?

Patriotic

• Full Member
« Yanıtla #41 : 12 Mart 2019, 20:24:38 »
Hayırlı olsun hocam vitamin haplarından falan konuşurken 3 gün kadar takmışsın bana :) 8. Gündeyım bende
biraz öyle olmuş galiba ben sıkıntılı süreci bitirdim darısı senin başına inşallah :)

demdem

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #42 : 12 Mart 2019, 20:29:42 »
çok güzel görünüyor :)

Patriotic

• Full Member
« Yanıtla #43 : 12 Mart 2019, 20:36:09 »
Hayırlı olsun. Ne kadar ödemiştiniz?
5bin

Patriotic

• Full Member
« Yanıtla #44 : 12 Mart 2019, 20:42:12 »
çok güzel görünüyor :)
sağolasın benimde çok hoşuma gitti inşallah sonuç güzel olur :)

Facebook Twitter Instagram