Saç Ekimi Sonuçları
Abicim ön hat şoktan kurtulanlar kendini göstermiş yeni gelen bebek tüyleride de baya yoğun gelişince daha da güzel olacak hadi hayırlısı şimdiden kutlayalım
Kucuk sivilceler de var onlara engel olabiliyormusun abi ben ustesınden gelemedim çıkıyor kayboluyor
Çalıştığım iş yerinde yıllar önce birisi likyada saç ektirmiş.Çok beğendim.çok sık ve doğal olmuş.Bu işi bilen ve takip eden biri olmama rağmen kendisinin söyleyene kadar fark etmedim.Sibel ulusanı düşünürken kafam karıştı.ücreti sibel ulusana göre yarı fiyatına.Sakaldanda alım yapıyorlar.
Ooo hoşgeldin abicim benden büyüksün ama maşallah solladın geçtin beni senin süreç şimdiden süper Bi hal almış 92. Günde bu hal ise sonraki durumlar nasıl olacak merak ediyorum
çıkışlar belirgin yalnız kapatıcılık nasıl olacak ön izlemesini ancak 180. güne yakınlaştığında anlarız.
Kardeşim ensenin resminde paylaşabilir misin?Sen ricam 1 yıla kadar paylaşımını devam etmen.
saçlar şimdiden çıkmaya başkamış hayırlı olsun kardeşim ilaç olarak finans falan kullanıyormusun kardeşim.