Gönderen Konu: Dr. Muttalip Keser - Ankara - 14.11.2018  (Okunma sayısı 133676 defa)

tsimonoce

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
Ynt: Dr. Muttalip Keser - Ankara - 14.11.2018
« Yanıtla #705 : 23 Eylül 2019, 15:04:45 »
Haare2018 Mayis 2019 dan beri yorum yazmamissin... yani 3 ay olacak nerdeyse.....
Samimiyetle söylüyorumm.....
Forumdaki arkadaslarin cogu sana yardim etmeye calisti ve sen bunu sonradan anladin..... sorun degil....
Ama sacini sonuna kadar paylasmayip birakirsan ayip edersin... simdiden söyleyeyim.....

+1.... son durum??

Cihandoğan

• Hero Member
« Yanıtla #706 : 23 Eylül 2019, 15:24:08 »
Bu ardaşın para iadesi alıp sustuğunu düşünüyorum zaten para almak için kendini o kadar yırttı bir anda memnun oldu kayboldu.

Sonnyto

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #707 : 23 Eylül 2019, 16:06:34 »
Bu ardaşın para iadesi alıp sustuğunu düşünüyorum zaten para almak için kendini o kadar yırttı bir anda memnun oldu kayboldu.
Para iadesini neden alsın? Adamın saçları çıkmıştı ve hocaya da haksızlık yaptığını belirterek ondan ve hepimizden özür diledi. Neyin iadesi bu? :)

Cihandoğan

• Hero Member
« Yanıtla #708 : 23 Eylül 2019, 16:39:32 »
Para iadesini neden alsın? Adamın saçları çıkmıştı ve hocaya da haksızlık yaptığını belirterek ondan ve hepimizden özür diledi. Neyin iadesi bu? :)

Kardeşim benim hoca ya lafım yok keser hocamız başarılı bir hoca bu arkadaş saçlarını bilerek kötü gösterdi zorla parasını aldı 2 günde saçları bir anda güzel oldu bim iddam değil tahminim bu yönde.

bold

• Sr. Member
  • Şans cesurdan yanadır / Fortune favours the bold
Ynt: Dr. Keser Ankara
« Yanıtla #709 : 23 Eylül 2019, 16:44:49 »
Kusura bakmayın bütün fotoğrafları üst üste yükledim ama bu son fotoğraf. Güncel dün çektim.

Arkadaşlar ben şuan ki sonuçtan hiç memnun değilim. O kadar para verdim, sizce ne olur saçlar?

105. Gün yani 15. Hafta

1. sayfada baslamis aksiyon, kacirmisiz eglenceyi yeni goruyorum konuyu :)

Sonnyto

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #710 : 23 Eylül 2019, 16:49:22 »
Kardeşim benim hoca ya lafım yok keser hocamız başarılı bir hoca bu arkadaş saçlarını bilerek kötü gösterdi zorla parasını aldı 2 günde saçları bir anda güzel oldu bim iddam değil tahminim bu yönde.
Öyle bir dünya yok. :)

BJKKARA

• Hero Member
« Yanıtla #711 : 24 Eylül 2019, 13:08:07 »
Kendini yedin forumda bari sürecini paylaş be adam.

Gençadam

• Full Member
« Yanıtla #712 : 20 Ekim 2019, 03:16:11 »
Hortt

Kazım

• Full Member
« Yanıtla #713 : 18 Aralık 2019, 09:37:08 »
1) ekilenlerin hepsi çıkmış 2) yine de az bir seyreklik var saçlar uzayınca kapanmış 3) Muttalip keser için bile o seyrekliğe bu kadar greft az saçları kısaltsa yine seyreklik ortaya çıkacak 4) sonuç olarak hoca ektiğini çıkarmış başarılı bir ekim ancak bir tık daha çok greft alsa bu tartışmalar yaşanmazmış

thekooks

• Jr. Member
  • **
« Yanıtla #714 : 30 Aralık 2019, 15:20:32 »
Arkadaşın işi bitince buraları unutmuştur. Ben hata payının neredeyse 0'a yakın olduğunu düşünüyorum.

Kazım

• Full Member
« Yanıtla #715 : 05 Şubat 2020, 21:15:23 »
Arkadaşlar şu aralar yoğun olduğum için hemen cevap yazamıyorum ama hazır şimdi burdayken bir konuya açıklık getirmek istiyorum. Geçmişte Doktor bey hakkında yazdıklarımdan pişmanım evet arkadaşlar haklı olsam bile süreç bitmeden son kelimeyi söylememeliydim çünkü erkendi süreç bitememişti belki haklı olacağım yerde kendimi şimdiden haksız duruma koydum. Yinede elimden geldiğince yabancı forumda ki tüm negativ yorumları sildirdim hemen. 12. Ayda olsaydık sonuc böyle olsaydı o zaman yazsaydım silmezdim ama şimdi yazmak yanlıştır bunu yeni fark ettim. Görüyorsunuz geçmiş 1,5 ayda baya bir gelişme oldu ama bana vaat edilenin olmasını bekliyorum, kim ne derse desin vaat edilenin dışında olan şey benim için dürüst işçilik olmaz çünkü benim param vardı istediğim yere gidebilirdim ama doktor beye inanıp onu sectim bana bir şey vaat etti ve beni o beklentiye koydu o yüzden arkadaşlar benim hayat anlayaşıma göre mesele her zaman vaat edilendir ve ben burda ki arkadaşlar gibi kabullenemem bana yalan vaat edildiğinde bunuda lütfen anlayışla karşılayın. Son durumu gösteren bir resim eklicem artık süreç bitmeden bu konulara bir daha girmicem, bir daha hiç bir kelime yazmıcam doktor hakkında süreç sonuna kadar. Süreç sonunda hep beraber inşallah bir değerlendirme yaparız. İnşallah vaat edilen olur da bende  doktor bey den özür dilerim gidip ellerinden öperim beni af etmesini isterim.

30nisan ile 5mayıs arasındaki farka bakın.. 5 günde mi o açıklık kapanmış?

Ben Muttalip hocanın bu ekimini başarısız buldum.

Ancak bana göre Muttalip keser hala en iyisi

My Precious

• Hero Member
« Yanıtla #716 : 05 Şubat 2020, 21:19:42 »

30nisan ile 5mayıs arasındaki farka bakın.. 5 günde mi o açıklık kapanmış?

Ben Muttalip hocanın bu ekimini başarısız buldum.

Ancak bana göre Muttalip keser hala en iyisi
Bu ekim konusu forum tarihinin en problemli konularından birisi yanılmıyorsam kilitlenmişti bir ara.
 Saçekimşikayetleri kısmındaki ölümden dönen adam konusu 1  bu konu 2dir gözümde
Evet dediğin gibi 5 günde saçlar sanki 3 ay birden uzamış gibi duruyordu bir sonraki sayfalara tıklarsan işin özünü anlarsın

Kazım

• Full Member
« Yanıtla #717 : 05 Şubat 2020, 22:07:37 »
Bu ekim konusu forum tarihinin en problemli konularından birisi yanılmıyorsam kilitlenmişti bir ara.
 Saçekimşikayetleri kısmındaki ölümden dönen adam konusu 1  bu konu 2dir gözümde
Evet dediğin gibi 5 günde saçlar sanki 3 ay birden uzamış gibi duruyordu bir sonraki sayfalara tıklarsan işin özünü anlarsın

Arkadaşın diğer fotoları yanıltıcı uzun saç ve genelde ön çizgi belli olacak şekilde çekilmiş.

Arkadaşın yorumlarının bu kadar değişmesinin sebebi beni zerre ilgilendirmez ancak ben gözümün gördüğünü bilirim.

Kimse 5 günde evrim geçirmez...Bence 1700 greft bu kafaya yetersiz kalmış ve “keser standartlarına göre” başarısız bir ekim.. ekilenlerin çıkması açısından başarılı ancak bu açıklığa bu greft sayısı planlaması başarısız

keserin başarısız bulduğum 2 ekiminden biri buna rağmen diğer sonuçlarına bakıldığında keser hala iyi fırsatım imkanım olsa düşünmeden ona ektiririm

My Precious

• Hero Member
« Yanıtla #718 : 05 Şubat 2020, 22:26:52 »
Arkadaşın diğer fotoları yanıltıcı uzun saç ve genelde ön çizgi belli olacak şekilde çekilmiş.

Arkadaşın yorumlarının bu kadar değişmesinin sebebi beni zerre ilgilendirmez ancak ben gözümün gördüğünü bilirim.

Kimse 5 günde evrim geçirmez...Bence 1700 greft bu kafaya yetersiz kalmış ve “keser standartlarına göre” başarısız bir ekim.. ekilenlerin çıkması açısından başarılı ancak bu açıklığa bu greft sayısı planlaması başarısız

keserin başarısız bulduğum 2 ekiminden biri buna rağmen diğer sonuçlarına bakıldığında keser hala iyi fırsatım imkanım olsa düşünmeden ona ektiririm
Ekim başarısız değil çok başarılı ama konu sahibinin niyeti başkaydı süreç boyunca gelişimini kasıtlı olarak aktarmadı iş linçe ve doktorın duymasına kadar gidince geri adım attı dediğim gibi arkadaşın amacı başkaydı bunu da yazmak istemiyorum zira usta üyelerinde 5 günlük gelişimin fake olduğunu bildiklerini biliyorum zaten ona dayanarak gelişimini kasıtlı olarak aktarmadığını söylemişlerdi

Burkinho

• Hero Member
« Yanıtla #719 : 06 Şubat 2020, 10:35:57 »
bu konuyu 2 günce ancak okumuştum

Facebook Twitter Instagram