Saç Ekimi Sonuçları
Alıntı yapılan: derman1903 - 19 Mayıs 2019, 14:44:22Alıntı yapılan: melar - 19 Mayıs 2019, 13:08:00Alıntı yapılan: Tank - 19 Mayıs 2019, 12:57:27Hoca ikinci gün bunun tavırlarından rahatsız olmuş arkadaşlar araya girmiş hocayı sakinleştirmişler bizi burda sinir küpü yapan hamı birde Ekim yaptırırken düşünün müttalip hocamda gerçekten çok sabır varmışMerhaba Tank,böyle detaylari söylemeniz hos degil. Afise ediyorsunuz iki kisi arasinda gecmis bir durumu. Biraz özele giriyor bu. Ayrica bunun disinda biz bu olayi artik geride biraktik ve bu forum konusunda SADECE yapilan ekime yorumlar olmasini istiyoruz artik.Iyi pazarlar,MelarSize de Merhaba Melar,Tüm iletilerinde kurumsal bir şirketin departmanı cevaplar veriyorsun özel bir nedeni var mı sanki bir kliğin resimleri inceleyip e mailden cevap vermesi gibi Selam Derman,kisisel mesafe -online forumlar da dahil olmak üzere- benim icin önemli bir konu. Bu da dogal olarak dilime yansiyor. "özel neden"im bu. Iyi aksamlar,Melar
Alıntı yapılan: melar - 19 Mayıs 2019, 13:08:00Alıntı yapılan: Tank - 19 Mayıs 2019, 12:57:27Hoca ikinci gün bunun tavırlarından rahatsız olmuş arkadaşlar araya girmiş hocayı sakinleştirmişler bizi burda sinir küpü yapan hamı birde Ekim yaptırırken düşünün müttalip hocamda gerçekten çok sabır varmışMerhaba Tank,böyle detaylari söylemeniz hos degil. Afise ediyorsunuz iki kisi arasinda gecmis bir durumu. Biraz özele giriyor bu. Ayrica bunun disinda biz bu olayi artik geride biraktik ve bu forum konusunda SADECE yapilan ekime yorumlar olmasini istiyoruz artik.Iyi pazarlar,MelarSize de Merhaba Melar,Tüm iletilerinde kurumsal bir şirketin departmanı cevaplar veriyorsun özel bir nedeni var mı sanki bir kliğin resimleri inceleyip e mailden cevap vermesi gibi
Alıntı yapılan: Tank - 19 Mayıs 2019, 12:57:27Hoca ikinci gün bunun tavırlarından rahatsız olmuş arkadaşlar araya girmiş hocayı sakinleştirmişler bizi burda sinir küpü yapan hamı birde Ekim yaptırırken düşünün müttalip hocamda gerçekten çok sabır varmışMerhaba Tank,böyle detaylari söylemeniz hos degil. Afise ediyorsunuz iki kisi arasinda gecmis bir durumu. Biraz özele giriyor bu. Ayrica bunun disinda biz bu olayi artik geride biraktik ve bu forum konusunda SADECE yapilan ekime yorumlar olmasini istiyoruz artik.Iyi pazarlar,Melar
Hoca ikinci gün bunun tavırlarından rahatsız olmuş arkadaşlar araya girmiş hocayı sakinleştirmişler bizi burda sinir küpü yapan hamı birde Ekim yaptırırken düşünün müttalip hocamda gerçekten çok sabır varmış
stockholm sendromuna uğramış adamımız nerde şu 1 haftada saçları coşan yokmu yeni gelişme kesin saçları bu sefer bağlar çıkar.
Boşuna dememişler keser döner sap döner gün olur devran döner.
Hintell hocam anlayışın ve yazdıklarından dolayı sana cok teşekkür ediyorum. Dostlar gerçekten sürec bitmeden yazdiklarimdan çok pişmanım Muttalip hocaya yaptigim haksızlık dolayi vicdan azabı çekiyorum. Yaptıklarımı düzeltmek icin her zaman güncel resim atıcam bu konu eskimiyecek. Tekrardan herkez den özür diliyorum.
Alıntı yapılan: Haare2018 - 05 Mayıs 2019, 15:26:11Hintell hocam anlayışın ve yazdıklarından dolayı sana cok teşekkür ediyorum. Dostlar gerçekten sürec bitmeden yazdiklarimdan çok pişmanım Muttalip hocaya yaptigim haksızlık dolayi vicdan azabı çekiyorum. Yaptıklarımı düzeltmek icin her zaman güncel resim atıcam bu konu eskimiyecek. Tekrardan herkez den özür diliyorum.Bu kadar sık guncelleme yapma yigidim yetisemiyoruz 😂😂😂
Konuyu hortlatayımda millet heyecanlanıp konuya baksın