Kötümü yani z.kul HLC ? Bu merkezler zaten ilk 5 te olan merkezler. Z.kul hlc ve kesere nazaran 1 günde daha çok greft çalışan , alımı ise mikro ile yalan bir hoca.
Binlerce Ekim merkezi arasından ilk 5 te olan merkezler bu saydıkların.
Keseri başarısız buluyorsan, bu saydığın merkezlerinde birbirinden üstün olduğunu düşünmüyor isen sana göre bu merkezlerin hepsi başarısız? Dogru mu anladım?
Bu bahsi geçen merkezler + Asmed Türkiye’nin A+ diye tabir edilen başarı yüzdesi Yüksek merkezler. Hepsininde patlayan Ekim’leri var forumda ama yinede hepsi BAŞTACI dır..
Öncelikle muttalip keser başarısız bir ekimcidir asla demedim ,benim demek istediğim kısaca şu; gerçek kişi paylaşımı oldukça kısıtlı olan birisi yani forumlarda yeterince ekim örnekleri yok .olanlarda yabancı forumlarda kişilerin paylaşımları değilde doktorun kendisinin paylaştığı vakalar örneğin bir zekeriya kulun böyle kategorisi var yabancı forumlarda ,aynen bu forumdaki hakan doğanay kategorisindeki paylaşımlar gibi.
Birde youtube videoları var zaten bu youtube videoları muttalip keseri meşhur yapan en önemli unsur.
Yoksa dediğim gibi tr de ilk beşe girmesi gibi yeterince veri yok .mesela forumda zekeriya kulun yüzlerce ekimi var ama muttalip keserin yok .
Ayrıca zekeriya kul ve hlc çok üst düzey ekim merkezleri fakat bana göre ilk beşte yeralan merkezler değil .böyle bir şey yok siz neye göre ilk beşe yerleştiriyorsunuz bu sizin düşünceniz ama bana göre ilk beş diye kategorize etmek doğru değil.