Gercekten senin Ekimin Keser hoca aldatmacasına ayna tutan bir ekimmi acaba. Keser hoca aslında parayı alıyor, insanları kandırıyor ama ektiği çıkmıyor mu? Keser hocanın standartı , referans Ekimi olarak kabul edilecek Ekim seninki digerleri zaten karanlık çekilmiş ve vasat Ekimler mi acaba diye üşenmedim sitedeki 8 tane konusuna göz gezdirip, seçmece yapmadan rastgele öncesi sonrası fotolarını karşılaştırdım. Bu Ekim’lerin ortalama greft sayısı 1000-1500 arası..öyle 3000-5000 greft yok hiç birinde haliyle nw1-2 seviyelerine ekmiş. Bak bakıyım hangisi vasat , karanlık yada beğenilmeyecek bir Ekim?
Senin kine bişy demiyorum azımdan 1 tane laf çıkmadı farkettiysen senşn Ekimin süper olacak , saçların güzel çıkacak diye... şimdi 10 Ekim iyi 1 tanesi PATLAMIŞ ise, ben gidip patlak Ekimi referans alır isem heleki saç Ekim işinde “saç ektirecek merkez “ bulamam.
Önce sen şuna bir İnan “ açıklığın az, ektiği çıkması noktasında yüzdesi yüksek bir merkeze Ekim yaptırmışsın. Butik bir merkez olması sebebi ile ise ekimcin tamamen yaptığı işin arkasında duracaktır. Gittin tanıştında hoca ile zaten manevi anlamda da tatmin hususuna takılan biri olmaasa bu kadar talebe rağmen 500 greft ekip bırakmaz, 3-4 ekip tutar günde 5000 greft e çıkarırdı günlük Ekim miktarını. Bildiğim teknikle olsun, hasta yorulmasın ,en az fire ile işimizi yapalım gerekirse az kazanalım diyen bir merkez”
Bu işte sürekli art niyet aramaktansa “bu adam neden özellikle bana kötü eksin ki, buradaki tecrübeli 10 larca kişi neden bu kişiye beddua küfür edilmesine karşı ki” diyip süreci beklemen, süreç sonunda hocayı ziyaret edip “neden olmadı, bundan sonraki süreçte neler yapılmalı” şeklinde konuşabileceğin bir intiba bırakman senşn İçin daha mantıklı bir çözüm.
Adam kaçmıyor, senin kafanda nekroz yok, ensenden 5000 greft almamışlar. Sac Ekiminde başarıyı getiren tek parametre EKİmci değil iken, bu kadar heyecan yapıp , kanun neZninde bile yasal olmayan hakaret vs. Gibi paylaşımlarda bulunman doğru değil.
Avatar resmin bile yasal değil... kendi yüzünü kapatmıssın, 3. Şahısın fotoğrafını izni olmadan paylaşmışsın .
Biraz saygı çerçevesinde paylaşımlarına devam et , forum sakinleride aynı çercevede yorumlasınlar. Emin ol hocada elinden gelen ne ise yapar. Bu şekilde bir Tokat forum sakinlerdinden yersin, Ekim’in patlar hoca da “git mahkemeye ver , bilirkişi saysın kaçtanesi çıkmamış ise vereyim iadesini (%20-30 fire yasal sınırlar içersinde) der, kalırsın kelinle başbaşa.