Ben senin ekiminin başarılı sonuçlanacağını düşünmüyorum. Çünkü kafaca ekimin başarısız olacağına kendini şartlamışsın. Ekim işine giren kişi, kafaca pozitif olmalı ve kendini psikolojik olarakta iyi sonuca odaklamalı ve sabırlı olmalı. Bende ekim yaptırdım ve 8-12 ay arasında tahmini sonuç ortaya çıkar düşüncesindeydim ve sürekli pozitif düşündüm. %10 - %20 sonucu etkilediğini düşünüyorum bu düşüncemin. Sen ekimle alakalı hiçbir hazırlık ve araştırma yapmamışsın ayrıca psikolojik sorunları olan birisin. İlk planda bu sorunlarından arınıp bu işe girmeliydin. Ben Muttalip Keser'i bu konuda eleştirebilirim sadece. Seninle konuşmasında, branşı olmamasına rağmen senin psikolojik sorunları olan biri olduğunu tesbit edip, seni ekim için reddetmeliydi diye düşünüyorum. En büyük hatası bu bence. Daha 2. -3. aydan ekim başarısız olacak diyen birinin, ekiminin başarılı sonuçlanacağını düşünmüyorum.
Ek olarakta ekim yaptıracak kişilerin ilk planda psikolojik destek almaları gerektiğini düşünmeye başladım. Çünkü hayatla alakalı tüm başarısızlıklarını, saç dökülmesine endeksleyen kişiler olduğunu gördüm burada ki bu normal bir durum değil!