Kardeşim ağlar mağlar gibi çirkin ifadeler kullanma. Bizimse kendimize göre bir hesabımız var. Bırak da arkadaş paylaşımlarını yapsın isteyen referans alır isteyen almaz. O kişinin kendi tercihi...
“Hırsız, allah belasını versin, dolandırıcı , ailesinden çıksın, hayallerimi yıktı kandırdı yalancı” derken , iznini olmadan bir kişinin fotoğrafını avatar resmî yaparak ifşa edermişcesine paylaşım yaparken “ÇİRKİN İFADE” olmuyor da, ağlar diyince mi ahlaki değerlerin kabardı da tepki gösterdin?
Zaten 50 kere yaZdım yine yazacağım, paylaşım yapmasında hiç bir problem yok, Ekimide Patlamaz demiyorum öyle bir iddiam da yok, hatta buradakilerin bir çoğunun aksine bence Keserin en kötü sonuçlarından birine şahit olacağımızı düşünüyorum.
Ekim sonuclarını references alarak karar vermek isteyen Arkadaşlar , aklın yolu 1. En uç , istisnai durumları baz alarak kıyas yapmayın, kaldı ki adam duvar örüp sıva yapmıyor, saç ekiyor %100 başarı yok bu işte, en yüksek yüzdeli merkezleri tercih etmeye çalışın , %100 ü ararsanız 4. Ayda başlarsınız ANNE saçım gibi olmadı demeye.
Konu sahibi yaptığı hatayı farkedip “ ben paylaşım yaparken haddimi aşarak 3.şahısların ile alakalı hakkım olmadan saçma sapan cümleler kurdum” demediği sürece bu konu gözümde art niyetten daha fazlasını içermeyecektir.
Birde konu sahibi sürekli Mağduru oynayıp “beni avukatlıkla suçluyor” Türkçesinin zayıflığına bağlıyorum.
Bu Ekimin Patlama ihtimalinin yüksek olduğunu şuan İçin iddia eden tek kişi de benim aslında... anlamak istemedigi İçin yada kapasite ile alakalı sanırım algılarını kapatıp dinlemeden sürekli suçlama modunda..