Arkadaşlar yapılan yorumlara tekrar şunu demek istiyorum: eğer bu ekimin sonucu aylar sonra bana vaat edilenin dışında olursa yani benim var olan saçım gibi olmazsa yada en azından %90 yakin sıklıkta olmazsa bilin o zaman bu doktor bana büyük kazık atmıştır. Ben ekmeden önce bir çok kliniğe sordum bu doktorun bana etti vaatla ona gittim.
Sadece bu foruma yazmıyorum tüm uluslararası forumlarda bunu görebilirsiniz.
Yani ekiminiz normal seyrinde devam ediyor ancak attığınız bu mesaj ile merakımdan soruyorum;
*Ekiminiz "%90 sıklıkta olmazsa doktor bana kazık atmış" demişsiniz bununla ilgili yazılı bir evrak aldınız mı ekim yaptırdığınız yerden?
*Ben ekmeden önce bir çok kliğine sordum yazmışsınız sonuç olarak gittiğiniz doktoru da kendiniz seçmişsiniz kimse size zorla burada ekim yaptırın dememiş!
Endişenizi anlayabiliyorum sonuç olarak ciddi bir para ve zaman harcıyorsunuz ancak süreç tamamlanmadan bu tarz söylemlerden uzak durun derim ben. Ekim sonunda başarısız bir sonuç ortaya çıkarsa tabiki hakkınızı arayın ancak bunu yapmadan önce ekim merkeziniz ile görüşün sizi bakalım sizi mağdur ediyorlar mı?
Son olarak bana göre boşuna endişe ediyorsunuz süreciniz normal seyrinde devam ediyor, aksine stres yaparak saçlarınıza boş yere zarar veriyorsunuz. Stres gerçekten saçlara inanılmaz zarar veriyor tecrübe ile sabitlenmiştir
.