Sen hala benim paylaşımıma yorum yapiyorsun. Ve hala gereksiz ve beni karalayan şeyler yazmaya devam ediyorsun. Konuyu başka yöne çekmek için yazıyorsun:
Sen yazmışsın: "beklentisinin yüksek olması"
Bunu ne hatla ne yazıyorsun? Doktor bana deseydi ki: sonuç istediğin gibi olmayacak, saçlar seyrek olucak deseydi başka yere giderdim. Yok bana öyle demedi, var olan saçın gibi olur dedi. Bende o vaatle ona gittim.
Dostum
- evet paylaşım yaptım ama mesajın basında özür dileyerek yaZdım farkettiysen
-seni karalamak gibi bir niyetim asla yok aksine senşn iyiliğin için mesai zaman harcıyorum. Öfkeyle oturup zararla oturma , hatta başkalarını karalama öfkenden dolayı diye çabam.
-tekrar yazıyorum aksini diyecek varsa çıksın soylesin, hiç bir Ekim saçı anne saçı yoğunluğu ve doğallığını yakalayamaz.
-son cümlendeki durumunda ben yanlış anlaşılmadan iletişim kopukluğundan kaynaklandığını düşünüyorum. Sen almancısın sanırım Türkçe biraz problemli. Keser degil hiç bir ekimci sana anne saçı vaadetmez... sen seyrek olurmu hocam demişssen, oda “korkma açıklığın az ona göre ekiyorum kendi seyrek olmayacak” şeklinde bir cümle kurmustur, sende bunu anlamak istediğin gibi algılamıssındır.
Velev ki, hoca üstüne basa basa “ben kendi saçın ne ise aynını yapacağımı taahhüt ediyorum , kimse anlayamaz Ekim olduğunu, kendi sacından ne yoğunluk nede doagllık anlamında fark göremeyeceksin “ dedi... yani senin tabirin ile kandırdı.. bunu “allah ... versin , soyle yapsın böyle yapsın(ben yazarken utanıyorum )” şeklinde dile getiremezsin.
Önce kendisi ile görüş, eğer hala seni kandırdığını düşünüyor isen mahkeemeye git polise git savcıya git.
Bu sitede de , şikayetler bölümüne öncesi-sonrası foto paylaşıp bu kadar para verdim sonuc bu. Ben memnun değilim kimseye tavsiye etmiyorum , bu kadar paraya yazık... diye konu aç. Küfür bela okumak , suç kademesinde iddialarda bulunmak nedir? Yaşadığın ülkede problemin üstesinden bu şekilde mi geliyorsunuz?
Çocuk değilsin ki sineye çekilesin koca adamsın. Saç problemlerini geçtik sana ahlak etik eğitimi mi verelim.